ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (12-18 Σεπτεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :
12 Σεπτεμβρίου: Ανάδρομος Ερμής τετράγωνο Άρη στον Τοξότη
13 Σεπτεμβρίου :Ήλιος στην Παρθένο τετράγωνο Άρη στον Τοξότη, Ήλιος σύνοδο με ανάδρομο Ερμή
16 Σεπτεμβρίου : Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στους Ιχθείς (επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός τρίτου δεκαημέρου)
18 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη στον Ζυγό σε αντίθεση Ουρανό στον Κριό
Κρόνος τετράγωνο Ποσειδώνας

feature-aries

Κριός

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, παλεύεις να δείξεις χαρακτήρα και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζεις στην εργασία, ή με τον εαυτό σου, συνεχίζεις να πιστεύεις ότι όλα είναι περαστικά και θα έχουν ένα αίσιο τέλος; Η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στους Ιχθείς, μέσα στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, αυξάνει τις υποχρεώσεις σου, περιορίζεται ο ελεύθερος χρόνος και αναγκαστικά εγκαταλείπεις μια ιδέα ή ενασχόληση που σε έκανε να χαμογελάς (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Ωστόσο, θετική διέξοδος, η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όπου και μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα τυραννικό ταίρι και να ψάξεις καταφύγιο σε πιο τρυφερές αγκαλιές. Προσοχή σε νεύρα, αντιθέσεις και μην εμπλέκεσαι σε προσωπικά ζητήματα τρίτων.

feature-taurus
Ταύρος

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, αποδέχεσαι την οικονομική σου πραγματικότητα, την κατάσταση δηλαδή που έχεις δημιουργήσει και σίγουρα δεν μπορείς να ξεφύγεις και αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει τώρα να πληρώσεις το τίμημα; Η Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, δείχνει την αποχώρηση φίλων, μεταμόρφωση του κοινωνικού σου κύκλου και πιθανόν να τερματίσει μια σημαντική σχέση (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, γιατί σε βάζει σε περιπέτεια, σε «κίνδυνο» που ανεβάζει την αδρεναλίνη και μπορείς να παίξεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο και να αποφύγεις την ρουτίνα. Προσοχή σε ερωτικά μπλεξίματα, σε ανέλπιστες προσδοκίες και μην υψώνεις την φωνή, καθώς δεν θα ακουστείς.

feature-gemini
Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, είσαι αντιμέτωπος με την απαισιοδοξία που σε έχει καταβάλλει, όσο αφορά προσωπικές, στενές σχέσεις και δεν έχεις καταλάβει πως έχεις φτάσει στα άκρα και έτοιμος για αποχωρήσεις; Η Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, βέβαια αποκαλύπτει όλα τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται στον επαγγελματικό στίβο και είσαι αναγκασμένος να δεχτείς την υποβίβαση ή να παραιτηθείς από τα αξιώματα σου (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μήπως και αλλάξει το κλίμα, να φυσήξει δηλαδή ούριος άνεμος στον περίγυρο σου και να αισθανθείς πάλι ότι αγαπιέσαι για αυτό που πραγματικά είσαι. Προσοχή σε λόγια, επιθετικές συμπεριφορές και μην αρπάζεσαι με το παραμικρό.

feature-cancer
Καρκίνος

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, ψάχνεις μάταια διεξόδους να νικήσεις την ρουτίνα που σε έχει καθηλώσει και δεν έχεις την διάθεση να προγραμματίσεις τη ζωή σου με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος να παραιτηθείς; Η Πανσέληνος- Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, στον ένατο ηλιακό σου οίκο, μεγεθύνει τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις, υπερβαίνοντας τα όρια σου και σίγουρα αυτό ρίχνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, για να φτιάξεις την εικόνα σου, θέλεις να ξεφύγεις από κάθε οικογενειακή επιρροή που σε δεσμεύει και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Προσοχή στον εργασιακό χώρο, κράτησε απόσταση ασφαλείας από μυστικά, ίντριγκες και αθέμιτους ανταγωνισμούς.

feature-leo
Λέων

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, σπας τα δεσμά από τοξικές ιστορίες, που σου έχουν κοστίσει ακριβά, θέλοντας να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, μακριά από τα συνηθισμένα και είσαι προετοιμασμένος για όλα; Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, αποκαλύπτει τα κενά που έχεις αφήσει στα οικονομικά σου ζητήματα, δηλαδή εκκρεμείς υποθέσεις και τώρα πρέπει να καλύψεις όλες τις οφειλές σου (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που για να ταξιδέψεις, να μετοικήσεις και γιατί όχι να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσοχή στην επικοινωνία με νεώτερα άτομα της οικογένειας σου ή ακόμα και στην επιθυμία σου να αναμετρηθείς με παλιούς συντρόφους.

feature-virgo
Παρθένος

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ , ότι και αν κάνεις, νιώθεις ότι πέφτει στο κενό και δεν έχεις καμία δύναμη να αλλάξεις τα γεγονότα, να φτιάξεις δηλαδή τα πράγματα, γιατί όλα είναι προκαθορισμένα και δεν μπορείς να επέμβεις στο πεπρωμένο σου; Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, αποκαλύπτει τα προσωπικά σου λάθη και έρχεσαι αντιμέτωπος με το κάρμα σου αλλά και με τους γύρω σου (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, για να διώξεις το άγχος από οικονομικά ζητήματα, με την προϋπόθεση να σκεφτείς σοβαρά μια πρόταση για δουλειά που θα λύσει αρκετά προβλήματα. Προσοχή σε μάχες, εκρηκτικούς διαλόγους με πρόσωπα εξουσίας, στον επαγγελματικό χώρο αλλά και μέσα στην οικογένεια, το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο.

