ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Think positive!!!

think positive written on the sand beach - positive thinking concept

Γράφει η Χρύσα Παπανικολάου / never stop dreaming

Έρχονται κάποιες στιγμές που όλα μας φταίνε, που δε ξέρουμε από που μπορούμε να κρατηθούμε και κάνουμε εκατομμύρια αρνητικές σκέψεις, λες κι έρχεται η συντέλεια του κόσμου.

Είναι στιγμές που τα λόγια των άλλων μοιάζουν απλά λόγια, χωρίς σημασία. Που δε θέλουμε καθόλου να το συζητήσουμε ή ακόμα και να τα σκεφτούμε.

Είναι κάποιες στιγμές που νιώθουμε πως κανείς δε μας καταλαβαίνει, κανείς δε μπορεί να μας νιώσει, κανείς δε μπορεί να έρθει στη θέση μας. Αρνητικές σκέψεις που μας παρασύρουν και δε βρίσκουμε τρόπο να ξεφύγουμε, γιατί όλα είναι μπερδεμένα στο μυαλό μας.

Το ιδανικότερο θα ήταν να μη βρισκόμασταν ποτέ σ’ αυτή τη θέση, αλλά όταν βρεθούμε εκεί θα πρέπει να το αντιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν.

Πρέπει να “διώξουμε” όλη αυτή την κατάσταση του αρνητισμού, όλη αυτή την κακή ενέργεια. Ν’ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά, ώστε όλα να πάρουν το δρόμο προς το καλύτερο. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι που μας νοιάζονται και θα βρίσκονται δίπλα μας σε όλο αυτό.

Σκεφτείτε, η ζωή χρειάζεται αισιοδοξία, δεν τα πάει καλά με την απαισιοδοξία. Χρειάζεται χαμόγελο και θετικές σκέψεις. Για Σκέψου….ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα….

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top