ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Σύγχρονο Μαγειρείο ΙΜΑΜ: Η λύση στο μεσημεριανό σου γεύμα!

Ποιος δεν αγαπάει το καλό και νόστιμο φαγητό ειδικά όταν αυτό θυμίζει κάτι από την κουζίνα της μαμάς ή ακόμα καλύτερα της γιαγιάς. Το πιο σύγχρονο μαγειρείο της πόλης των Σερρών, το ΙΜΑΜ, στην οδό Θεσσαλονίκης 7, είναι η ιδανική λύση για το μεσημεριανό μας γεύμα και πραγματικά μόλις το επισκεφτείς θέλεις να κάνεις μαμ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ένα σύγχρονο μαγειρείο που σερβίρει όλα όσα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: όσπρια, λαδερά, ψάρια, μουσακά, παστίτσιο, γιουβετσάκι, κοτόπουλο στο φούρνο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας. Για την περίοδο της Σαρακοστής ειδικά διαμορφωμένο γεύμα για όσους νηστεύουν, καθε μερα και μια ξεχωριστή γευστική πρόταση!

Με το δύσκολο πρόγραμμα που διακρίνει την καθημερινότητα μας το ΙΜΑΜ μας προσφέρει γρήγορα και οικονομικά όλα όσα αναζητάμε στο πιάτο μας. Φοιτητές, εργαζόμενοι, πολυάσχολοι ακόμα και ολόκληρη οικογένεια μπορεί να έχει ένα σωστό ολοκληρωμένο γεύμα.

Ειδικά το οικογενειακό πακέτο “λύνει” τα χέρια σε πολλά νοικοκυριά! Καθημερινά, από το μενού της ημέρας μπορείτε να τηλεφωνείτε έως τις 10:30 το πρωί και να κάνετε την παραγγελία σας για το οικογενειακό πακέτο, 4 μερίδες στην τιμή των 3!

Μια απλή δοκιμή θα σας πείσει! Εμάς μας έπεισε και επιμένουμε! Και φυσικά ρωτήστε για το μενού της ημέρας!

ΙΜΑΜ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7

ΣΕΡΡΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321 021001

FACEBOOK ADDRESS: ΙΜΑΜ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

 

To Top