ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (25 – 31 Ιουλίου)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         27 Ιουλίου – Ερμής στον Λέοντα τρίγωνα με Ουρανό στον Κριό

·         29 Ιουλίου- Ερμής στον Λέοντα τετράγωνο με Άρη στον Σκορπιό

·         30 Ιουλίου- Ερμής στην Παρθένο

feature-aries

Κριός

Ξαφνικές ευκαιρίες για να αποδείξετε ότι ρισκάρετε ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το ευνοούν και είστε πολύ κοντά να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία και να ξαφνιάσετε τους γύρω σας. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν με τους οικείους σας, κυρίως τα παιδιά σας και πρέπει να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Με τον Ερμή στην Παρθένο σίγουρα και θα γίνεται πιο οργανωτικοί, πειθαρχημένοι στο πρόγραμμα που έχετε βάλει, ώστε να τακτοποιήσετε την καθημερινότητα σας και να ξεκουραστείτε, πλήρως απαλλαγμένοι από το άγχος. Μείνετε συνεπείς σε αυτά που υποσχεθήκατε.

feature-taurus

Ταύρος

Ξαφνικές ευκαιρίες για να εκδηλώσετε την δυναμική σας πλευρά, να βγείτε από αδιέξοδα που προέκυψαν, κυρίως, μέσα στον στενό σας κύκλο και σκεφτείτε εναλλακτικές λύσεις. Προσοχή σε άτομα του οικογενειακού σας κύκλου, αποφύγετε τους διαλόγους και τις εξηγήσεις καθώς δεν οδηγούν κάπου και συμπεριφερθείτε με εγκράτεια. Με τον Ερμή στην Παρθένο φεύγει ένα βάρος από πάνω σας, θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή περισσότερο στον εαυτό σας, να αρχίσετε να δουλεύετε μια ιδέα που θα αναδείξει την μοναδικότητα σας. Εμπιστευτείτε την τύχη σας και μην φοβάστε να εργαστείτε για το αύριο.

feature-gemini

Δίδυμοι

Ξαφνικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα ένα εγχείρημα που βελτιώνει την επαγγελματική σας εικόνα και τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Προσοχή στην ανάγκη σας να μιλάτε αδιάκοπα και χωρίς λόγο και κρατείστε χαμηλό προφίλ, προστατεύοντας τα σχέδια σας από παρεμβάσεις τρίτων. Έτσι θα είστε καλύτερα και θα αποφύγετε εντάσεις και καθυστερήσεις που σίγουρα μπλοκάρουν τις προσπάθειες σας. Ο Ερμής στην Παρθένο λέει να κοιτάξετε την οικογένεια, καιρός να αποδείξετε ότι έχετε ωριμάσει και αναλάβετε πιο υπεύθυνα το ρόλο του γονέα ή του νόμιμου συντρόφου. Αναζητήστε το προσωπικό σας καταφύγιο και ομορφύνετε τη ζωή σας.

feature-cancer

Καρκίνος

Ξαφνικές ευκαιρίες για να νιώσετε άνετα με το πορτοφόλι σας, καθώς υπάρχει βελτίωση και μπορείτε να προσθέσετε και μια δεύτερη πηγή εισοδήματος που θα σας ανακουφίσει. Προσοχή,  εάν θέλετε να ζητήσετε κάποια επιχορήγηση ή ακόμα και δανεικά, διότι δεν θα ικανοποιηθείτε και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις και θα αναστατωθείτε προσωρινά. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι σε καλή θέση για να επικοινωνήσετε καλύτερα με το περιβάλλον σας, αλλά ακόμα και να αναπτύξετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Μπορείτε, επίσης, να ταξιδέψετε, κάνοντας διακοπές με αγαπημένους που ποτέ δεν αποχωρίζεστε. Φροντίστε τα άτομα που σας χρειάζονται.

feature-leo

Λέων

Ξαφνικές ευκαιρίες για να διορθώσετε προσωπικά ζητήματα, να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μιλήσετε για επανασύνδεση. Προσοχή, Όμως, μην βιαστείτε να συγχωρήσετε και κατόπιν, υποχωρήσετε, χωρίς να θέσετε όρους, κανόνες που σας προφυλάσσουν από δυσάρεστες καταστάσεις και επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε, γιατί εκεί μπορεί να έρθει ρήξη και να επηρεαστούν αρνητικά τα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής στην Παρθένο βοηθά εσάς που θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και βρίσκετε μια νέα εργασία που θα σας λύσει, κυριολεκτικά, τα χέρια. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

feature-virgo

Παρθένος

Ξαφνικές ευκαιρίες για να διώξετε το παρασκήνιο και τα άτομα που επιθυμούν να σας βλάψουν και να καθαρίσετε το πεδίο, από την αρνητική ενέργεια. Προσοχή, όμως σε λόγια τέλους, που είστε έτοιμοι να ξεστομίσετε και μην δείχνετε επιθετικότητα και στεναχωρείτε άδικα τους κοντινούς σας ανθρώπους που δεν φταίνε για την κατάσταση σας. Οργανώστε, επίσης, καλύτερα τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε απρόοπτα στο ταξίδι που προγραμματίζετε. Ο Ερμής στο ζώδιο σας εξυπηρετεί τα σχέδια σας, είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα προχωρά, είτε μια σχέση φαίνεται να βαδίζει προς επισημοποίηση. Ξέρετε πλέον που βαδίζετε.

