ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (28 Μαρτίου – 03 Απριλίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/ chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

30/3 – 2/4 Ερμής στον Κριό τετράγωνο με Πλούτωνα, Ερμής τρίγωνο με Κρόνο- Ερμής σύνοδο με Ουρανό στον Κριό,

Σελήνη στον Αιγόκερω

feature-aries

Κριός

Με ανατροπές, προκλήσεις και δυσκολίες στις καθημερινές σας επαφές, ξεκινάει η εβδομάδα σας.  Πολλές εξελίξεις αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω και χωρίς τις ανάλογες αμοιβές. Υποχωρήστε χωρίς δεύτερη σκέψη, εμπιστευτείτε δηλαδή το σύμπαν, γιατί γρήγορα θα νιώσετε ικανοποιημένοι και αξίζει να περιμένετε.. Μέσα στο Σαββατοκύριακο βρείτε το χρόνο αλλά και την διάθεση να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, να νιώσετε απλά, τρυφερά συναισθήματα και να ξεφύγετε από το σύνδρομο του σκληρού ανταγωνισμού. Το αξίζετε.

feature-taurus

Ταύρος

Με φοβίες και ανασφάλειες ξεκινά η εβδομάδα σας και αυτό επηρεάζει το περιβάλλον σας,  που πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Ξαφνικά και χωρίς λόγο πιστεύετε ότι κανένας δεν κατανοεί τη «δύσκολη» θέση σας και όλοι, όλα συνωμοτούν εναντίον σας! Γρήγορα ξεπεράστε το σύνδρομο του θύματος και σταματήστε τις υπόγειες συναισθηματικές χειραγωγήσεις. Εκμυστηρευτείτε τώρα τις κρυφές σας σκέψεις σε πρόσωπα αγαπημένα-δοκιμασμένα και λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τολμήστε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.  Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας.

feature-gemini

Δίδυμοι

Με αμφιβολίες και μια γενική δυσαρέσκεια ξεκινά η εβδομάδα σας και ξεπερνάτε τα όρια σας για να αποδείξετε την υπεροχή σας.  Μέσα σε ένα κλίμα έντονου ανταγωνισμού καλείστε τώρα να αναδείξετε το καλύτερο σας πρόσωπο και να παραμείνετε ένας δυνατός αλλά και αξιόπιστος σύμμαχος. Ξεπεράστε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και βάλτε το πολυμήχανο μυαλό σας να δουλέψει για να βρει λύσεις που θα βοηθήσουν όλους . Μέσα στο Σαββατοκύριακο απελευθερωθείτε και  χωρίς δεύτερη σκέψη, αναδείξετε την ερωτική σας φύση και επιβεβαιωθείτε μέσα από μια σχέση έντονου πάθους. Υποταχθείτε στον φτερωτό Θεό.

feature-cancer

Καρκίνος

Με διαμάχες, αντιπαλότητες και μια έντονη αγωνία για το ποιος/α έχει το πάνω χέρι ξεκινάει η εβδομάδα σας και προσέξτε την στάση σας, έτσι ώστε να  αποφύγετε τα χειρότερα.. Οι προκλήσεις μέσα στη σχέση σας συνεχίζονται και πρέπει να αφήσετε πίσω τοξικά συναισθήματα και να αποφύγετε τις σκηνές ζήλειας που σας καταστρέφουν. Σίγουρα και δεν είναι εύκολο να ξεχάσετε το παρελθόν και ότι σας έχει πληγώσει, αλλά τώρα μπορείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να προσπαθήσετε πάλι από την αρχή. Αφήστε γρήγορα τις μίζερες σκέψεις πίσω σας και εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο, για να το περάσετε με φίλους που είναι συνεχώς στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται.  Μην είστε καχύποπτοι.

feature-leo

Λέων

Με σωματική κούραση και κόπωση ξεκινά η εβδομάδα σας και βλέπετε ότι έχετε υπερβάλλει και νιώθετε ταλαιπωρημένοι μετά από εξαντλητικά ωράρια ή τις συνεχείς μετακινήσεις σας. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε κάτω από τόσο έντονους ρυθμούς και γρήγορα πρέπει να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας, χρωματίζοντας με ποιότητα τη ζωή σας. Αφήστε τις αναβολές και τις δήθεν δικαιολογίες και επισκεφτείτε τους ειδικούς για μια πλήρη αναγέννηση του προφίλ σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας,  ότι δηλαδή σας χαλαρώνει και υπόσχεται ευεξία και να τονώσετε τον εαυτό σας.  Υιοθετήσετε ένα εναλλακτικό τρόπο ζωής και αναγεννηθείτε.  Βελτιώστε την εικόνα σας.

feature-virgo

Παρθένος

Με οικονομικά άγχη και συνεχές τρέξιμο ξεκινάει η εβδομάδα σας, έτσι ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να πληρώσετε ανεξόφλητους λογαριασμούς, να μιλήσετε με Οργανισμούς και να μπείτε στον ίσιο δρόμο. Σίγουρα μετράτε ήδη αρκετές απώλειες, καθώς συνεργασίες φαίνεται να ναυαγούν, συμβόλαια και συμφωνίες να ακυρώνονται και δεν βρίσκετε το δίκιο σας. Μην πανικοβάλλεστε και  περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορείτε να ανατρέψετε το σκηνικό, να μιλήσετε με τα άτομα που μοιράζεστε περιουσιακά στοιχεία και να συμφιλιωθείτε με λάθη και πιθανές αδικίες. Πείτε ναι στον συμβιβασμό.

