Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking
Ψωμί…σκαντζόχοιρος!!!
Τα απλά πράγματα είναι αυτά που εντυπωσιάζουν σ’αυτή τη ζωή, δεν συμφωνείτε;
Τόσο απλά θα εντυπωσιάσετε για ακόμη μια φορά τους καλεσμένους σας σε ένα πάρτυ ή σε μια βραδιά κρασιού στο σπίτι σας.
Υλικά
– 1 ψωμί
– 350 γρ. Κασέρι που λιώνει εύκολα κατα προτίμηση
– 10 λεπτές φέτες γαλοπούλας ή ότι άλλο αλλαντικό θέλετε
– Φρέσκο ή ξερό κρεμμύδι
– ½ φλυτζάνι λιωμένο βούτυρο
– Αλάτι/πιπέρι
– Πιπεριά, ελιά, ντομάτα, τυρί φέτα και ότι άλλο σας αρέσει (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το ψωμί κάθετα και οριζόντια σχηματίζοντας τετραγωνάκια.
2. Ανάμεσα στα τετραγωνάκια τοποθετούμε το κασέρι, τη γαλοπούλα , το κρεμμύδι και όλα τα υλικά της προτίμησής μας.
3. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε όλο το ψωμί με το βούτυρο.
4. Τυλίγουμε το ψωμί μας σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις
5. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα και να ξηροψηθεί. Καλή σας όρεξη!
Leave a Reply