ΟΜΟΡΦΙΑ

Υγιή, λαμπερά μαλλιά χωρίς ψαλίδα

10352987_10206016673682033_1325401410625326387_n

Σόνια Κυριαζίδου


Γράφει η Σόνια Κυριαζίδου / ιδιοκτήτρια Ps Pashalis Hair / Γενναδίου 1, Σέρρες

Όλες θέλουμε να έχουμε υγιή, λαμπερά μαλλιά κυρίως εάν είναι και πολύ μακριά. Η ψαλίδα όμως πάντα αποτελεί το βασικό εχθρό των μαλλιών μας. Στο παρελθόν οι γυναίκες για να την ξεφορτωθούν έκαιγαν τις άκρες τους έτσι ώστε να θεραπεύσουν τα μαλλιά τους, όπως καταλαβαίνετε όμως αυτή η μέθοδος πλέον δεν είναι πρακτική.

Η ψαλίδα μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους: ξηρά μαλλιά, επιθετικά σαμπουάν, στέγνωμα των μαλλιών με πιστολάκι σε υψηλές θερμοκρασίες, βαφή, ανταύγειες, περμανάντ. Οι άκρες των μαλλιών είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στην «κακή αντιμετώπιση», με αποτέλεσμα η τρίχα μας να ταλαιπωρείται, να γίνεται πιο ευάλωτη και να “σπάει”. Και κάπου εδώ εμφανίζεται η ψαλίδα.

Καθαρισμός ψαλίδας

Πέρα από το προϊόντα, που υπάρχουν για την αντιμετώπιση της ψαλίδας, ένας βασικός σύμμαχος για την καταπολέμηση της είναι το συχνό κούρεμα. Εάν κουρεύετε κάθε έξι με οχτώ εβδομάδες τα μαλλιά σας, θα έχετε πιο πλούσια και κυρίως πιο υγιή μαλλιά. kourema_myselvi.grΚόψτε τα μαλλιά σας περίπου ένα εκατοστό (περίπου 4/10 της ίντσας). Τα μαλλιά σας θα συνεχίσουν να μακραίνουν, αφού μακραίνουν περίπου 1 με 1,5 εκατοστό το μήνα.

Χάρη στο συχνό «καθάρισμα», θα έχετε όμορφα, δυνατά και λαμπερά μαλλιά συνεχώς. Καθιερώστε να “καθαρίζετε” την ψαλίδα μια φορά το μήνα και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Μου το λένε άλλωστε και οι πελάτισσες μου!

myselvi.gr_pashalis_hair_ad

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top