ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Στο δρόμο της επίγνωσης….με τη Χριστίνα Τανταλίδου

14875167_10154616161103119_1346296569_n

Photo by Antony Papamike

Πως είναι μία αστρολόγος από κοντά; Δεν ξέρω εάν σας φαίνεται περίεργο αλλά εμένα με συναρπάζει ο κόσμος της αστρολογίας και όλο αυτό το πλανητικό μυστικό και μυστήριο! Πόσο μάλλον δε όταν είναι να συναντήσω από κοντά το άτομο που ασχολείται με τα άστρα και το μέλλον…

Όχι, όχι μην μπερδεύεστε όταν ακούτε μέλλον, δεν πρόκειται για κάποιον μάντη ούτε κάποια μάγισσα, αυτοί υπάρχουν μόνο στα παραμύθια! Πρόκειται για την αγαπημένη του myselvi Χριστίνα Τανταλίδου. Μετά από δική σας απαίτηση και καθώς η Χριστίνα είναι πάντα έγκυρη στις προβλέψεις της, την επισκεφθήκαμε στην Θεσσαλονίκη όπου διαμένει.

Όταν γνωρίσεις τη Χριστίνα, μέσα από τα μάτια της νιώθεις μια αύρα διαφορετική, έναν ηλεκτρισμό και θες να της μιλάς για ώρες. Η δική μας γνωριμία ήταν καρμική, όπως λέει και η ίδια. Φυσικά η πρώτη ερώτηση που θέλησα να της κάνω ήταν πως προέκυψε η αστρολογία στη ζωή της!

“Η αστρολογία προέκυψε στη ζωή μου μετά από ένα σημαντικό γεγονός, που συνέβη και άλλαξε τα δεδομένα μου. Από μικρή με συνεπήραν τα άστρα όμως θέλοντας να εξηγήσω τα προσωπικά γεγονότα, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο εντατικά. Επειδή η αστρολογία απαιτεί συνεχές μελέτη, ανακάλυψα μια από τις καλύτερες σχολές σπουδών στο Λονδίνο και άρχισα τα πρώτα μου μαθήματα στο Φaculty of Astrological Studies. Μετά από 2 χρόνια σπουδές λοιπόν άρχισα να κάνω τις πρώτες συνεδρίες μου.”

14875288_10154616161158119_1710049057_n

                       Photo by Antony Papamike

Η Χριστίνα είναι πάντα έγκυρη στις προβλέψεις της και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά όλοι οι αναγνώστες του Myselvi. “Αυτό που με βοηθάει είναι ο γενέθλιος χάρτης μου. Βλέπεις έχω τον Ποσειδώνα στον ωροσκόπο μου και μπορώ να δω και να διαβάσω με ευκολία το γενέθλιο χάρτη ενός άλλου ανθρώπου”, μου εξηγεί..

Το ζώδιο μας είναι η ταυτότητα μας, ο στόχος μας, αυτό που καλούμαστε να βγάλουμε στην επιφάνεια.. Δεν πρέπει όμως να εισβάλλεις στην προσωπική ζωή του άλλου, πρέπει απλά και μόνο να του ανοίξεις τους ορίζοντες, να δώσεις υλικό για να δουλέψει.. Φυσικά και δεν θέλεις να του κλέψεις την εμπειρία, αλλά ούτε και να νιώσει θύμα του πεπρωμένου του.. Πράττουμε σίγουρα σύμφωνα με το χαρακτήρα μας, η σκέψη μας δημιουργεί την πραγματικότητα μας και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας έχει σχέση με το γενέθλιο χάρτη μας και έτσι εξελισσόμαστε» , συνεχίζει και διάφορες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου εκείνη την ώρα.

14886157_10154616161193119_2067477011_n

Photo by Antony Papamike

Συνεπώς κάποια πράγματα είναι δεδομένα ότι θα γίνουν, καταλήγουμε. “Ναι απλά πρέπει να πάρεις την απόφαση πως θα τα χειριστείς. Είναι καλό να συμβουλεύεσαι. Λέμε ποια είναι η υπάρχουσα κατάσταση και από εκεί και πέρα μετά υπάρχει η ελεύθερη βούληση. Κυρίως εγώ αυτό που κάνω είναι να φωτίσω τα δυνατά σημεία και να φανούν οι λύσεις για τις υπάρχουσες γενέθλιες προκλήσεις”.

Η Χριστίνα φαντάζεται ένα μέλλον με ανθρώπους πιο ελεύθερους, δημιουργικούς, ν’ αγαπάνε και να ερωτεύονται ανιδιοτελώς. Πιστεύει πως πρέπει να εξελίξουμε το καλό μας κομμάτι και ν’ αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Την βρίσκω λίγο ρομαντική, αλλά μου αρέσει!

Photo by Antony Papamike

                   Photo by Antony Papamike

Επιμένω όμως, ότι κάτι είναι αυτό που την κάνει τόσο διαφορετική. “Το χάρισμα της ενόρασης που έχω σε συνδυασμό με αυτά που μελετώ, με βοηθάνε να «διαβάσω» το μονοπάτι των ατόμων που με συμβουλεύονται”, μου λέει όλο νόημα και είμαι έτοιμη να την ακολουθήσω στο δρόμο της επίγνωσης..

Photo by Antony Papamike

                       Photo by Antony Papamike

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top