ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πονηρές κινήσεις για να τον ερεθίσεις

myselvi.gr

Γράφει ο Ερωτόκριτος / a special soul

Θέλεις να του δώσεις το μήνυμα πως καίγεσαι για λίγο αγνό σεξάκι αλλά δεν θέλεις να σε περάσει και για πεινασμένη στον έρωτα; Υπάρχουν μικρές κινήσεις που μπορείς να κάνεις τάχα αθώα αλλά με μπόλικη πονηριά για να ανάψεις τα πνεύματα και να τον ρίξεις… στο κρεβάτι.

Σκύψε να σου πω δυο φωνήεντα:
Είσαστε έξω, με κόσμο γύρω σας και θέλεις πολύ μα πολύ να γυρίσετε σπίτι. Στο αυτί του σαν να θέλεις να του πεις ένα μυστικό γλύψε ανάλαφρα με την άκρη της γλώσσας σου το πτερύγιο του αυτιού του και μετά πιπίλησέ το με τα χείλια σου ή δάγκωσε ελαφρά τον λοβό του.

Αυτή είναι μια κάπως αθώα αλλά και πολύ ερωτική κίνηση, αφού το αυτί έχεις πολλές νευρικές απολήξεις, ενώ το γεγονός ότι θα βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο (φρόντισε να είστε κάπου που δεν υπάρχουν πολλά φώτα ή γνωστός κόσμος όπως οι συγγενείς ή οι κολλητοί του. Ένα ωραιότατο καλοκαιρινό κλαμπάκι θα ήταν ιδανικό) θα τον ερεθίσει ακόμα περισσότερο.

Φρόντισε να μην σαλιώσεις υπερβολικά το αυτάκι του, ειδικά στο εσωτερικό μέρος γιατί δεν είσαι η σκυλίτσα του!!! Αρχικά, κάνε εξάσκηση στο ίδιο το δάχτυλό σου, ώστε να μάθεις πώς να το κάνεις χωρίς να σου ξεφύγουν καθόλου σάλια.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top