ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα φετίχ του έρωτα…

sex-sexualika-fetix-570

Γράφει η Τζώρτζια / red passion

Ευτυχώς κυρίες μου στην σημερινή εποχή που η γυναίκα είναι πιο ελεύθερη και διεκδικεί το δικαίωμα στην ηδονή και την απόλαυση, οφείλει να γνωρίζει τα «κουμπιά» του συντρόφου της. Οφείλει να ξέρει τι μπορεί να την κάνει πιο επιθυμητή και ποθητή στον σύντροφό της και φυσικά για να τα καταφέρει θα χρησιμοποιήσει όλα τα «μέσα» που διαθέτει.

Βέβαια ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικά πράγματα ή φαντασιώσεις που του φτιάχνουν την διάθεση για σεξ και ανεβάζουν την λίμπιντο. Και επειδή κατά τις έρευνες που έχουν γίνει ανά τον κόσμο διαπιστώθηκε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών έχουν κάποια φετίχ στο σεξ ας δούμε μερικές γυναικείες μεθόδους «αποπλάνησης ανδρών».

Ψηλές γόβες, «γόβες στιλέτο», κατά προτίμηση κόκκινες, μπότες πάνω από το γόνατο είναι που διεγείρουν ερωτικά τους άνδρες όχι μόνο όταν περπατάνε οι γυναίκες αλλά κυρίως την ώρα του σεξ. Φορέστε λοιπόν τις γόβες σας και φωτιά παίρνουν στρώματα και πατώματα!!!!!!!!!!!

Ποδολαγνεία ή πατουσολατρεία. Ανερχόμενο φετίχ των ανδρών που όλο και περισσότεροι το επιθυμούν. Οι άνδρες ενθουσιάζονται και διεγείρονται σεξουαλικά από μια πατούσα περιποιημένη και ένα υπέροχο πεντικιούρ. Σωστό πεντικιούρ με κατακόκκινα βαμμένα νύχια, απαλή πατούσα χειμώνα καλοκαίρι και απόλαυση στο ….ζενίθ.

Τα λάτεξ ανήκουν στην κατηγορία των φετίχ των ανδρών. Λατεξ εσώρουχα ή αντικείμενα που σε συνδυασμό με το δέσιμο των ανδρών, το γνωστό bondage και την γυναίκα ως άλλη cat woman ε τότε σίγουρα θα γίνει της …κολάσεως.

Κάτι άλλο που διεγείρει τους άνδρες είναι η οπτική απόλαυση, δηλαδή την ώρα του σεξ να κοιτάζει και να απολαμβάνει την ευχαρίστηση που δίνει η γυναίκα στον εαυτό της. Άλλωστε έρευνες έχουν δείξει ότι ο άνδρας είναι οπτικό ον. Ας του δώσετε λοιπόν την ικανοποίηση να σας…… κοιτάει με λαγνεία.

Και τέλος και ίσως το πιο παρεξηγημένο φετίχ των ανδρών είναι το πρωκτικό σεξ. Αν όχι όλοι οι άνδρες αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι το επιθυμούν και το φαντασιώνονται. Υπάρχει βέβαια μια λογική εξήγηση αφού τα οπίσθια των γυναικών κατά την κίνηση έλκουν τους άνδρες ακόμη και εάν δεν είναι καλοσχεδιασμένα ή σφριγηλά. Είναι θέμα εγκεφαλικό. Ίσως είναι και το πιο επώδυνο αλλά δεν χρειάζεται να καταπιεστείτε. Χαλαρώστε και τουλάχιστον μια φορά …. απολαύστε το μαζί με τον σύντροφό σας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top