ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (1 έως 7 Απριλίου 2019)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

H Nέα Σελήνη στον Κριό απαιτεί από σένα να είσαι το αντράκι..της ζωής σου, να μη φοβάσαι τα όχι, τα θέλω σου και να μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι της ..κατάκτησης!!

Η επιρροή του Κρόνου οδηγεί στο να αντιμετωπίζεις αντιστάσεις και δυσκολίες, ωστόσο μόνο έτσι ωριμάζεις και δυναμώνεις..

Υστερόγραφο, Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα.. χάνω την αίσθηση του χρόνου..

Υστερόγραφο, Ερμής εξάγωνο με Κρόνο . «έχω» πλάνο..

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, σας ενδιαφέρει τώρα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.  Κριός β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά, με μια Νέα Σελήνη να σας πιέζει να αποχωριστείτε το παρελθόν, μια σχέση,  οτιδήποτε σας φυλακίζει σε μια κατάσταση στασιμότητας και από την άλλη έχετε την διάθεση να ταξιδέψετε, να ονειρευτείτε, να περάσετε στην αντίπερα όχθη, χωρίς όμως να κινδυνεύσετε. Κριός γ’ δεκαημέρου, η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης σας μεταμορφώνει, αναγκαστικά πρέπει να ακολουθήσετε την βαθιά κρυμμένη σας ανάγκη για συναισθηματική εκτόνωση, αφήνοντας πίσω στάση αδιαφορίας και ανταγωνισμού με το ταίρι σας.

Ταύρος

Ταύρος α’ δεκαήμερου,  εστιάζετε τώρα σε ένα νέο στόχο, έχετε υποστεί ξαφνικές αλλαγές αλλά και μέσα σας θέλετε, επιδιώκετε να κρατήσετε αποστάσεις από τοξικές καταστάσεις και να μεταμορφωθείτε. Δεν θέλετε πλέον να συμβιώνετε με το παρελθόν. Ταύρος β’ δεκαημέρου,  ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά,  με μια Νέα Σελήνη στον Κριό, να σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις και υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορείτε πλέον να ελέγξετε και από την άλλη είστε δοσμένοι σε ένα όνειρο και ταξιδεύετε νοερά..εδραιώστε σωστά τη θέση σας. Ταύρος γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης θα βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη, μπορείτε να εκτιμήσετε τα απλά καθημερινά πράγματα, να συνδεθείτε ουσιαστικά με το περιβάλλον σας και να σταματήσετε να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Δίδυμοι

