Φέτος οι Πέμπτες στο κέντρο της πόλης απέκτησαν διαφορετικό νόημα, διαφορετική γεύση….ταξιδιάρικη!
Μέσα από το Cocktail pairing του “ΒΟΛΤΑ” πετάξαμε γαστρονομικά και νοητά στο Μεξικό, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία και τώρα σειρά έχει η Γαλλία.
Πέμπτη σήμερα και το μενού έχει μοναδική σαλάτα νισουάζ με πιπεριές, αυγό, κάππαρη και φασολάκια, μανιτάρια στρογγανόφ και μοσχαράκι Βουργουνδίας!
Όσο για το επιδόρπιο; Η αγαπημένη μου κρεμ μπρουλέ που δεν την χάνω για κανένα λόγο!
Όπως λέει και ο Κώστας Πασχαλίδης: “Αν είστε άνθρωπος που βαριέστε εύκολα -όπως εγώ- και θέλετε να αλλάζετε παραστάσεις -όπως εγώ- και γενικά αγαπάτε το φαγητό -ε προφανώς όπως εγώ- τότε θα λατρέψετε -όπως εγώ- τις Πέμπτες μας. Πρώτον γιατί είναι μοναδικές και δεύτερον γιατί σπάνε τη μονοτονία.”
Τα cocktail επιμελούνται ο Αργύρης Μαστρογιαννίδης, ο Μανώλης Ιφόγλου και ο Κωνσταντίνος Πατέλης ενώ στην κουζίνα βρίσκεται ο Γιώργος Παντόπουλος. Πάμε μια “ΒΟΛΤΑ” στη Γαλλία με γαστρονομικές επιθέσεις μόνο!
Leave a Reply