ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ζήσε χορεύοντας

hsm3-rain

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Βάλε δυνατά την μουσική και χόρεψε. Άσε την μαγεία του χορού να σε παρασύρει. Χορεύοντας χτύπησε δυνατά τα πόδια στη γη σαν να θέλεις να τρομάξεις το θεριό και ξόρκισε τους εφιάλτες σου.

Βάλε φτερά στα πόδια και χόρεψε. Δώσε ένα σάλτο και φτάσε στον ουρανό. Πιάσε το φεγγάρι και έτσι σαγηνευτικό που είναι κάντο καβαλιέρο σου, τυλίξου γύρω του και χόρεψε μαζί του το πιο ερωτικό ταγκό που φαντάστηκες. Τα άστρα μαγεμένοι θεατές αυτής της μαγικής επαφής θα λάμπουν εκστασιασμένα.

Χόρεψε έντονα βγάζοντας όλα αυτά που έχεις βαθιά κρυμμένα μέσα σου. Άπλωσε τα χεριά σου και άφησε τον αγέρα να σου τα κινεί στον δικό του ρυθμό. Σήκωσε ψηλά το κεφάλι και αφέσου στην μουσική. Σφάλισε οποιαδήποτε χαραμάδα του μυαλού σου και κράτησε μακριά κακόβουλους εισβολείς.

Νιώσε την καρδιά σου να χτυπάει έντονα όσο έντονα χορεύεις. Άφησε το κορμί σου να λικνιστεί στην γλυκιά μουσική και έτσι μαγεμένο να στροβιλίζεται και να πετά τις μανταρισμένες σου πληγές.

Ο χορός είναι η ελευθερία σου. Χόρεψε αγκαλιά με την ψυχή σου. Χόρεψε με πάθος ώσπου να κοπεί η ανάσα σου. Με τον χορό σου σαγήνεψε τον κλέφτη- χρόνο. Άφησε τον να είναι απλά θεατής και με τις φιγούρες σου ζάλισε τον ώστε να ζηλεύει που δεν μπορεί να σε αγγίξει.

Πέταξε τα παπούτσια σου που χρόνια τώρα τα είχες λιώσει κυνηγώντας το μέλλον σου και χόρεψε με γυμνά πόδια και ας ματώσουν . Τουλάχιστον θα ξέρεις πως οι πληγές αυτές είναι από την ευτυχία ελευθερίας.

Χορεύοντας ζήσε ή ζήσε για να χορεύεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top