ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Γνωρίστε τη φοιτήτρια γιατρό του Myselvi.gr

14689240_10154574341998119_1593548682_o

Photo by Antony Papamike

Τι γίνεται όταν η ομορφιά συναντάει την επιστήμη; Δεν θα σας απαντήσω εγώ σε αυτό, αλλά σίγουρα ο συνδυασμός των δύο δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα του Myselvi.

Ομορφιά και γνώση μαζί στο πρόσωπο της Έλενας Κακαβέλα, η οποία έρχεται να συμπληρώσει την παρέα μας και κάνει ποδαρικό στην καινούρια μας σεζόν.

Πού γνωριστήκαμε; Σ’ έναν μαραθώνιο, καθώς η ίδια ασχολείται από μικρή με τον αθλητισμό, έχοντας περάσει κι από επαγγελματικές ομάδες μπάσκετ αλλά και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Φανατική αναγνώστρια του Myselvi.gr από την πρώτη στιγμή, όπως μου εξομολογήθηκε. Μιλούσαμε ώρες ολόκληρες, που παραλίγο να ξεχάσουμε τον αγώνα δρόμου.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Και λίγο πριν σφυρίξει η εκκίνηση, το αποφασίσαμε, με την πρώτη ματιά! Η Έλενα δέχθηκε να συμμετέχει στην παρέα μας και να μας ενημερώνει μέσα από τα άρθρα της. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σε ηλικία 7 ετών μετέβη στις Σέρρες όπου και μεγάλωσε. Όμως τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει Ιατρική στη Γερμανία. Από εκεί φροντίζει να επισκέπτεται συχνά κι άλλους προορισμούς του εξωτερικού.

“Στη ζωή μας θα πρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να επενδύουμε σε νέα γνώση κι εμπειρίες συνεχώς.”, μου εξηγεί.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Τώρα καταλαβαίνω γιατί επενδύει και τόσο χρόνο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, μιλώντας ήδη 5. Η μεγάλη της αγάπη όμως ήταν πάντα η συγγραφή αλλά και η τέχνη της ρητορικής κι επιχειρηματολογίας, όπου έφτασε ως και την τρίτη θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Στόχος της είναι να συνδυάζει τη θετική με τη θεωρητική επιστήμη και θα προσπαθήσει να το κάνει μέσα από τα άρθρα της. Πιστεύει ακράδαντα ότι η κατάλληλη ενημέρωση και οργάνωση, μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Έτσι θα προσπαθήσει μέσα από τα κείμενα της να μας δίνει πρακτικές συμβουλές, να παρουσιάζει νέα ιατρικά δεδομένα αλλά και κοινωνικές δράσεις. Το παρατσούκλι της; Medly Medley!

“Δηλαδή;”, την ρωτάω γεμάτη απορία.

“Το medly βγαίνει από το medicine και το medley σημαίνει ποτ πουρί. Άρα θα μιλάμε για λίγο απ΄ όλα, με ιατρική όμως βάση.”, μου απαντάει και μου κλείνει το μάτι.

Photo by Antony Papamike

Photo by Antony Papamike

Έχω τόσα πολλά να την ρωτήσω γύρω από την επιστήμη της, που ανυπομονώ για το πρώτο της άρθρο. Δυστυχώς θα μας κρατάει συντροφιά από το εξωτερικό, αλλά το Myselvi πλέον δεν έχει σύνορα.

Μήπως είναι η ώρα να κάνω κι ένα ταξιδάκι; Έλενα ετοιμάζω βαλίτσες…

Καλωσόρισες στην παρέα μας!!

14689773_10154574337033119_1598556038_o

Photo by Antony Papamike

Το Myselvi.gr ευχαριστεί πολύ το New York Cafe, Κουντουριώτου 1, Σέρρες για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top