ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

“Star Wash Serres”…Καλή χρονιά με βιολογικό καθαρισμό

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και αυτό διακρίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έτσι το όχημα μας, επιβατικό, μηχανή ακόμα και φορτηγό πρέπει να είναι όλες τις ώρες καθαρό και περιποιημένο, ειδικά όταν σε αυτά είναι επιβάτες και μικρά παιδιά. Επιβάλλεται ένας πολύ καλός καθαρισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και με αυτό εννοούμε το βιολογικό καθαρισμό.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων «Star Wash», στη Βενιζέλου 179 στις Σέρρες ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται πιο εύκολα και πιο οικονομικά από ποτέ! Με την έννοια του βιολογικού καθαρισμού ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και ταυτόχρονης αναρρόφησης υγρών – στερεών. Παράλληλα, συνδυάζεται το τρίψιμο με ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου, στα καθίσματα στις πλαϊνές ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα πατάκια, αλλά και στο χώρο αποσκευών.

Στο πλυντήριο αυτοκινήτων «Star Wash», στη Βενιζέλου 179 στις Σέρρες ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει πλύσιμο μέσα έξω, κέρωμα, γυάλισμα και αλοιφή, καθαρισμό air condition, ξεθάμπωμα φανών, περιποίηση δέρματος, καθαρισμό κινητήρα, καθαρισμό πίσσας και φυσικά βιολογικό καθαρισμό. Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται επαρκώς τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη, τα ακάρεα, τα καυσαέρια, οι τρίχες των σκύλων κ.α.

Δείτε το πριν και το μετά…

Υποδεχθείτε το 2019 με έναν βιολογικό καθαρισμό για εσάς και την υγιεινή σας! Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα 6971857416 και 2321121914. Καλή και καθαρή χρονιά σε όλους!

 

STAR WASH
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 179
ΣΕΡΡΕΣ
697 185 7416
FACEBOOK ADDRESS:STAR WASH SERRES

To Top