ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Πρωτότυπες ιδέες για έναν εναλλακτικό γάμο… Μέρος 2ο

5

Έχουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για έναν εναλλακτικό γάμο που θα αφήσει ιστορία. Θα κοιτάτε το άλμπουμ μετά από χρόνια και θα φουσκώνετε από υπερηφάνεια. Όλα τα επιμέρους θα συνθέσουν ένα μοναδικό σύνολο. Και ξεκινάμε.

Το μπάτσελορ της νύφης

Μαζευτείτε όλες οι φίλες σε ένα ξενοδοχείο, ακόμα κι αν ο γάμος γίνεται στην Αθήνα. Περάστε δύο μέρες μόνες σας. Θυμηθείτε τα παλιά. Από το πρώτο σου φλερτ στην τρίτη δημοτικού μέχρι την εκδρομή σας στη Μύκονο ούσες φοιτήτριες. Πιείτε κοκτέιλ, φτιάξτε τα νύχια σας, κάντε μασάζ και καταλήξτε να γελάτε στη βεράντα υπό το φως των κεριών.

Προσκλητήρια

Αν σκεφτόσουν να γράψεις ποιηματάκι καλύτερα να το σκεφτείς ξανά. Μία καταπληκτική ιδέα και DIY είναι να βάλεις μέσα σε μία μπάλα κομμένα χαρτιά με τις πληροφορίες του γάμου και να αφήσεις τον καλεσμένο να παίξει και να αυτοσχεδιάσει.

Μπομπονιέρες

Όχι κάτι βαρετό. Όχι μουράνο, όχι κουτάκια με τα αρχικά σας. Οι μπομπονιέρες πρέπει να είναι ευφάνταστες και αντιπροσωπευτικές σας. Το πολύ τούλι ποτέ δεν το αγάπησα. Βρείτε κάτι αστείο, όπως ένα τεράστιο μπαλόνι. Ε; Τέλειο

weddingstylist_gamos_idees_ideas

Στολισμός

Τα λουλούδια να έχουν χρώμα. Πολύ χρώμα. Να είναι ρομαντικά και χαρούμενα. Να είναι πλούσια αλλά όχι μπουκωμένα. Οι τεράστιες ανθοστήλες πιο πολύ θα σας δυσκολέψουν παρά θα κάνουν τη διακόσμηση εναλλακτική. Κρεμάστε φαναράκια με λουλούδια κατά μήκος του χώρου της τελετής.

Φωτογραφίες

Να βλέπετε τις φωτογραφίες μετά από χρόνια και να γελάτε. Να μην είστε στημένοι σε παράταξη και μειδιάτε, κοιτώντας ταυτόχρονα το ρολόι για να αποχωρήσετε. Να κάνετε κάτι που να έχει πλάκα και να το χαρείτε. Οι φωτογραφίες δεν είναι αγγαρεία. Είναι η αποτύπωση μίας εκ των ομορφότερων ημερών σας.

ΠΗΓΗ: ladylike.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top