ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, από τις 4 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου, επηρεάζει κυρίως τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερου α’ αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα αντίστοιχα ζώδια (13η έως 0 η μοίρα).

aries
Κριός

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης που θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου και θα σας μπείτε σε φάση επαναξιολόγησης των ερωτικών σας ζητημάτων. Μια σχέση του παρελθόντος σίγουρα θα σας απασχολήσει (κυρίως αν είστε γεννημένοι από 21 Μαρτίου έως 3 Απριλίου) και πιθανόν να θέλετε να συγχωρέσετε ή να δώσετε δεύτερες-τρίτες ευκαιρίες σε πρώην συντρόφους. Ξαφνικές γνωριμίες αναμένονται με έντονα πάθη και σίγουρα δεν μπορείτε να πλήξετε όταν νιώθετε επιθυμητοί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί και να μετράτε τα λόγια σας, γιατί σίγουρα θα είστε ασταθής στις επιλογές σας.

taurus1
Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και θέλετε να δείτε με γυμνά μάτια τις επιθυμίες σας και τις σκέψεις που σας οδηγούν στο ίδια αποτελέσματα. Μια σχέση απαγορευμένη σίγουρα θα σας απασχολήσει (κυρίως αν είστε γεννημένοι από 20 Απριλίου έως 4 Μαΐου) και πιθανόν θέλετε να δώσετε ένα τέλος στις αναμνήσεις σας και να τελειώνετε με σχέσεις που δεν σας ωφελούν. Για τους ήδη δεσμευμένους που θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, μπορείτε να περάσετε από κόσκινο τον/την σύντροφο σας και να αποφασίσετε για το αν θα πρέπει να συνεχίσετε. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην κρύβεστε από τους άλλους και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

gemini

Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και πιέζεστε για να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να δρομολογήσετε την πορεία μιας υπάρχουσας προσωπικής σας κατάστασης. Μια σχέση φιλική σίγουρα θα σας απασχολήσει (κυρίως εάν είστε γεννημένοι/ες από 21 Μαίου έως 4 Ιουνίου ) και πιθανόν θέλετε να δώσετε μια άλλη τροπή στα πράγματα και να ξεπεράσετε τις συστολές σας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να δείτε ερωτικά το πρόσωπο που σας συμπαραστέκεται και να γλιτώσετε από επιπόλαιες γνωριμίες που δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό. Ωστόσο, για όσους/ες επιθυμούν να λοξοδρομήσουν, τώρα είναι εύκολο να το κάνετε και χωρίς να σας πάρουν είδηση. Προσοχή όμως στις υπερβολές.

καρκινος
Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και πιέζεστε σε προσωπικά ζητήματα και ζείτε μια περίοδος επιστροφών, επανασυνδέσεων και αποχωρισμών. Μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει μπαίνει πάλι στο προσκήνιο (κυρίως αν είστε γεννημένοι/ες από τις 22 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου) και είστε αρκετά μπερδεμένοι για το τι πρέπει να κάνετε. Προσπαθήστε να δώσετε την ευκαιρία στον/στην σύντροφο σας να αποδείξει τα συναισθήματα του/της , ωστόσο μην έχετε παρωπίδες και δείτε πιο αντικειμενικά τα γεγονότα που σας έχουν πειράξει. Υπάρχει βέβαια πάντα η ευκαιρία να μπλέξετε σε μια σχέση πάθους, όπου δεν αποκλείεται να είστε το τρίτο πρόσωπο και αυτό σας βάζει σε ερωτικούς μπελάδες. Δώστε βέβαια χρόνο στον εαυτό σας.

leo

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και είναι καλό αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας και να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Μια σχέση ίσως ξεκινήσει με ένα πρόσωπο που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σας και θα αλλάξει τα δεδομένα σας (κυρίως αν είστε γεννημένοι/ες από τις 23 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου) και θα μπει ξανά η χαρά στη ζωή σας. Έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε την μοναξιά σας και να αποδεχτείτε τυχόν εμπόδια που μπλόκαραν προηγούμενες σχέσεις σας, όμως τώρα μπορείτε να είστε αισιόδοξοι και να τολμήσετε. Μπείτε σε βαθιά νερά και μην σκέφτεστε το μέλλον.

virgo
Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και βγαίνει στην επιφάνεια ότι είχατε κρατήσει καλά κρυμμένο και αυτό είναι κυρίως τα συναισθήματα σας. Μια σχέση που δεν έβλεπε το φώς, τώρα θα σας απασχολήσει (κυρίως αν είστε γεννημένοι/ες από τις 23 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου) και είναι μια περίοδος που θα πιεστείτε, γιατί πρέπει να πάρετε την ευθύνη των επιλογών σας. Είστε συναισθηματικά δεμένοι με ένα πρόσωπο που σας ταιριάζει αλλά δεν μπορείτε να τον/την έχετε; ή είστε σεξουαλικά ταυτισμένοι με το πλέον ακατάλληλο άτομο; Ότι και αν ζείτε πάντως, δεν μπορείτε να συνεχίσετε το κρυφτούλι και τώρα είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσετε. Ξεμπλέξτε με τις ενοχές σας.

