ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Τα έξυπνα τρικ που χρησιμοποιούν οι γεμάτες γυναίκες

plus-size

Αυτά είναι τα τρικ που χρησιμοποιούν οι πιο εύσωμες γυναίκες για να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, ή να καλύψουν  τα περιττά κιλά τους.

1 Έχουν καλοχτενισμένα μαλλιά

Τα μαλλιά αναβαθμίζουν όλη την εμφάνιση σας και σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμη και ένα απλό φορμάρισμα σας φτιάχνει τη διάθεση.

2 Έχουν περιποιημένα νύχια

Ένα ωραίο μανικιούρ τονίζει τη θηλυκότητά σας και είναι ο πιο οικονομικό τρόπος για αυτόματη αναβάθμιση του στιλ.

3 Δεν φορούν φαρδιά ρούχα

Τα ρούχα που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος και κάθονται καλά στο κορμί δίνουν στιλ και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Τα φαρδιά ρούχα δεν κρύβουν τίποτα, αντιθέτως τονίζουν τον όγκο και σας κάνουν να δείχνετε ότι έχετε περισσότερα κιλά.

4 Φορούν μυτερή γόβα με λεπτό τακούνι

Αν το δυνατό σας σημείο είναι οι γάμπες σας τότε αυτό είναι και το απόλυτο κόλπο για να δείχνετε πιο ψηλή και τα πόδια σας πιο μακριά και αδύνατα!

5 Μαζεύουν τα μαλλιά τους ψηλά

Τα τραβηγμένα μαλλιά επάνω δείχνουν το πρόσωπο πιο λεπτό και νεανικό καθώς δίνουν ένα ανεπαίσθητο lift σε όλα τα χαρακτηριστικά ενώ κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει ψηλότερη.

Το μυστικό

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας γι’ αυτό καλό είναι να χαμογελάτε, να είστε θετική και πάνω από όλα να πιστεύετε στον εαυτό σας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, της ομορφιάς και του στιλ.

ΠΗΓΗ: gynaikagiapanta.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top