feature-libra

Ζυγός

Με άρνηση και συνεχείς αντιρρήσεις από το κοντινό περιβάλλον σας,  ξεκινά η εβδομάδα σας και προσπαθήστε να βάλετε νερό στο κρασί σας, να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να φέρετε την ισορροπία. Έχετε αναλάβει εδώ και καιρό να ολοκληρώσετε ένα έργο ζωής που σημαίνει ότι δουλεύετε εντατικά και αναγκαστικά, θέλοντας και μη, απομακρυνθήκατε από τους δικούς σας ανθρώπους. Τώρα όμως μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να προσεγγίσετε την άλλη πλευρά με ουσιαστικά επιχειρήματα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο βρείτε καταφύγιο στον οικογενειακό σας κύκλο, ασχοληθείτε με την διακόσμηση του χώρου σας και δηλώστε σπιτόγατος. Φροντίστε τους ανθρώπους σας.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με επικοινωνιακά αλαλούμ και εμπόδια ξεκινά η εβδομάδα σας και νιώθετε ότι το Σύμπαν τα έχει βάλει μαζί σας και δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Η καθημερινότητα σας κρύβει αρκετές ανατροπές, δηλαδή δεν ολοκληρώνονται συμφωνίες, συναντήσεις ακυρώνονται και πάνε πίσω τα σχέδια σας. Έτσι όλη αυτή η καθυστέρηση διαταράσσει την ψυχική σας ηρεμία, χάνετε την Πίστη σας και σας καταλαμβάνει άγχος και αμφιβολίες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορείτε να τολμήσετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα, να πάτε ένα μικρό ταξιδάκι, όπου μπορείτε να συναντήσετε φίλους από τα παλιά, και να ανέβει το ηθικό σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

feature-sagittarius

Τοξότης

Τρέξιμο, κρυφά ραντεβού και μια προσπάθεια να ζήσετε παρέα με τον κίνδυνο ξεκινά η εβδομάδα σας και φαίνεται ότι έχετε ξεφύγει πάλι από τους κανόνες σας και παραστρατείτε. Εδώ και καιρό περνάτε μια περίοδο υπαρξιακής κρίσης , δηλαδή τίποτα δεν σας ευχαριστεί και θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας αναδείξει σημαντικούς και ξεχωριστούς. Μέσα σε αυτήν την θαυμάσια αλλά επίπονη διαδικασία φωλιάζει  ο κίνδυνος του λάθους και φυσικά εσείς, να το ξέρετε, δεν θα αποτελέσετε την εξαίρεση. Αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο, μπορείτε και επιτρέπετε να παρεκκλίνετε από την πορεία σας,  γιατί μόνο έτσι μπορείτε να αντιληφθείτε τα λάθη σας και να διορθωθείτε. Εντοπίστε τα αληθινά κίνητρα σας.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με επαναστάσεις και συγκρούσεις με το κατεστημένο ξεκινά η εβδομάδα σας και αμύνεστε όποιον/α τολμήσει να βρεθεί στο δρόμο σας και έχετε ..κακό σκοπό.  Νιώθετε ότι πλέον οι συνεργάτες σας δεν υποστηρίζουν τα σχέδια σας και ακυρώνουν συμφωνίες χωρίς να σας ενημερώσουν και κλονίζεται η εμπιστοσύνη σας. Βρείτε όμως γρήγορα την ισορροπία σας και προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα χτυπήματα, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αρπάξτε την ευκαιρία να συναντηθείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν να ανατρέψετε τις εξελίξεις και να βγείτε από το αδιέξοδο. Ποτέ δεν είναι αργά.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με κούραση και επιπρόσθετες οικογενειακές υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σας και ένα συγγενικό σας πρόσωπο χρειάζεται την βοήθεια σας.   Επιπλέον, η προσπάθεια σας να επανασυνδεθείτε με το περιβάλλον σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω , σας έχει οδηγήσει στο να επαναλαμβάνετε τα λάθη σας και σύντομα θα το μετανιώσετε. Μην πισωγυρίσετε και αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας,  χωρίς περαιτέρω συζητήσεις και ενοχές. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η συνάντηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο βελτιώνει την ψυχολογία σας και μπορείτε να ανοιχτείτε, εκφράζοντας αληθινά συναισθήματα. Νιώστε ζωντανοί και πάλι!

feature-pisces

Ιχθύες

Με οικονομικά άγχη, φοβίες και ψυχική εξάντληση ξεκινά η εβδομάδα σας και πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, να αγαπήσετε το χρήμα περισσότερο και να προφυλάξετε τον εαυτό σας. Δηλώστε με σιγουριά την πρόθεση σας ότι θα διορθώσετε τη σχέση σας με την ύλη,  θα γίνεται πιο δραστήριοι  και εφησυχάστε το περιβάλλον σας γιατί ανησυχεί αληθινά για το μέλλον σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με τα όνειρα σας, συζητήστε με άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου και βρείτε την αισιοδοξία σας. Γρήγορα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top