ΖΩΔΙΑ

Ετήσιες Προβλέψεις – Σκορπιός 2018 από την αστρολόγο Χριστίνα Τανταλίδου

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Απροσδόκητες συγκυρίες οδηγούν στην Επιτυχία!

Το έτος 2018 είναι μια χρονιά ουσιαστικής ανταμοιβής και απρόσμενης Τύχης, ωστόσο έχετε ήδη δουλέψει αρκετά για την εκπλήρωση των σχεδίων σας και τώρα σας αξίζει να δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο που κυριαρχεί, στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει τις συνθήκες, έτσι ώστε να οργανώσετε τη σκέψη σας, να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη και φυσικά να εργαστείτε πάνω στην εξειδίκευση σας. Έτσι, θα γυρίσετε πίσω στα θρανία, θα πείτε ναι σε σεμινάρια βελτίωσης, σε νέες σπουδές και θα προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε τα προσόντα σας. Συγχρόνως, εμπιστεύεστε περισσότερο το διαδίκτυο και θα κάνετε ουσιαστικές προσπάθειες προβολής της δουλειάς σας και μέσω της διαφήμισης.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, έως τον Νοέμβριο 2018,  είναι ο άσσος στο μανίκι σας και φυσικά σε όλες τις τυχόν πιεστικές συνθήκες του έτους, θα είναι δίπλα σας για να σας προστατεύει και να ανοίγει κλειστές πόρτες. Θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες, θα έχετε καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να εμπιστευτείτε ένα νέο κοινωνικό περίγυρο και σίγουρα θα είστε πιο ανοιχτοί σε κάθε είδους αλλαγές.

Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στον Τοξότη, η τύχη αγγίζει τη τσέπη σας, κινείστε σαφώς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση  και θα έχετε τρομερές ευκαιρίες να αναπτύξετε το εισόδημα σας. Έτσι ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε ηθική,  αλλά και υλική υποστήριξη.

Τέλος, Ο Ουρανός μετακινείται στον Ταύρο και από τον Μάιο του 2018 επηρεάζει τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Περιμένετε λοιπόν  να  ζήσετε αιφνίδιες αλλαγές, θα μπείτε σε ξαφνικές, αλλά σύντομες συνεργασίες και το σίγουρο είναι ότι θα καταπολεμήσετε τους φόβους, φλερτάροντας με το άγνωστο.

61

Εκλείψεις που  επηρεάζουν 

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα, ακριβώς μέσα στο μεσουράνημα σας, οπότε και να είστε προετοιμασμένοι για μια καινούργια αρχή που θα αφορά θέματα καριέρας, αλλά και την βιτρίνα σας- το κοινωνικό σας προφίλ.  Περιμένετε δημοσιότητα, κοινωνική άνοδος και πολλές όμως, υποχρεώσεις που θα σας αναγκάσουν να αποχωριστείτε προσωρινά τους δικούς σας ανθρώπους. (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Σκορπιό αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, Ολική Έκλειψη Σελήνης- Πανσέληνο στον Υδροχόο,  επηρεάζει την οικογένεια σας, θα αντιμετωπίσετε ριζικές αλλαγές μέσα στο σπίτι σας και πιθανόν να μετακομίσετε σε άλλη πόλη,  με σκοπό βέβαια να απογειώσετε την καριέρα σας. Θέματα σιγουριάς, ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο..  (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Σκορπιό αρχές α’ δεκαημέρου).

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν

Από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου 2018 ο Άρης είναι φαινομενικά ανάδρομος στον  Υδροχόο, αλλάζοντας την ψυχολογία σας, προετοιμαστείτε  να αποχωρήσετε από μια σταθερή κατάσταση, συγκατοίκηση, ή ερωτική σχέση. Επαναξιολόγηση των οικογενειακών σας σχέσεων και αναθεωρείτε προσωπικές σας αποφάσεις. Αυξάνεται η επιθυμία σας για ανεξαρτησία.   Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Σκορπιό  α’ δεκαημέρου)

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 η Αφροδίτη είναι φαινομενικά ανάδρομη στον ζώδιο σας  και θα περάσετε μια περίοδος αμφιβολιών σχετικά με μια προσωπική σας σχέση. Βέβαια, προσπαθήστε να μην διαταράξετε τις ισορροπίες και καλό θα ήταν να καθυστερήσετε σοβαρές αποφάσεις. Πιθανότητα επανασύνδεσης. Χρηματικά ποσά επιστρέφονται.  Επίσης ,σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και ακολουθήστε την νέα σας εικόνα , όταν η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία.     Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Σκορπιό , α’ δεκαημέρου)

Καλή Χρονιά

Χριστίνα Τανταλίδου

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top