ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ταξιδιάρικο……..πάθος!!

flower

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Η μεγάλη επιθυμία για κάτι, είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσεις στη ζωή, κοινώς το πάθος. Χωρίς αυτό θα παραμένεις στάσιμος, χωρίς βελτίωση και θα μαραίνεσαι μέρα με τη μέρα. Το πάθος είναι εκείνη η ζωντανή φλόγα που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις, να αποπροσανατολιστείς και ν΄ αναβάλλεις συνεχώς. Σε κρατάει σε συνεχή εγρήγορση, σε κάνει να πετάγεσαι από τον ύπνο και να ονειρεύεσαι την ώρα και τη στιγμή που θα ασχοληθείς με τα θέλω σου και που θα ανοίξεις το δρόμο για το ταξίδι της επιτυχίας.

Θεωρώ πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να υπάρχεις στη ζωή και να μη θέλεις τίποτα. Είναι το μόνο σίγουρο ότι θα γίνεις καταθλιπτικός, άρρωστος, απομονωμένος και χωμένος άνθρωπος στα πιο βαθύ και πηχτό σκοτάδι της ζωής. Χωρίς θέλω, χωρίς κίνητρο, και χωρίς πάθος για κάτι, είσαι σαν το ακυβέρνητο καράβι, που βολοδέρνει άσκοπα στις ατέλειωτες θάλασσες χωρίς κατεύθυνση, πυξίδα και πανιά. Και το μοιραίο δεν θα αργήσει, θα πέσεις στα βράχια και θα βουλιάξεις.

Καθένας μας πρέπει να βρει, να έχει κάτι που θα του δίνει κατεύθυνση και δύναμη στη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε ένα όνειρο, έναν σκοπό, μια αποστολή. Κάτι που θα μας ενθουσιάζει, που θα μας συγκινεί και που η έννοια του θα μας παθιάζει και θα δίνει ενδιαφέρον στο είναι μας.

Αν δεν έχεις βρει κάτι που να σε συνεπαίρνει είναι γιατί δεν έχεις ψάξει αρκετά. Μην περιμένεις χωμένος στην πολυθρόνα, ζαλισμένος από το κομπιούτερ και την τηλεόραση να βρεις την επιφοίτηση. Βγες έξω και ψάξε. Ανακατέψου με τους ανθρώπους, με την ζωή. Οι επιθυμίες γεννιούνται από τις εμπειρίες. Ζήσε διάφορα πράγματα μέχρι να πεις: Αυτό είναι που θέλω….

Μη φοβηθείς, ακόμα και αν αποτύχεις μερικές φορές. Μόνο αυτοί που δεν ζουν δεν κάνουν λάθη. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε το σήμερα, ούτε το αύριο. Εσύ όμως μπορείς…. Μπορείς να αφιερωθείς σε κάτι. Χωρίς πάθος, δεν ξεκινάς, δεν συνεχίζεις και βεβαίως δεν τερματίζεις. Ξεκίνα αυτό το ταξίδι του “πάθους”….κι άστο να σε συνεπάρει….απόλαυσε αυτό το μοναδικό ταξίδι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top