ΖΩΔΙΑ

Valentine’s προβλέψεις: Ο ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

aries

Κριός

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αντικρίζετε την εβδομάδα, μια που ο Ήλιος από τον Υδροχόο σας παρέχει την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να αλλάξετε ότι πραγματικά σας ενοχλεί και χαλάει την καθημερινότητα σας. Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες θα σας δώσει το κίνητρο να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να βάλετε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σας περιορίζει θετικά, για να αποφύγετε τυχόν υπερβολές και επίσης το καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να ευχαριστείτε συνέχεια τον περίγυρο σας. Η θετική όψη που πραγματοποιείται, αύριο στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, βοηθάει στην σταθεροποίηση φιλικών σχέσεων, υλοποίηση στόχων αλλά και για μια γνωριμία που μπορεί να σας αλλάξει ευχάριστα τη ζωή.

taurus1
Ταύρος

Πολλές οι προκλήσεις με τον Ήλιο στον Υδροχόο, καθώς προχωράτε βήμα, βήμα προς την εφαρμογή των σχεδίων σας και κυρίως είστε προσκολλημένοι αρκετά στην εικόνα σας και θέλετε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας. Η προσπάθεια σας να ξεφύγετε από την μετριότητα και να κάνετε την διαφορά θα έχει θετικό αποτέλεσμα, μια που ο Κρόνος από τον Τοξότη βοηθάει στο να είστε συνεπείς και αρκετά οργανωτικοί και τώρα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται αύριο, στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, μπορεί να σας βρίσκει με αρκετά ερωτηματικά, αλλά γρήγορα θα δείτε ότι μπορείτε να τα βρείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Αρκεί να πιστέψετε στη σχέση σας.

gemini

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σας έχει βγάλει από το σύνηθες, ξεφύγατε έξυπνα από τις κακοτοπιές μιας ανιαρής καθημερινότητας και ψάχνετε αγωνιωδώς να συνεχίσετε τις αποδράσεις σας με την δικαιολογία ότι κάνετε το «καθήκον» σας. Γρήγορα θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να έχετε δίπλα σας τα άτομα που σας εμπιστεύονται, μια που ο Κρόνος από τον Τοξότη, βοηθάει στο να εμπνέετε σιγουριά και είστε πια σε φάση υπεροχής. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται, αύριο, στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, απαλύνει διαφορές, αντιθέσεις, σας φέρνει όλο και πιο κοντά στην δέσμευση, σταθεροποίηση σχέσεων και πραγματικά έχετε κάνει γενναία βήματα να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τον μαγνητισμό σας.

καρκινος
Καρκίνος

Αρκετά σας έχει απασχολήσει η επαγγελματική σας κατάσταση, οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας και φυσικά έχετε καταλάβει ότι πρέπει να βρείτε τον δικό σας ρυθμό και να μην παρασύρεστε από την ψυχολογία των συνεργατών σας. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο έχει φέρει υπαρξιακά ζητήματα στην επιφάνεια, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε αν βάζετε τα σωστά όρια στις σχέσεις σας ή αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζει να φροντίζετε τον εαυτό σας, να κάνετε δηλαδή ότι περνάει από το χέρι σας για να μην κουράζεστε. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, μιλάει για πιθανή επανασύνδεση, με το άτομο που είχατε αποφασίσει να διακόψετε, μια που μπορεί να βρείτε κοινές λύσεις και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Είστε όμως σίγουροι/ες ότι θέλετε να γυρνάτε στο παρελθόν;

leo
Λέων

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο, φωτίζει όλες τις σχέσεις σας αυτήν την περίοδο, για να δείτε, επαναξιολογήσετε τη στάση σας αλλά και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, εστιάζοντας σε ότι θεωρείτε να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη βέβαια έχει περιορίσει την διάθεση σας να παίζετε με τον έρωτα ή να είστε ακόμα παρέα με την «χαρά» και καιρός είναι να αλλάξετε την ψυχολογία σας, επιλέγοντας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η θετική όψη που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, φέρνει όμορφα ερωτικά διλήμματα, σας υπενθυμίζει ότι είστε ακόμα παιδί μέσα σας και αξίζει να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που σας πλησιάζουν με ερωτικές διαθέσεις. Κάτι καινούργιο ξεκινάει και μη φοβηθείτε να πείτε ναι στην επιθυμία σας να γίνετε πιο τολμηροί/ες.

virgo

Παρθένος

Με την διάθεση να δείτε τι είναι αυτό που σας χαλάει την καθημερινότητα και ξεπερνάτε κάθε μέρα τα όρια σας, εμπιστεύεστε τον Ήλιο από τον Υδροχόο και πραγματικά μπορεί να βρείτε άμεσες, πρακτικές λύσεις που θα σας δείξουν τι πρέπει να κάνετε για να αισθάνεστε τουλάχιστον καλύτερα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη έχει φέρει βέβαια αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις και είστε κάπως δεμένοι χειροπόδαρα, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ακριβώς, αυτό, που θέλετε. Η θετική όψη που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, δίνει το φως για να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας ανησυχίες, να εμπιστευτείτε περισσότερο το περιβάλλον σας και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθηματικά σας διλήμματα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στα λόγια που ξεστομίζετε και μην υπόσχετε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τα τηρήσετε. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

libra
Ζυγός

Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, σίγουρα δεν αγνοείτε το ένστικτο σας, ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να έχετε ανεβασμένη ψυχολογία και κυρίως κυνηγάτε τις ιδέες σας με απόλυτη αφοσίωση, ξεπερνώντας δυσκολίες που παλιότερα θα σας έκαναν να θέλετε να ξεφύγετε. Ο Κρόνος από τον Τοξότη βέβαια σας έχει μεταμορφώσει σε ακούραστους ενήλικες που ακολουθούν κατά γράμμα τους κανόνες και θέλετε πραγματικά να φτάσετε ψηλά και δεν σας πειράζει να κουραστείτε. Η θετική όψη που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, φέρνει εκπλήξεις σε ερωτικά ζητήματα, γρήγορα μια σχέση συνεργασίας εξελίσσεται σε ερωτική και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Δείξτε ότι είστε πρόθυμοι να εμπιστευτείτε το μέλλον σας.