feature-libra
Ζυγός

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, σε περικυκλώνουν τα προβλήματα σου, άλυτες παρεξηγήσεις και πρόσωπα που ζητούν ακόμα εξηγήσεις και εσύ δεν θέλεις να τις δώσεις; Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον έκτο ηλιακό σου οίκο, κλείνει τα σύνορα, δεν αφήνει δηλαδή περιθώρια να δραπετεύσεις από μια ανιαρή κατάσταση, ένα πρέπει που σου έχουν επιβάλλει οι γύρω σου και πρέπει να συμβιβαστείς γιατί «λένε» ότι είναι για το καλό σου (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό για να διασκεδάσεις, να δοκιμάσεις κάτι ανατρεπτικό που θα σε ανανεώσει, καθώς έχεις ανάγκη να τολμήσεις μια αλλαγή. Προσοχή σε μετακινήσεις, συνομιλίες με συγγενείς και αναδρομές στο παρελθόν.

feature-scorpio
Σκορπιός

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, συνεχίζεις να διερωτάσαι που πας, αν έχεις πάρει τις σωστές αποφάσεις και συνεχώς αμφισβητείς τις κινήσεις σου και φαίνεται να έχεις χάσει τις δυνάμεις σου; Η Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, στενεύει τα όρια σου, νιώθεις ότι είσαι αναγκασμένος να εγκαταλείψεις ή τουλάχιστον να αναλάβεις όνειρα και να ασχοληθείς με το χειροπιαστό, που φυσικά δεν σε συναρπάζει (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση Αφροδίτης-Ουρανού για να ξεχαστείς, να επιλέξεις την συντροφιά που κατανοεί τον ψυχολογικό σου κόσμο και να βγάλεις τα εσώψυχα σου, χωρίς να φοβάσαι για την εικόνα σου . Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, τα έξοδα αυξάνονται και προγραμμάτισε τις κινήσεις σου.

feature-sagittarius
Τοξότης

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, νιώθεις να πνίγεσαι, ασφυκτιάς, καθώς σηκώνεις πολλά βάρη και δεν υπάρχει κάποιος/α να σε βοηθήσει να βγεις από την δύσκολη θέση; Η Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, μιλάει για δράματα και κλάματα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο που σε οδηγούν σε οριστικές αποχωρήσεις και χωρισμούς (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ώστε να διαφοροποιήσεις την καθημερινότητα σου, να ασχοληθείς με κάποια σωματική δραστηριότητα, έτσι ώστε να εκτονώσεις νεύρα και συσσωρευμένο θυμό. Προσοχή, έλεγξε τα συναισθήματα σου για να μην πληγώσεις ανεπανόρθωτα το περιβάλλον σου.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, ταλαιπωρείσαι από τους γύρω σου, από θέματα δηλαδή καθημερινότητας που σου κρύβουν την θέα και δεν μπορείς να αναπνεύσεις καθαρό αέρα; Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, φέρνει αλλαγές στο εδώ και τώρα, δηλαδή αναγκαστικά αλλαγή εργασίας, κατοικίας ή ακόμα και μια σχέση φιλική που αποχαιρετάς, λόγω συνθηκών και ανωτέρας βίας (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό για να ξεχάσεις ότι, όποιον σε κάνει να στεναχωριέσαι και να περάσεις χρόνο με άτομα που τρέφουν αληθινά συναισθήματα για σένα. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις, γκρίνιες και παράπονα που χαλάνε την ατμόσφαιρα.

feature-aquarius
Υδροχόος

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, έχεις κρίσεις ανασφάλειας, αμφιβάλεις για την εικόνα σου, για την σχέση σου και αναρωτιέσαι μήπως έδωσες πολλά και τώρα νιώθεις περισσότερο μόνος/η; Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, μέσα στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, φέρνει κρίση στο πορτοφόλι σου, δηλαδή θα αναγκαστείς να φορτωθείς μια επιπλέον δαπάνη, επιπρόσθετα έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις ή ακόμα και να στερηθείς μια σταθερή πηγή εσόδων (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό για να εμπνευστείς κάτι που μπορεί να βοηθήσει την τσέπη σου, αλλά και την ψυχολογία σου. Προσοχή στο χρήμα, που το ξοδεύεις και απέφυγε να «κανακεύεις» τον εαυτό σου με απερίσκεπτες αγορές.

feature-pisces

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ακόμα σε ισχύ, είσαι σε φάση καταδίωξης, δηλαδή ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που θα παίξει το θύμα, ή τον θύτη, για να εκτονωθούν αρνητικά συναισθήματα και δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τις συνέπειες; Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου μπλοκάρει κάθε προσπάθεια να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και φαίνεσαι αρκετά αδύναμος αλλά και απρόθυμος να προχωρήσεις (επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο). Θετική διέξοδος η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό για τυχόν απρόσμενα οικονομικά οφέλη που θα διώξουν το άγχος που αφορά όμως την πρακτική πλευρά της ζωής σου. Προσοχή φυσικά, σε θέματα υγείας, αποκαλύψεις και προσπάθησε να κινείσαι σε ουδέτερη ζώνη.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top