ΖΩΔΙΑ

Ετήσιες Προβλέψεις – Ταύρος 2018 από την αστρολόγο Χριστίνα Τανταλίδου

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Αιφνίδιες προοπτικές εξέλιξης και καθοριστικής ανανέωσης!

Το  έτος 2018 είναι μια ανατρεπτική χρονιά που συμβολίζει την αφύπνιση σας, θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τα στερεότυπα σας και θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, καταργώντας οτιδήποτε κοινότυπο και αναζητώντας πλέον το διαφορετικό.

Από τις 20 Δεκεμβρίου  2017, Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο που κυριαρχεί, στον Αιγόκερω,  με αποτέλεσμα να αποχωριστείτε δυσλειτουργικές συμπεριφορές, να αναγνωρίσετε το μερίδιο ευθύνης σας και να αναζητήσετε νέες διεξόδους, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας και έτσι θα γίνετε πιο δημιουργικοί.  Περίοδος προσωρινής ανασφάλειας και αβεβαιότητας, ίσως «χαρίσει» Ο Κρόνος στον Αιγόκερω,  ωστόσο καταφέρνετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και θα κατασταλάξετε.

Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό, έως τον Νοέμβριο 2018,  ευνοεί τις σχέσεις σας, μπορείτε να βρείτε την χαρά και την αισιοδοξία σε μια νέα γνωριμία και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, που μέχρι τώρα έμπαζε νερά. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να νικήσετε πιθανούς εχθρούς από το παρελθόν και να δικαιωθείτε σε περίπτωση που είχατε αδικηθεί. Συμμαχίες, νέοι άνθρωποι σας στηρίζουν.

Από τον Νοέμβριου του 2018 και με τον Δία στον Τοξότη, ρυθμίζετε πλέον με ευνοϊκούς όρους δάνεια, καθώς θα διευθετήσετε με καλύτερους όρους τα χρέη σας και θα κλείσετε εκκρεμότητες-οφειλές που είχαν μείνει ανεξόφλητες. Επίσης η σεξουαλική σας ζωή θα τονωθεί και θα αυξηθεί η ερωτική σας δραστηριότητα.

Τέλος,  Ο Ουρανός μετακινείται στο ζώδιο σας και από τον Μάιο του 2018 καταλαβαίνετε ότι τίποτα δεν μπορεί να μένει το ίδιο, θα νιώσετε μια σφοδρή επιθυμία να απελευθερωθείτε από τα δεσμά σας και έφτασε ο καιρός να πειραματιστείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό .

Εκλείψεις που  επηρεάζουν 

  • Στις 31 Ιανουαρίου 2018,  πραγματοποιείται η Ολική Έκλειψη Σελήνης, Πανσέληνος στο Λέοντα και αυτό φυσικά ακουμπά θέματα σπιτιού, αλλά και ψυχολογίας. Πιθανόν να νιώσετε ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες, θα είστε αρκετά κουρασμένοι και θα θέλετε να νιώσετε ασφάλεια, αναζητώντας το δικό σας καταφύγιο (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ταύρο αρχές α’ δεκαημέρου).
  • Στις 26 Ιουλίου 2018, η Ολική Έκλειψη Σελήνης , Πανσέληνο στον Υδροχόο, αγγίζει θέματα καριέρας, σας τροφοδοτεί με νέα όνειρα, φεύγετε από το υπάρχον επαγγελματικό περιβάλλον και θα βγείτε από την αφάνεια. Ήρθε ο καιρός να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και να ακολουθήσετε με μεγαλύτερη πίστη και πάθος τις φιλοδοξίες σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ταύρο αρχές α’ δεκαημέρου).

47

Ανάδρομοι Πλανήτες που σας επηρεάζουν.

Από τις 26 Ιουνίου  έως τις 13 Αυγούστου 2018, ο  Άρης είναι φαινομενικά ανάδρομος στον  Υδροχόο,  προκαλώντας εντάσεις και αναταραχές στον οικογενειακό σας χώρο- αλλάζουν οι ρυθμοί σας, αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μετακομίσετε. Ωστόσο, Πρέπει να οργανώσετε με σύνεση τα μελλοντικά σας σχέδια και μην βιαστείτε να αποχωριστείτε το υπάρχον οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή σε ακίνητα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι, ή με ωροσκόπο Ταύρο  α’ δεκαημέρου )

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό βάζει «δύσκολα» – σε διαδικασία δηλαδή αξιολόγησης των προσωπικών σας σχέσεων και αυξάνονται τα ερωτικά διλήμματα. Επιστροφές από το παρελθόν και δυνατότητα επανασύνδεσης.  Επηρεάζονται οι γεννημένοι ή με ωροσκόπο Ταύρο, α’ δεκαημέρου)

Καλή Χρονιά
Χριστίνα Τανταλίδου

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top