ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό σας; Τολμήστε το!

50shades-708

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Πριν λίγα χρόνια στο άκουσμα και μόνο της λέξης «πορνό» κοκκίνιζες. Αν «έπιανες» τον σύντροφο σου να βλέπει ταινία πορνό θα τον αποκαλούσες στην καλύτερη των περιπτώσεων ανώμαλο ή διεστραμμένο και στην χειρότερη ότι σε απατάει με κάποια πιο «τολμηρή».

Οι ταινίες πορνό δεν προάγουν τον σεξισμό, την κακοποίηση και δεν είναι αηδιαστικές. ‘Ίσως ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ως ένα βαθμό λειτούργησαν ως «διδακτικές» αφού δεν είναι λίγοι – αναφερόμαστε στους άνδρες- που απέκτησαν περισσότερη φαντασία και άρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Έχουν αλλάξει ονομασία και πλέον λέγονται αισθησιακές ή ερωτικές ταινίες και αν τις χρησιμοποιήσουμε σωστά θα κάνουν καλό στη σχέση. Σύμφωνα πάντα με έρευνες που έχουν γίνει, το να παρακολουθεί το ζευγάρι αισθησιακές ταινίες βοηθάει στην μεταξύ τους επικοινωνία και αποκτούν περισσότερη οικειότητα.

Οι παρακάτω 8 λόγοι θα σας πείσουν γιατί είναι καλό να βλέπουμε αισθησιακές ταινίες με τον σύντροφό μας:

1. Απελευθερωνόμαστε από ταμπού αφού μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας και να κάνουμε πράξη τις πιο τολμηρές μας φαντασιώσεις.

2. Το «σενάριο» της ταινίας εξάπτει την φαντασία που ακόμη και εάν δεν έχουμε διάθεση για σεξ και μόνο στην ιδέα ότι θα τα κάνουμε στο κρεβάτι, μας ερεθίζει.

3. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένας ταυτόχρονος αυνανισμός πριν το σεξ με τον φίλο σου είναι το ¨ορεκτικό ¨για απίθανο σεξ. Γιατί έτσι και τον εαυτό σου θα μάθεις καλύτερα, αλλά και ο φίλος σου θα πάρει μια ιδέα για το πως να σε φέρει σε οργασμό με άλλους τρόπους.

4. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθεις νέες κινήσεις και νέους τρόπους για να ερωτοτροπείς με τον σύντροφό σου.

5. Παρακολουθώντας ταινίες πορνό με τον σύντροφό σου τεστάρετε την μεταξύ σας σχέση αφού θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και θα διώξει κάθε πιθανή αμηχανία σας.

6. Δημιουργείται ζώνη ασφαλείας καθώς εσείς θα είσθε πρωταγωνίστρια στα ερωτικά σενάρια του φίλους σας.

7. Θα καταλάβετε λίγα περισσότερα πράγματα για τη σεξουαλικότητά του φίλου σας. Θα μπείτε στο μυαλό του και στη φαντασία του.

8. Και τέλος και σημαντικότερο ίσως τελικά να σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες πορνό με τον φίλο σας. Έτσι θα μάθετε ότι το σεξ είναι ένας μόνιμος πειραματισμός.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top