ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Το οικογενειακό πακέτο στο ΙΜΑΜ έχει την απάντηση

Το πιο σύγχρονο μαγειρείο της πόλης των Σερρών, το ΙΜΑΜ, στην οδό Θεσσαλονίκης 7, ήρθε και κέρδισε τον ουρανίσκο μας από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ένα σύγχρονο μαγειρείο που σερβίρει όλα όσα μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια: όσπρια, λαδερά, ψάρια, μουσακά, παστίτσιο, γιουβετσάκι, κοτόπουλο στο φούρνο και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας.

Είναι όλες οι νόστιμες γεύσεις που μιλούν στην ψυχή μας και δεν είναι άλλες παρά αυτές που μαγειρεύει η μαμά μας. Όμως πόσες φορές μέσα στην ημέρα η αγαπημένη μας μαμά αναρωτιέται τι θα μαγειρέψει αύριο το μεσημέρι;

 

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έχει το ΙΜΑΜ που ετοίμασε για εσάς το οικογενειακό πακέτο! Καθημερινά, από το μενού της ημέρας μπορείτε να τηλεφωνείτε έως τις 10:30 το πρωί και να κάνετε την παραγγελία σας για το οικογενειακό πακέτο, 4 μερίδες στην τιμή των 3!

Έτσι όχι μόνο κερδίζετε χρήματα αλλά και εξασφαλίζετε ένα υγιεινό και πλήρες μεσημεριανό γεύμα για όλη την οικογένεια και γιατί όχι και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Καθώς στις εποχές που διανύουμε ο χρόνος για την οικογένεια είναι πολύτιμος και καθώς το φαγητό καθημερινά αποτελεί αγαπημένη αλλά και απαραίτητη συνήθεια το οικογενειακό πακέτο στο ΙΜΑΜ, ήρθε να μας δώσει τη λύση!

Όλα λύνονται με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2321 021001 και μία δοκιμή θα σας πείσει!

 

ΙΜΑΜ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7

ΣΕΡΡΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321 021001

FACEBOOK ADDRESS: ΙΜΑΜ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

To Top