libra
Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και αυτόματα θα περάσετε σε φάση αμφισβήτησης της άλλη πλευράς , δηλαδή του/της συντρόφου σας. Μια σταθερή σχέση θα σας απασχολήσει (κυρίως εάν είστε γεννημένοι/ες από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου) και αρπάξτε την ευκαιρία για να δείτε εξελίξεις στη ζωή σας που θα σας πάνε παρακάτω. Φυσικά και στην περίπτωση που θέλετε να απαλλαχθείτε από τα δεσμά της υπάρχουσας σχέσης σας, μπορείτε να το κάνετε, αρκεί να είστε καλά προετοιμασμένοι για τις συνέπειες. Η περίοδος αυτή είναι καλή για επανεκτίμηση των αναγκών σας, συζητήσεις με το άτομο που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας και προπαντός αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Εμπιστευτείτε το χρόνο.

scorpio
Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και μπορείτε να ξεπεράσετε φόβους, ανασφάλειες και να παραδοθείτε στον έρωτα, χωρίς να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Μια σχέση χρόνων θα σας απασχολήσει (κυρίως αν είστε γεννημένοι από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου ) και δείτε τα πράγματα πιο απλά και μην σκοτίζεστε για τις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι έχετε γίνει πολύ επικριτικοί/ες με τον/την σύντροφο σας και αυτό δεν βοηθάει την ψυχολογία σας. Αυτήν την περίοδο, θα περάσετε από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, μια δηλαδή θα θέλετε να είστε μόνοι/ες και μια θα επιθυμείτε την δέσμευση. Μπερδεμένα τα συναισθήματα σας και για αυτό μην βιάζεστε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

τοξότης
Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και είστε σε φάση ελεύθερη, έχετε πιθανόν αποφασίσει να πείτε αντίο σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν και ψάχνετε μανιωδώς για τον/την νέο/α σας σύντροφο. Μια σχέση ξαφνική, με νεώτερο άτομο θα σας απασχολήσει (κυρίως εάν είστε γεννημένοι/ες από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου) και θα ανανεωθείτε, αποκτώντας ξανά τον χαμένο ερωτισμό σας. Είναι γεγονός πως είχατε μαζευτεί και αποχαιρετίσει την ερωτική σας ζωή , όμως τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε έντονα τα συναισθήματα σας και να νιώσετε άκρως ερωτικοί. Προσπαθήστε να ξεφύγετε από τα προβλήματα που σας έχουν περικυκλώσει και δραπετέψτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Αξίζει να το κάνετε.

capricorn
Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και αυτό θα σας δέσει προσωρινά με το παρελθόν, που όσο και αν θέλετε να διώξετε, δεν τα καταφέρνετε. Μια σχέση πάθους θα σας απασχολήσει (κυρίως εάν είστε γεννημένοι/ες από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου) και θα είστε μια του ύψους και μια του βάθους. Θα νιώσετε περίεργα συναισθήματα για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε με κυκλοθυμία και θα γίνετε απρόβλεπτοι.. Βέβαια, όλα αυτά γίνονται για το καλό σας, για να μάθετε δηλαδή τον εαυτό σας και να αποδεχτείτε την ευαίσθητη, τρωτή πλευρά σας. Είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τα λάθη σας;

aquarius
Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και είστε φυσικά στα πάνω σας και έτοιμοι/ες να αξιολογήσετε το ταίρι σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας; Μια σχέση μετ’ εμποδίων θα σας απασχολήσει (κυρίως αν είστε γεννημένοι/ες από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου) και σας δίνετε ο χρόνος να σκεφτείτε αν αξίζει να ξεπερνάτε τα εμπόδια, ή απλά πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Συναντήσεις, κρυφά ραντεβού, τηλεφωνήματα κάνουν την καθημερινότητα σας ενδιαφέρουσα, αλλά και όμορφα απρόβλεπτη. Προσέξτε όμως τις διπλές σχέσεις, γιατί εκεί «κινδυνεύετε».

pisces
Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα, επηρεάζεστε από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Κριού, που ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και αξίζει να αξιολογήσετε την στάση, συμπεριφορά του/της συντρόφου σας και να δείτε αν όντως ανταποδίδει τα συναισθήματα σας. Μια σχέση χωρίς ανταπόκριση, θα σας απασχολήσει (κυρίως εάν είστε γεννημένοι/ες από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου) και ίσως θα ζοριστείτε γιατί πρέπει να διώξετε την ανασφάλεια και να αντιμετωπίσετε τους δαίμονες σας. Το πήγαινε-έλα φυσικά και θα συνεχιστεί και ίσως ζήσετε μια μικρή περίοδος συγκατοίκησης που όμως θα σας ανοίξει τα μάτια. Τολμήστε την εμπειρία να είστε μαζί με τον/την σύντροφο σας και βγάλτε αργότερα τα συμπεράσματά σας. Δεν χρειάζεται να είστε απόλυτοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top