Δίδυμος α’ δεκαημέρου, είστε αρκετά πιεσμένοι, γκρινιάζετε με το παραμικρό και σίγουρα θα σας λείπει ύπνος, καθώς δεν μπορείτε να βρείτε το χρόνο για να ξεκουραστείτε. Αναζητήστε όμως τρόπους εναλλακτικής θεραπείας για να εκτονωθείτε και να τα «βρείτε» με τον εαυτό σας.  Δίδυμος β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Κριό και επιβάλλεται να χάσετε τη ..βολή σας και να αναλάβετε περισσότερα απ΄όσα μπορείτε να κάνετε.  Από την άλλη το μυαλό σας τρέχει σε ένα απραγματοποίητο όνειρο, μια ανικανοποίητη σχέση και θα είστε αρκετά ευαίσθητοι. Δίδυμος γ’ δεκαημέρου, η επιρροή των δεσμών της Σελήνης οδηγεί στην εξέλιξη σας, μπορείτε πλέον να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας και για να καλύψετε τις πρακτικές σας ανάγκες πρέπει να δουλέψετε αρκετά και να εργαστείτε πάνω στους κύριους στόχους σας χωρίς δεκανίκια.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, έχετε ήδη μπει σε ένα νέο κύκλο επαφών – γνωριμιών, σύντομα θα αλλάξουν όλα και προς το καλύτερο, αρκεί να έχετε πίστη και να μην χάνετε την ελπίδα και την αισιοδοξία σας.  Αναμένετε θετικές εξελίξεις που αφορούν το οικογενειακό, φιλικό περιβάλλον. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Κριό, σίγουρα περνάτε μπόρες και εντάσεις γιατί θέλετε να μείνετε στην κορυφή και ίσως τώρα πρέπει να αποδείξετε την αξία και τις ικανότητες σας. Ωστόσο, υπάρχει και η θετική πλευρά, πέρα από την κούραση, καθώς πολλά όνειρα πραγματοποιούνται, όπως ένα ταξίδι ζωής, σπουδές στο εξωτερικό ή έρωτας κομμένος, ραμμένος στα μέτρα σας.  Καρκίνος γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να βρείτε την ταυτότητα σας, να ακολουθήσετε τα δικά σας πιστεύω και να αποδεσμευτείτε από εσωτερικά κωλύματα που μπλοκάρουν τον απογαλακτισμό σας.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ανατροπές περιμένετε στον επαγγελματικό χώρο, προσοχή σε εντάσεις που συναντάτε με πρόσωπα κύρους και γενικά καλό θα ήταν να είστε προσηλωμένοι περισσότερο στην καριέρα σας, παρά στα συναισθήματα σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό να σας κάνει πιο αποφασιστικούς, έτσι ώστε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να βγείτε από την πεπατημένη και γενικά υιοθετήστε ένα νέο τρόπο ζωής που αρχικά μπορεί να σας δυσκολεύει, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε. Ωστόσο υπάρχει και η θετική πλευρά, μπορείτε να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή και πολλές ώρες θα περάσετε με το ταίρι σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να νικήσετε τον αρνητισμό που πηγάζει από τοξικές συνήθειες και ακολουθήστε εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης που θα θεραπεύσουν το σώμα σας αλλά και τη ψυχή σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, μέρες έντονης κινητικότητας και το μυαλό σας τρέχει σε πολλές κατευθύνσεις και πρέπει να οργανωθείτε, να βάλετε προτεραιότητες, διαφορετικά θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Προσοχή σε λάθη που μπορούν να γίνουν πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό να φέρνει λύσεις σε δάνεια, οφειλές και γενικά σε οικονομικούς διακανονισμούς μέσα από εντάσεις που θα ζήσετε, κυρίως με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ωστόσο είναι αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ερωτικές στιγμές θα σας δώσουν χαρά.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η επιρροή των δεσμών της Σελήνης σας αναγκάζει να ενεργείτε περισσότερο ομαδικά χωρίς όμως να χάνετε την ταυτότητα σας, προσπαθήστε να ακούτε τις συμβουλές των γύρω σας και αποφύγετε τα ρίσκα, κυρίως στο ερωτικό κομμάτι.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, σας διακατέχει άγχος εξαιτίας αναγκαίων οικονομικών ρυθμίσεων με αποτέλεσμα να ρίχνετε τις ευθύνες σε τρίτα πρόσωπα και καταλήγετε στο να μη βρίσκετε τις λύσεις που αναζητάτε. Αξιοποιείστε το χρόνο σας για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα σχέδια σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό και απέναντι σας  και θα χρειαστεί να κάνετε ένα εσωτερικό προσωπικό ξεκαθάρισμα με τους οικείους σας ανθρώπους και πιθανόν να μην μπορέσετε να αποφύγετε τις ρήξεις και τους χωρισμούς.  Ερωτικές προκλήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο θα μπερδέψουν τη κρίση σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης οδηγούν στο να γίνετε πιο φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί αλλά και απαιτητικοί με τους γύρω σας, να αγαπήσετε δηλαδή ..την εξουσία και να μπορέσετε να ξεφύγετε από συναισθήματα αδυναμίας και φόβου.