ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι Χαμογελαστοί Άνθρωποι

xamogelopsixis_myselvi.gr

Γράφει η Αλεξάνδρα Κουντουρά / ατάκτως ερριμμένα

Εκείνοι οι χαμογελαστοί άνθρωποι, που δεν ζουν με κανόνες, άλλωστε πότε οι κανόνες ήταν επιεικείς μαζί τους! Τους λες και ασυμβίβαστους. Τύποι, θεωρίες και δήθεν τους προκαλούν αλλεργίες.

Η ζωή τους είναι γεμάτη μαχαιριές, στις πλάτες και στην καρδιά. Αλλά γυρίζουν πάντα την πλάτη τους για να μην δεις το χαμογελαστό τους πρόσωπο να κλαίει. Συνεχίζουν όμως να καλημερίζουν την ζωή. Οι χαμογελαστοί άνθρωποι έζησαν στην αιχμαλωσία της κριτικής, της εκμετάλλευσης και με το φιλότιμό τους έσπασαν τα δεσμά τους.

Οι χαμογελαστοί άνθρωποι ξεχωρίζουν, που ενώ προσπάθησαν να τους κλείσουν το στόμα εκείνοι ξέσκισαν τα χείλη τους στην προσπάθεια τους να ελευθερώσουν το χαμόγελό τους.

Οι χαμογελαστοί άνθρωποι είναι λεβέντες, δεν τους νοιάζει αν θα τους κάνεις φίλους, αν υπολογίζεις την γνώμη τους, αν θα είσαι δίπλα τους. Δεν τους νοιάζει αν θα τους έχεις στην καρδιά σου γιατί προφανώς δεν έχει χώρο γι’ αυτούς.

Δεν τους ενδιαφέρει αν θα τους καταδικάσεις για το χαμόγελο τους γιατί πολύ απλά όταν σε προδώσει η συνείδηση σου τότε θα ψάξεις γι’ αυτό τους το χαμόγελο και την δύναμή τους.

Και θα τους βρεις να σε περιμένουν έτοιμοι να σου χαρίσουν το χαμόγελο της ψυχής τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top