ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλος η άβαφη ρίζα στις selfie

abafirizamyselvi.gr

Έχεις άβαφη ρίζα; Μην σκας! Ήρθε η εφαρμογή στο κινητό που θα κρύψει κάθε σου ατέλεια.

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, αυτήν τη στιγμή θα με καταλάβεις απόλυτα αν σου πω τι μαρτύριο περνάμε όλες εμείς οι γυναίκες όταν βγαίνει η ρίζα! Από τη μια θέλουμε να τη βάψουμε γρήγορα για να μην φαίνεται η διαφορά κι από την άλλη το «τρενάρουμε» όσο μπορούμε για να μην κάψουμε τα μαλλιά μας.
Ωστόσο, ένα πρωτοποριακό application για τα «έξυπνα» κινητά μας, ήρθε για να μας δώσει λύση! Ναι, καλά διάβασες. Αν λοιπόν κι εσύ θες να βγαίνεις κούκλα στις φωτογραφίες ακόμα κι αν έχεις ρίζα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την νέα εφαρμογή!

Μπορείς μάλιστα, να πειραματιστείς με τα χρώματα και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ή έστω να κάνεις πλάκα «ανεβάζοντας» στο Instagram φωτογραφία σου ακόμα και με… μωβ μαλλί.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, όπως και πολλές άλλες του είδους της, σου επιτρέπουν να βάψεις τα μαλλιά σου με διάφορες αποχρώσεις (από ξανθό και κόκκινο μέχρι πράσινο και ροζ), χωρίς να φαίνεται καθόλου ψεύτικο το αποτέλεσμα.

Πως Λειτουργούν: Διαλέγεις το χρώμα που θέλεις και με το χέρι στη φωτογραφία του κινητού σου, τραβάς γραμμές στα μαλλιά σου. Έτσι μπορείς να κάνεις από ανταύγειες, μέχρι και colour blocking. Ακόμη και αν πάει κάτι στραβά, υπάρχει ειδική ψηφιακή «γόμα» που σβήνει τις ατέλειες.

Σε Android και iphone κινητά, οι εφαρμογές που υπόσχονται θαύματα ονομάζονται «Youcam perfect» και «Hair Colour». Αν ψάξετε λίγο παραπάνω, βέβαια, μπορεί να βρείτε και άλλες.

ΠΗΓΗ: star.gr
Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top