ΖΩΔΙΑ

15νθήμερες Αστρολογικές Προβλέψεις (31 Ιουλίου -13 Αυγούστου 2017)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Λύνεις τα δεσμά, αυτήν την εβδομάδα και απελευθερώνεσαι μέσα από μια συναρπαστική σχέση και  την εκπλήρωση ενός κρυφού σου πόθου..

Εκτίμησε όμως, την ανεξαρτησία, αμφισβήτησε το δεδομένο και αφιερώσου με πάθος στις επιθυμίες σου. Χαρά, δυναμισμός,  τρυφερά ενσταντανέ και ζεις θερμό Καλοκαίρι. Τέλεια;

Κριός

Κριέ α’ δεκαημέρου,  περνάς καλύτερα με άτομα της οικογένειας σου, έχεις γίνει πιο επικοινωνιακός και αυτό έχει επιδράσει θετικά στην καθημερινότητα σου. Εργασιακά θέματα ευνοούνται. Κριέ β’ δεκαημέρου, ο έρωτας ανθεί μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και φυσικά έχεις κάθε λόγο να απολαμβάνεις την τύχη που σε ευνοεί, αυτήν την περίοδο. Ανέπτυξε τις δημιουργικές σου ικανότητες. Κριέ γ’ δεκαημέρου, προετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται και παρέμεινε ψύχραιμος. Όλα γίνονται για το καλό σου.

Ταύρος

Ταύρε α΄ δεκαημέρου, ευχάριστες μετακινήσεις, ταξιδάκια και συντροφιά με φίλους που σε κάνουν να χαλαρώνεις και έχεις βρει τον «εαυτό» σου. Ερωτικές εκπλήξεις εν όψει.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, κινητοποιείσαι δυναμικά αυτό το διάστημα για να πάρεις πίσω αυτό που σου ανήκει και θα έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Υπερβολές και επίδειξη δύναμης.   Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  μεγαλύτερη έμφαση δίνεις στην καθημερινότητα σου, θέλεις να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου αλλά και να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες. Παρεξηγήσεις σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, οικονομικά ευνοείσαι αυτό το διάστημα και θα μπορέσεις να βρεις την ισορροπία σου, βγαίνοντας από τη δύσκολη θέση. Προχώρησε, χωρίς να φοβάσαι.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ευχάριστο διάστημα για να έρθεις κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και να χαλαρώσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, προχωράς τα σχέδια σου, αφήνοντας πίσω πικρόχολα σχόλια ή αψυχολόγητες συμπεριφορές. Η οικογένεια είναι ένα θέμα που ακόμα σε προβληματίζει.

Καρκίνος

Καρκίνε α’ δεκαημέρου, έχεις την τιμητική σου , καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και σε αποδεσμεύει τελείως από το παρελθόν. Σχέσεις, συνεργασίες, ευνοούνται.  Καρκίνε β’ δεκαημέρου, έντονη περίοδος, με θετικές όμως αλλαγές στο εισόδημα σου, αρκεί βέβαια να θέλεις να ρισκάρεις. Δες τι μπορείς να καταφέρεις. Όνειρα εκπληρώνονται.  Καρκίνε γ’ δεκαημέρου, αναβολές σε επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έτσι θα έχεις τον χρόνο να αναλογιστείς τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να προχωρήσεις. Καλωσόρισε το άγνωστο.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ο Ήλιος έχει περάσει στο ζώδιο σου, γιορτάζεις τα γενέθλια σου και ήρθε η ώρα να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για αυτά που έχεις ήδη καταφέρει. Ερωτικές γνωριμίες σε αναστατώνουν.    Λέοντα β’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δεκαήμερο σου και έτσι έχεις κάθε λόγο να πανηγυρίζεις για τα ξαφνικά ευχάριστα νέα. Η ζωή έχει αποκτήσει ενδιαφέρον.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  είσαι σε φάση αμφισβήτησης, θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη των πράξεων σου, ωστόσο πρέπει να απαλλαχθείς από άχρηστες προσωπικές αξίες. Ψυχολογική ένταση. Ταξίδια.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,   ο Ερμής, ο δικός σου πλανήτης, έχει «επιστρέψει» στο σπίτι σου και τακτοποιείς, οργανώνεις τη σκέψη σου, αλλά και τα όρια σου. Ευχάριστες στιγμές με φίλους που σε βγάζουν από την ρουτίνα. Παρθένε β’ δεκαημέρου, πολύ δυναμική περίοδος για να φτιάξεις την οικονομική σου κατάσταση, ευνοείσαι από φίλους και μυστικές σχέσεις. Απελευθερώνεσαι. Ερωτικές εκπλήξεις. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, η οικονομική, αλλά και συναισθηματική ευμάρεια είναι το ζητούμενο και είσαι σε φάση αναπροσαρμογής και επανεκτίμησης των ατόμων που στέκονται δίπλα σου. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις επαφές σου, αλλάζει ευχάριστα ο τρόπος που επικοινωνείς με πρόσωπα εξουσίας και έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οι απώτεροι στόχοι σου ολοκληρώνονται. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μια φιλική σου σχέση αλλάζει μορφή και επιτέλους θα απελευθερωθείς από ενοχικά συναισθήματα. Ευνοείσαι στις αναμετρήσεις με το περιβάλλον σου. Οικονομική βελτίωση.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα, σταματάς να υποκρίνεσαι και ενδίδεις σε μια σχέση ζωής. Πιθανή συγκατοίκηση.

