ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Το Myselvi.gr γίνεται “πολυπολιτισμικό”

abreu-kristalenia-2

Είναι ωραίο να κάνεις καινούριους φίλους! Και ακόμα πιο ωραίο είναι όταν έχετε κοινά όνειρα και στόχους! “Πολύ ωραίο το site σου, το είδα και ενθουσιάστηκα”, μου είπε στο μάθημα της Δημοσιογραφίας η Κρυσταλένια. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας και η συνεργασία μας!

Η Κρυσταλένια Αμπρέου-Τσιτσιρίκου, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Κουβανή. Μεγαλώνοντας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, έμαθε να αγαπάει τις ξένες γλώσσες και τις διαφορετικές κουλτούρες. Ξεχνιέσαι όταν σου διηγείται οικογενειακές ιστορίες και συναρπάζεσαι τόσο πολύ με τις αφηγήσεις της.

Τι είναι αυτό που σου άρεσε τόσο πολύ στο Myselvi και θέλησες να γίνεις μέλος της παρέας μας;¨, την ρωτάω. “Έχει μια αύρα θετική, αισιόδοξη, μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι και εγώ πιστεύω ακόμα στα παραμύθια, όσο ρομαντικό και να σου ακούγεται αυτό!¨ 

Η Κρυσταλένια σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με το γλυκό χαμόγελο της και τον ήρεμο τόνο της φωνής της. Έχει ασχοληθεί με τη λογοτεχνική μετάφραση και τη μετάφραση αγγλόφωνης και ισπανόφωνης αρθρογραφίας, καθώς είναι απόφοιτη του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η θέση και τα δικαιώματα της γυναίκας σήμερα την απασχολούν άμεσα γι΄αυτό και η ίδια επέλεξε μέσα από το Myselvi ν΄ασχοληθεί με το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, προσεγγίζοντας ιδιαίτερα την ψυχολογία της γυναίκας.

abreu-kristalenia-3

Επίσης την ενδιαφέρει το ζήτημα της ανάδειξης της ομορφιάς του διακριτού των ρόλων μεταξύ των δύο φύλων στο φλερτ. Λαμβάνοντας κυρίως υπόψιν της ως θέσφατο το comfusio που βιώνει η γενιά μας στους ρόλους αρσενικού – θηλυκού στο φλερτ (το οποίο τείνει και να χαθεί).

Τρέφει μεγάλη αγάπη για τη συγγραφή και τη λογοτεχνία, καθώς και μεγάλη δίψα να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές της! Αγαπημένη της φράση: I believe in angels… Something good in everything I see! 

Κρυσταλένια μου καλωσόρισες στο μαγικό κόσμο του Myselvi.gr. Το δικό σου παραμύθι τώρα ξεκινάει! Fairy Tales do exist!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top