feature-libra

Ζυγός

Ξαφνικές ευκαιρίες για να αισθανθείτε αγαπητοί, να μπείτε σε μια ομάδα και να εκδηλώσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες σας και να πείτε ότι έχετε κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό σας. Προσοχή όμως στα έξοδα, στα χρήματα δηλαδή που πρέπει να δίνετε για να υποστηρίζετε την προσπάθεια σας και συγκρατηθείτε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.  Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων, γιατί ξέρετε κατά βάθος ότι κανένας δεν μπορεί να σας βοηθήσει οικονομικά. Ο Ερμής στην Παρθένο δίνει χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, να εκφραστείτε περισσότερο συναισθηματικά και να χαλαρώσετε. Απλοποιείστε τη ζωή σας.

feature-scorpio

Σκορπιός

Ξαφνικές ευκαιρίες για να επικρατήσετε στην επαγγελματική αρένα, να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας και να φανεί ότι υπερέχετε με τις έξυπνες ιδέες σας.  Προσοχή, όμως, στα υπερβολικά νεύρα και προσπαθήστε να δείξετε ανοχή σε όσους πειράζουν τον ψυχισμό σας και αρχίστε να συγχωρείτε, εάν βέβαια μπορείτε. Καλό είναι να ελέγξετε την ανάγκη σας να τα πείτε έξω από τα δόντια και διαφυλάξτε χρόνιες σχέσεις και προπαντός μην αφήνετε τον θυμό σας να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι διέξοδο και δίνει νέες προοπτικές που σας χαρίζουν αισιοδοξία και συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε μόνοι. Ξεπεράστε τον εαυτό σας.

feature-sagittarius

Τοξότης

Ξαφνικές εκπλήξεις που θα αλλάξουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα διώξουν δυσάρεστες σκέψεις και κυρίως την απογοήτευση, που σας είχε κυριεύσει και φαίνεται να ξεκινάτε από την αρχή, χωρίς απωθημένα. Προσοχή λίγο ακόμα στο παρασκήνιο, δεν έχετε ακόμα απεμπλακεί από τους γνωστούς ταραξίες και κάντε υπομονή, καθώς είναι ζήτημα χρόνου να απελευθερωθείτε και να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας.  Μια πρόταση να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους σας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα πάρετε τα πάνω σας. Ο Ερμής στην Παρθένο λύνει, δένει για εσάς, έχετε προτάσεις για συνεργασίες που θα αποδώσουν κέρδη και σταματήστε να ανησυχείτε. Μπορείτε και θα τα καταφέρετε.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Ξαφνικές εκπλήξεις για να ξεφύγετε από συναισθήματα κτητικότητας και ζήλειας και καιρός είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στην σχέση που διατηρείτε εδώ και καιρό. Προσοχή, όμως, στο αγαπημένο σας πρόσωπο και μην παίζετε με την υπομονή του και κυρίως δείξτε εμπιστοσύνη, ζητώντας χρόνο να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας κωλύματα. Δείτε και πιο αισιόδοξα τα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε βοήθεια και στήριξη από τρίτους , συγγενείς ή συντρόφους. Ο Ερμής στην Παρθένο δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε, να κάνετε ταξίδι μακρινό ή ακόμα και να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, με την επαφή σας με ενδιαφέροντα άτομα. Ρισκάρετε, χωρίς φόβο.

feature-aquarius

Υδροχόος

Ξαφνικές εκπλήξεις για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή ακόμα και να φτιάξετε μια νέα σχέση που θα ικανοποιεί τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Προσοχή όμως σε εσωτερικές ανακατατάξεις, σε φασαρίες που θα εξελιχθούν μέσα στο σπίτι σας και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να καθησυχάστε τους οικείους σας, γιατί καταλαβαίνουν ότι σας χάνουν και θα επικρατήσει πανικός. Σταματήστε να δίνετε αφορμές και κινήστε τα νήματα, υπογείως, χωρίς να εκτίθεστε. Ο Ερμής στην Παρθένο, δίνει λύσεις σε ένα θέμα υγείας, που σας είχε απασχολήσει και επανέρχεται η ζωτικότητα σας.  Βελτιώσετε το περιβάλλον στην εργασία σας.

feature-pisces

Ιχθύες

Ξαφνικές εκπλήξεις στον εργασιακό σας χώρο βοηθούν στο να αποδίδετε τα μέγιστα, να χαίρεστε που εργάζεστε και κυρίως να αμείβεστε, χωρίς καθυστερήσεις. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε και ξεπεράσετε τον εαυτό σας, χτυπήσετε δηλαδή κόκκινο και αφήστε τις υπερβολές και ξεκουραστείτε. Μην τρέχετε συνέχεια ,δηλαδή,πίσω από το αφεντικό σας και ζητήστε μέρες ξεκούρασης, δηλαδή την άδεια που δικαιούστε. Ο Ερμής στην Παρθένο λύνει παρεξηγήσεις, σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και νιώθετε ασφαλής. Αφήστε την γκρίνια πίσω σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top