scorpio
Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και δεν ασχολείστε πλέον με την οικογενειακή σας ζωή, για αυτό και ακούτε παράπονα και γκρίνια μέσα στο περιβάλλον σας. Επίσης, Ο Κρόνος στον Τοξότη σας έχει τοποθετήσει στην ζώνη της «επιβίωσης», δηλαδή σας απασχολεί αρκετά η πρακτική πλευρά της ζωής σας και έτσι έχει κλείσει κάπως το κεφάλαιο «σχέση και αγάπη»; Η θετική όψη που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, συμβάλλει στο να βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε, μια που αρκετά θέματα καθημερινότητας έχουν επιλυθεί και να δείτε πιο θετικά νέες ερωτικές προτάσεις που θα προκύψουν. Έχετε πλέον την πολυτέλεια να ξεφεύγετε από τα άχαρα προβλήματα και να χαρείτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που εύκολα θα εμπιστεύεστε. Κάντε κάτι διαφορετικό.

τοξότης
Τοξότης

Ο Ήλιος στον Υδροχόο έφερε άνοιγμα σε επαφές, γνωριμίες, έχετε βέβαια λιγότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή τα χόμπι σας, ωστόσο σας έβγαλε από την αδράνεια και είστε σαφώς καλύτερα. Επίσης, Ο Κρόνος στο ζώδιο σας έχει υποσχεθεί να σας αλλάξει, μεταμορφώσει σε ένα ώριμο ενήλικα και έτσι είστε σαφώς πιο αυστηροί με τον εαυτό σας αλλά και με τον περίγυρο σας. Η θετική όψη που πραγματοποιείται, στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων σας κάνει πιο δημιουργικούς αλλά και νιώθετε πιο ασφαλείς με τις εξελίξεις που βιώνετε και μπορείτε πλέον να δείξετε ξανά το χαρούμενο πρόσωπό σας και να αρχίσετε τις ερωτικές διαδρομές που θα σας χαλαρώσουν και αναζωογονήσουν. Φερθείτε με διπλωματία σε άτομα που εκδηλώνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον και πειραματιστείτε μέχρι να επιλέξετε τον/την κατάλληλο/η. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας.

capricorn

Αιγόκερως

Καλύτερα πηγαίνουν τα οικονομικά σας αυτήν την περίοδο, μια που βρήκατε άμεσες λύσεις και καταφέρατε να έχετε μια επιπρόσθετη πηγή εσόδων, ώστε να καλύπτετε τα έξοδα σας και να μην έχετε συνέχεια το άγχος της επιβίωσης. Ο Ήλιος στον Υδροχόο βοήθησε να βγείτε από οικονομικά στριμώγματα, ενώ ο Κρόνος στον Τοξότη μάχεται για να σας βγάλει από την κυκλοθυμία και τον πεσιμισμό.. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, σας βάζει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι, φέρνει άτομα που αγαπάτε κοντά σας και θα πάρετε επιτέλους την ηθική ικανοποίηση που περιμένατε και χωρίς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα. Αφήστε στην άκρη τοξικά συναισθήματα και χαρείτε το τώρα, που όμως υπόσχεται ένα καλύτερο αύριο. Αποχαιρετίστε την μοναξιά.

aquarius
Υδροχόος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, έχετε εστιάσει πλέον στην προσωπική σας μεταμόρφωση και κάνετε ένα βήμα πίσω, μόνο όταν χρειάζεται να διορθώσετε κάτι που σοβαρά θα σας προβληματίσει. Αλλαγές περιμένετε σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα και ο Κρόνος στον Τοξότη σας βάζει στην διαδικασία του ξεκαθαρίσματος και πρέπει να συμφωνήσετε ότι τελικά το αποτέλεσμα μόνο μπορεί να σας δικαιώσει και δεν μπορείτε να παρασύρεστε από υποκειμενικές απόψεις. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, σας ταξιδεύει στο κόσμο των ονείρων σας, πολλά όνειρα θα πραγματοποιηθούν και θα δείτε ότι άξιζε να περιμένετε ή ακόμα και να υπομένετε.. Είστε έτοιμοι/ες να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας;

pisces
Ιχθείς

Έχετε βρει τον τρόπο να φεύγετε, διαφεύγετε από τοξικούς ανθρώπους και ίσως ήρθε η στιγμή να απενοχοποιηθείτε πλήρως από τα περιβάλλον σας και να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη αφοσίωση τους προσωπικούς σας στόχους. Ο Ήλιος στον Υδροχόο δίνει λύσεις, έστω την τελευταία στιγμή να συνθηκολογήσετε με τους εχθρούς σας και να ξελαφρώσετε από παλιές ιστορίες. Ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζει να δείξετε ότι είστε φτιαγμένοι και για τα δύσκολα και όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν «ακυρώσει» την προσωπική σας ζωή. Η θετική όψη, που πραγματοποιείται, στις 14 Φεβρουαρίου, γιορτή των ερωτευμένων, θεραπεύει κάθε αρνητικό συναίσθημα, είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να συζητήσετε καθαρά τα θέλω σας και να βάλετε όρους σε μια προσωπική σχέση που σας παιδεύει. Πάρτε πρωτοβουλίες.

valentine

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top