ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (17- 23 Οκτωβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) 

 

Πλανητικό Σκηνικό :
18 Οκτωβρίου: Αφροδίτη στον Τοξότη έως 19/11
19 Οκτωβρίου : Άρης στο Αιγόκερω σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω
20 Οκτωβρίου: Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό
23 Οκτωβρίου : Ήλιος στον Σκορπιό

feature-aries

Κριός

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει αρκετά την πραγματικότητα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βαλτώσεις και να αναμοχλεύεις συνέχεια το παρελθόν. Οικονομικά ζητήματα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να μάχεσαι για τα αποκτήματά σου, με την έννοια ότι ξέρεις να προστατεύεις τι έχεις και με ποιον τα μοιράζεσαι. Απέφυγε ξαφνικές, βιαστικές κινήσεις και βάλε το μυαλό σου να μπει στην θέση των άλλων. Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη υποδεικνύει τρόπους χαλάρωσης, θεραπείας και ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και αλλαγή φιλοσοφίας. Μπορείς ..

feature-taurus
Ταύρος

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταβάλλεσαι συνέχεια από αμφιβολίες και να φοβάσαι, αγχώνεσαι για το τι θα σου συμβεί. Θέματα σπουδών, επιλογής σταδιοδρομίας, στόχοι και επαφές με το εξωτερικό μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και πρέπει να μάθεις να μάχεσαι για αυτά που επιθυμείς να γίνουν. Επίσης αυτήν την εβδομάδα, προσπάθησε να απομακρυνθείς από τις «κακές» γλώσσες, τις παρεξηγήσεις και μακριά από τα κουτσομπολιά. Η Θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη βοηθάει στο να πάρεις μια μικρή βοήθεια, ενίσχυση από το περιβάλλον σου και να απομακρυνθείς από τα συναισθήματα «έλλειψης». Μπορείς..

feature-gemini
Δίδυμοι

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει αρκετά τον φιλικό σου κύκλο, έχουν διαταραχθεί ισορροπίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανανεώσεις τους φίλους σου και να είσαι καλύτερα. Θέματα οικονομικά, χρέη, συναλλαγές με Τράπεζες, Εφορίες και γραφειοκρατία μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και εσύ πρέπει να μάθεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να μην μπλέκεσαι σε ιστορίες τρίτων και πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι που να αναζωογονεί μια λάθος σχέση. Η Θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, απέναντι σου, ευνοεί τα επαγγελματικά ταιριάσματα, υπολόγισε σε ένα γενναιόδωρο μπόνους και εάν βρίσκεσαι σε σχέση, σταθεροποίησε τα συναισθήματα σου. Μπορείς..

feature-cancer

Καρκίνος

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει αρκετά την οικογένεια σου, ίσως έχεις εγκατασταθεί σε νέο χώρο και όλα αυτά είναι πράγματα που συνήθως σε τρομάζουν και πρέπει να προσαρμοστείς. Θέματα συντροφικότητας, χρόνιες συνεργασίες αλλά και οι αντίπαλοι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και εσύ πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι την διαφορετικότητα. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να διατηρήσεις ισορροπίες, ανάμεσα σε δουλειά-σπίτι για να μην ακούς παράπονα και γκρίνιες. Η Θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη βελτιώνει την φυσική σου κατάσταση, κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, χωρίς να φοβάσαι. Μπορείς..

feature-leo
Λέων

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει την εξέλιξη σου, έκλεισε πόρτες και ίσως αισθάνεσαι ακόμα εγκλωβισμένος σε ακατάλληλες συνθήκες και δεν έχει γίνει το επόμενο βήμα, που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση. Θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας αλλά και υγείας, φυσικής κατάστασης μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και εσύ πρέπει να μάθεις να φροντίζεις τον εαυτό σου, ανεξάρτητα από την ψυχολογική σου κατάσταση. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να ξεκολλήσεις από την γειτονιά σου και να ψάξεις νέες εναλλακτικές λύσεις. Η Θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί το ξεκλείδωμα σου, φέρνει φλερτ, ερωτικά σκιρτήματα ή απλά διασκεδάζεις χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Μπορείς..

feature-virgo
Παρθένος

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει τις άμυνες σου, έχει χτυπήσει το αδύναμο σημείο σου, την σχέση σου και βιώνεις ένα είδος απόρριψης από το πιο αγαπημένο πρόσωπο, αλλά και εσύ ευθύνεσαι για αυτό και πρέπει να το αποδεχτείς. Θέματα με παιδιά, ερωτικά ζητήματα αλλά και η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και πρέπει να μάθεις να ρισκάρεις, χωρίς να φοβάσαι. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να κάνεις σωστούς οικονομικούς υπολογισμούς για να αποφύγεις συνέπειες και λάθη. Η Θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη ομορφαίνει τον προσωπικό σου χώρο, ασχολείσαι με την διακόσμηση του σπιτιού σου και θέλεις να φτιάξεις το προσωπικό σου καταφύγιο, μακριά από τους ενοχλητικούς ταραξίες. Μπορείς..

