ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Τα βασικά ενός γάμου δίπλα στην παραλία

paralia

Ημερομηνία γάμου & ώρα

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείτε την κατάλληλη ημερομηνία γάμου, αν σκοπεύετε να ακολουθήσει γαμήλιο πάρτυ σε μια παραλία μετά τον γάμο σας, γιατί είναι πολύ σημαντική. Διαλέξτε μια ημερομηνία που θα υπάρχουν οι λιγότερες πιθανότητες για κακοκαιρία και που η μέρα θα έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια. Ανοίξτε το ημερολόγιο για να δείτε τις ώρες ανατολής και δύσης την εποχή που σκέφτεστε για να γίνει ο γάμος σας και μελετήστε δελτία καιρού για την ευρύτερη περιοχή που σας ενδιαφέρει. Με βάση την ώρα δύσης του ήλιου, για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, καταλήξτε και στην πιθανότερη ώρα για το μυστήριο και την έναρξη του πάρτυ. Θα είναι ό, τι καλύτερο να σας βρει το ηλιοβασίλεμα στην κατάλληλη στιγμή.

Διαλέξτε εκκλησία για τον γάμο σας

Αν ο γάμος σας γίνει σε εκκλησία, εξετάστε τις επιλογές που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, στην οποία θέλετε στη συνέχεια να γίνει το γαμήλιο beach party σας. Υπάρχουν πανέμορφα ξωκκλήσια, αλλά και εκκλησίες δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχει βέβαια πάντα η επιλογή του γάμου σε νησί, ακόμη και αν δεν ζείτε σε αυτό και φυσικά όλες οι όμορφες παραθαλλάσιες περιοχές της χώρας μας, που υπάρχουν από τη Βόρεια Ελλάδα μέχρι και το νοτιότερο σημείο της.

Αν πάλι ο γάμος σας είναι πολιτικός, διαλέξτε το Δημαρχείο ενός παραλιακού δήμου, για να είστε κοντά στην παραλία που θα γίνει και το πάρτυ σας μετά τον γάμο. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι να κάνετε την επιλογή σας αρκετά νωρίς.

Καθορίστε το budget για τον γάμο σας και το γαμήλιο beach party

Χωρίς προϋπολογισμό δεν πάμε πουθενά και δεν κάνουμε τίποτε. Πρωταρχικός στόχος λοιπόν, είναι ο καθορισμός του budget που μπορείτε να διαθέσετε για τον γάμο και το πάρτυ στην παραλία. Από αυτό θα εξαρτηθεί τόσο ο αριθμός των καλεσμένων, όσο όμως και το αν θα ακολουθήσετε τον πιο απαιτητικό ή τον ευκολότερο δρόμο για να οργανώσετε το πάρτυ σας. Λάβετε υπόψη σε κάθε περίπτωση ότι εκτός από τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, θα πρέπει να υπολογίσετε ένα ποσό ανά καλεσμένο και για τα χρήσιμα δωράκια που θα τους προσφέρετε.

Φτιάξτε τη λίστα των καλεσμένων στον γάμο και στο πάρτυ στην παραλία

Η απόφασή σας να κάνετε το πάρτυ του γάμου σας σε μια παραλία, σε ένα beach bar και γενικά δίπλα στη θάλασσα, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα επηρεάσει τη λίστα των καλεσμένων σας σε αυτό, αλλά και ότι οι καλεσμένοι που είναι αδύνατο να λείψουν από τη λίστα σας θα επηρεάσουν τις περαιτέρω επιλογές σας για το γαμήλιο beach party σας. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θα τους καλέσετε, ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσουν να είναι παρόντες σε ένα beach party (άρα ουσιαστικά έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τον αριθμό των καλεσμένων), αλλά και καλεσμένοι που θα έρθουν σίγουρα (γονείς, θείοι, παππούδες, ο εργοδότης σας κλπ) και θα πρέπει να σκεφτείτε και την δική τους φιλοξενία, άνεση και διευκόλυνση.

ΠΗΓΗ: teleiosgamos.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top