ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θες να φαίνεσαι κορμάρα κατά τη διάρκεια του σεξ;

sexmyselvi.gr

Γράφει ο Ερωτόκριτος / a special soul

Συνήθως οι γυναίκες είναι σφιγμένες κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί θεωρούν πως εκεί φαίνονται όλες οι ατέλειες του σώματός τους. Έτσι προσέχουν το δέντρο και χάνουν το δάσος, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιούνται ούτε αυτές, ούτε ο σύντροφός τους την πράξη.

Σε περίπτωση που εσύ πεις ότι καθόλου δε σε ενδιαφέρουν όλα αυτά και δεν τα προσέχεις και μπλα μπλα μπλα…..μάλλον ψεύδεσαι! 4 απλές στασούλες για να φαίνεται το κορμί λαμπάδα θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη……..και φυσικά καλύτερο το σεξ!

Διάβασε προσεχτικά:

1. Ξεκινάμε με την πολύ απλή γεφυρούλα από την ανάποδη. Κοινώς, είναι η κλασική στάση στα 4 μόνο που την κάνετε στο πάτωμα, βασικά σε στέρεο έδαφος γιατί διαφορετικά θα βρεθείς με την μούρη κάτω και τη γλώσσα δαγκωμένη. Εσύ στηρίζεσαι στα χεράκια σου, σκύβεις, και εκείνος έρχεται από πίσω για να κάνει τη δουλίτσα του. Η στάση αυτή είναι άκρως κολακευτική, διότι οι γλουτοί τεντώνονται, που σημαίνει ότι φαίνονται πιο σφιχτοί και λεπτοί, και τα οπίσθια πιο στρογγυλά και σμιλεμένα. Για να μην αναφερθούμε στην πάγια άποψη των αντρών, για τη γυναίκα και τη στάση στα 4. Στην προκειμένη βέβαια, μπορεί να κρέμεται λίγο η κοιλιά σου, αλλά αυτό μας είναι αδιάφορο γιατί δεν τη βλέπει.

2. Συνεχίζουμε με την πατροπαράδοτη γέφυρα με μία λεπτομέρεια: Εσύ κάθεσαι ανάσκελα και απλά ανασηκώνεις τη λεκάνη. Αυτός σε κρατάει και κάνει αυτά για τα οποία έχει κληθεί να δώσει το παρών! Η στάση αυτή είναι βασική και κολακευτική για τους κοιλιακούς, διότι τεντώνονται με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο σμιλεμένοι και σχηματισμένοι. Από την άλλη δεν κολακεύει τα οπίσθια, τα οποία λόγω της ανασήκωσης μαζεύουν και λίγη κυτταρίτιδα θα την κάνουν! Αλλά μάντεψε: Και πάλι δε σε νοιάζει γιατί και πάλι δε βλέπει τα σημείο του σώματός σου που… καταπονείται.

3. Η στάση αυτή είναι λίγο μπελαλίδικη και απαιτεί την προσοχή αλλά και τη συγκέντρωσή σου. Έχουμε και λέμε, αυτός κάθεται στα γόνατα με το πρόσωπο στραμμένο προς εσένα. Εσύ με τη σειρά σου, έχοντας γυρισμένη πλάτη σε αυτόν, κάνεις τη γνωστή… στάση κερί, και περνάς τα πόδια σου δεξιά και αριστερά των γλουτών του. Με λίγα λόγια, μπορεί να δεινοπαθείς, μπορεί να σου κόβεται η ανάσα, αλλά να ξέρεις ότι το κορμί θα φαίνεται λαμπάδα-κερί βασικά-γιατί τέτοιο τέντωμα ούτε στις γυμναστικές επιδείξεις της πέμπτης δημοτικού δεν έχει ξαναβιώσει. Προκάλεσέ τον να εντοπίσει κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Και αν όντως το κάνει, διώξτον!

4. Η τελευταία στάση που θα σου προτείνουμε είναι κάπως πιο χαλαρή και φυσιολογική γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι θα φύγεις με λουμπάγκο στο τέλος. Λοιπόν: Αυτός κάθεται στηριζόμενος στα γόνατά του, κι εσύ ως… αμαζόνα που είσαι τον καβαλάς χωρίς όμως να περάσεις τα πόδια σου γύρω από τους γλουτούς του. Με τον τρόπο αυτό, και τα πόδια σου φαίνονται πιο σφιχτά και η περιοχή της πλάτης και των μπράτσων, μιας και στηρίζεσαι στο στέρνο του.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top