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, ανατροπές ζείτε καθημερινά, αλλάζουν οι συνθήκες , η ρουτίνα των σχέσεων σας και αναγκαστείτε πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα καθώς δεν έχετε το «δικαίωμα» ή το χρόνο για να κάνετε παράπονα. Προσοχή σε θέματα υγείας, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την ενέργεια σας. Σκορπιός β΄δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό και αναλαμβάνετε δράση στην καθημερινότητα σας, πιθανόν να πιέζεστε από συγγενικά πρόσωπα ή έχετε περισσότερες υποχρεώσεις να καλύψετε, ωστόσο εάν κινηθείτε με πρόγραμμα μπορείτε να οργανώσετε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα σχέδια σας. Προσοχή σε ονειροπόλες σκέψεις που σας θολώνουν τη κρίση.  Σκορπιός γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να αλλάξετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και να υιοθετήσετε ένα πιο απελευθερωτικό τρόπο σκέψης χωρίς να ταυτίζεστε απόλυτα με το κοντινό-συγγενικό περιβάλλον σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, τρέχετε αρκετά και για να προλάβετε τις υποχρεώσεις που στην κυριολεξία σας κυνηγάνε..θα νιώθετε έντονη πίεση και μεγάλη ανταγωνιστικότητα κυρίως μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα πολλές φορές να ξεσπάτε σε λάθος πρόσωπα και για λάθος καταστάσεις. Ωστόσο θα έχετε και καλές στιγμές, όπου μπορείτε να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε. Τοξότη β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό ξεκινά μια ερωτική περίοδος για εσάς, όπου μπορείτε να χαρείτε το ταίρι σας και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας, καθώς είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να επιλυθούν άμεσα. Καλές στιγμές περνάτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Τοξότης γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να ενωθείτε με σημαντικά άτομα της ζωής σας και να προχωρήσετε μαζί, βάζοντας κοινούς στόχους και έτσι θα μπορέσετε να βγείτε από ψυχολογικά αδιέξοδα και να κινηθείτε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, αιφνίδιες εξελίξεις ζείτε με το ταίρι σας πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του/της και έτσι θα ανατραπούν οι ισορροπίες και ας είναι για το καλό σας. Προσοχή σε οικονομικά ρίσκα, μη ξοδεύετε, ή επενδύετε περισσότερα απ΄όσα έχετε. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό, ίσως ήδη βρίσκεστε σε ένα νέο χώρο , έχετε πει ναι σε μια ιδιαίτερη..συγκατοίκηση και γενικά εν όψει κρίσιμων αλλαγών, θα νιώθετε πιεσμένοι και αγχωμένοι, Ωστόσο η ερωτική σας ζωή θα σας αποζημιώνει πλουσιοπάροχα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης σας αναγκάζουν να συμβαδίσετε με τους αγαπημένους σας είτε πρόκειται για τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες είτε για τον/την σύντροφο της ζωής σας.  Ενδώστε στα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αναγκαστικά και εξαιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και να παραμελήσετε αρκετές από τις υποχρεώσεις σας με αποτέλεσμα να φανείτε αρκετά ασυνεπείς. δικαιολογήστε τη στάση σας. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό, οπότε είστε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, έχετε ήδη κάνει μια συμφωνία και αυτό που μένει είναι να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Οικονομικά οφέλη. Υδροχόε γ’ δεκαήμερου, η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να μεταμορφωθείτε ψυχικά, και να αποδείξετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα ακατόρθωτα, νικώντας αρχικά τους εσωτερικούς σας φόβους και ψευδαισθήσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ανατρέπονται οι συνήθειες σου , πιθανόν και να πρέπει να αποχαιρετίσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και αυτό αρχικά σε κάνει να αγχώνεσαι και θα νιώθεις άβολα και έξω από τα νερά σου..Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ενδιαφέρουσα εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στον Κριό οπότε αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα της ζωής σου και αποφασίζεις να παλέψεις για την αυτονομία σου είτε μέσα από μια νέα πηγή εσόδων είτε από μια σχέση που θα σε αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες που μπορεί να έχεις περάσει.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  η επιρροή των Δεσμών της Σελήνης οδηγεί στο να αναζητήσετε τον έρωτα, να παίξετε με τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να γίνετε ξανά παιδί . Μην αναζητάτε την επιβεβαίωση στα μάτια των αγαπημένων σας.

To Top