tumblr_m8any5LyyT1qmiswlo1_500_large

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θετική η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, για να πας τις διακοπές σου και να κάνεις τα ταξιδάκια σου.. Επιτέλους καλοκαίρι! Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ξαφνική θετική άνοδος σε θέματα καριέρας σε απογειώνουν ψυχολογικά και ερωτικά είσαι διαθέσιμος για νέες περιπέτειες. Έχει αλλάξει η διάθεση σου. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  είσαι πλέον υποψιασμένος σχετικά με την στάση ορισμένων ατόμων και ξέρεις πλέον πώς να προφυλάγεσαι από την αψυχολόγητη συμπεριφορά τους. Μην επηρεάζεσαι από τα αρνητικά σχόλια.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, οι κοντινές σου σχέσεις είναι το δυνατό σου σημείο, αυτήν την περίοδο και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Οικονομική βελτίωση από χρήματα τρίτων. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καιρός να απαλλαγείς από άτομα που σε καταπιέζουν και να κοιτάξεις το συμφέρον σου. Ευνοείσαι στον έρωτα και θα ανέβουν επικίνδυνα οι κατακτήσεις σου. Οικογενειακή γαλήνη. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, πρέπει να δείξεις το αγωνιστικό σου προφίλ και να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Ήρθε ο καιρός να αποδείξεις τι αξίζεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από μια σχέση ζωής και ζεις ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σου. Επαγγελματικές συζητήσεις σε ευνοούν. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου,  ανατροπές στον τρόπο που βγάζεις τα χρήματα σου και θα ασχοληθείς με κάτι καινούργιο που θα αποφέρει κέρδη αλλά και αναγνώριση. Δεν φοβάσαι πλέον τις αλλαγές.  Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου,  εσωτερικές εντάσεις συνεχίζονται, μέχρι να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις. Ωστόσο, έχεις τον χρόνο να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Απαλλαγή από δεσμά.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, οι συνήθειες σου αλλάζουν, μεταμορφώνεσαι σιγά σιγά και πας ενάντια σε ότι σε καταπιέζει. Επαφές με συνεργάτες, συναδέλφους ευνοούνται.  Εναλλακτικός τρόπος ζωής. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, συναρπαστικές γνωριμίες σε τραβάνε μακριά από δυσλειτουργικές σχέσεις και θέλεις να προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση. Γνωριμίες με άτομα που σε ελκύουν. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, έχεις ορίσει εκ νέου τα ενδιαφέροντα σου, ήδη βρίσκεσαι σε μια νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση και είναι φυσικό να αισθάνεσαι αποσυντονισμένος. Γρήγορα θα συνηθίσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, ξεκινά ερωτική εβδομάδα  και είσαι στα καλύτερα σου και εμπιστεύεσαι περισσότερο στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Γνωριμίες με άτομα νεώτερα.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, αποδεσμεύεσαι ψυχολογικά από το παρελθόν και κάνεις τολμηρά βήματα που θα αλλάξουν σταδιακά την καθημερινότητα σου. Εύνοια, επαγγελματικές ευκαιρίες. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, θέλοντας να ξεφύγεις από μια στενή οικονομική πραγματικότητα, θα τολμήσεις νέες συνεργασίες που θα σε δικαιώσουν αργότερα. Ξεκίνα άμεσα.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top