feature-libra
Ζυγός

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δέχτηκες χτυπήματα από το περιβάλλον σου και αναγκάστηκες να τηρήσεις σιγή ιχθύος, μήπως και γλιτώσεις τα αυτονόητα; Θέματα με ακίνητα, γονείς και περιουσιακά ζητήματα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να μάθεις να διεκδικείς και να μην χάνεις αυτά που σου ανήκουν. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα, προσπαθείς να δουλέψεις τον τρόπο που αγωνίζεσαι για το δίκιο σου και μην αφήνεις μια κατάσταση να διαιωνίζεται. Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη υπόσχεται μικρές αποδράσεις, ολιγοήμερες άδειες από τη δουλειά και ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με τους στενούς, κολλητούς φίλους. Μπορείς..

feature-scorpio
Σκορπιός

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει τις αντοχές σου, κλονίζεσαι, εξάπτεσαι εύκολα και αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν και κάποιες ιστορίες που δεν έχουν προχωρήσει, όπως θα ήθελες. Θέματα με διαφήμιση, προβολή της δουλειά σου, διαδίκτυο, πωλήσεις, αγορές μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να μάθεις να διεκδικείς την πίτα της αγοράς και να μην χάνεσαι στο πλήθος. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα βλέπεις και την υγεία σου, δεν κάνει να αφοσιώνεσαι μόνο στην δουλειά και βρες τρόπο να φορτίζεις μπαταρίες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη χαλαρώνει την τσέπη σου, αυτό σημαίνει ότι το χρήμα κινείται, αλλά και συγχρόνως ξοδεύεις. Μπορείς..

feature-sagittarius
Τοξότης

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει τα ερωτικά σου, την σχέση με τα παιδιά σου και φαίνεται να έχεις σοβαρευτεί αρκετά και δεν σε αναγνωρίζουν, λόγω υπερβολικής αυστηρότητας. Θέματα αποδοτικότητας, πληρωμών, απολαβών, τι λαμβάνεις δηλαδή, ως αποτέλεσμα της δουλειάς σου, μπαίνουν στο προσκήνιο και πρέπει να μάθεις να αμείβεσαι για αυτό που προσφέρεις. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να διασκεδάσεις, έτσι ώστε να μην χάνεσαι στα προβλήματα της ζωής. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ευνοεί νέες ερωτικές επιλογές, προτάσεις από υποψήφιους συντρόφους ή απλά ξεκινάς να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Μπορείς..

feature-capricorn
Αιγόκερως

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει το προφίλ σου, ίσως διακόπηκε απότομα μια συνεργασία και αυτό είναι κάτι που σε πάει πίσω και χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Θέματα όμως στόχων, επιδιώξεων, συμμαχιών και ποιος/α στέκεται δίπλα μου για να βοηθήσει, μπαίνουν στο προσκήνιο για να μάθεις να ξεκαθαρίζεις το τοπίο, πριν συμβούν δυσάρεστα και μείνεις έκπληκτος. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα προσπαθείς να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, όπως είναι οι γονείς σου και δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί μυστικές σχέσεις, μπορείς δηλαδή να υποδυθείς το τρίτο πρόσωπο και να ξεχαστείς σε παθιασμένες καταστάσεις. Μπορείς..

feature-aquarius
Υδροχόος

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει την καθημερινότητα σου, κοντινές μετακινήσεις, έχασες συμφωνίες ή υπέγραψες συμφωνητικά, συμβόλαια και τελικά συμβιβάστηκες αρκετά. Θέματα που αφορούν προσωπικές επιλογές που παραμένουν κρυφές μπαίνουν στο προσκήνιο για να μάθεις να αποκαλύπτεις την αλήθεια και δεν πειράζει να πληγώσεις τους γύρω σου. Επίσης αυτήν την εβδομάδα, έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους που είχατε χαθεί, λόγω υποχρεώσεων και καθώς θυμάσαι τα παλιά, θα γίνεσαι και πάλι παιδί. Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει προτάσεις για συμμετοχή σε κάτι ομαδικό, γκρουπ, ομαδικές συγκεντρώσεις και έτσι αποδεικνύεις την διάθεση σου να ενωθείς με τους άλλους, για τον ίδιο σκοπό. Μπορείς..

feature-pisces
Ιχθείς

Η Πανσέληνος έχει επηρεάσει τον ψυχολογικό σου κόσμο , έχεις χάσει την αυτοπεποίθηση σου και ψάχνεις να αναζητάς τον/την υπεύθυνο/η για να ρίξεις το φταίξιμο. Θέματα που αφορούν στόχους, όνειρα για το μέλλον και συμμαχίες μπαίνουν στο προσκήνιο για να μάθεις να υπηρετείς πρώτα τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου θέλω. Επίσης, αυτήν την εβδομάδα, είσαι πιο κοντά στο να αποχωρήσεις από μια ακατάλληλη θέση εργασίας και αυτό σημαίνει λιγότερα έσοδα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη υπόσχεται να μαλακώσει τα συναισθήματα σου, να βοηθήσει στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα και να στραφείς στην οικογένεια σου. Μπορείς..

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top