ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Ποια εποχή να παντρευτώ;

pimerominiagamoymyselvi.gr

Σίγουρα όλες οι κοπέλες, όταν ήταν κοριτσάκια και έπαιζαν με τις κούκλες τους ντυμένες νύφες, κάποια στιγμή ονειρεύτηκαν και έπαιξαν την μέρα του δικού τους γάμου. Εκείνη η μέρα ήταν δροσερή και παραμυθένια και κατά προτίμηση ηλιόλουστη! Τώρα που έχετε να ονειρευτείτε και να ‘παίξετε’ τον πραγματικό σας γάμο θα πρέπει να σκεφτείτε κάποια πράγματα πριν ορίσετε ημερομηνία.

Οι ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί μήνες αποτελούν την πρώτη επιλογή για γαμήλιες τελετές γιατί προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Άδεια από την δουλειά, άνετο γαμήλιο ταξίδι και κυρίως εγγυημένα καλός καιρός είναι κάποια από αυτά. Θα πρέπει όμως να σκεφτείτε την έγκαιρη κράτηση του ξενοδοχείου επειδή είναι εποχές αιχμής όπως επίσης και της εκκλησίας και του κέντρου δεξίωσης την μέρα που θέλετε να γίνει ο γάμος και τέλος την περίπτωση του καύσωνα. Σύμφωνοι, οι Αυγουστιάτικες νύχτες είναι ρομαντικές μα πιο ιδανικές είναι οι μέρες στις αρχές του καλοκαιριού όταν ακόμα δεν κάνει υπερβολική ζέστη! Παρολ’ αυτά, ο καλοκαιρινός γάμος πάντα διατηρεί τον ξέγνοιαστο και ανέμελο χαρακτήρα του.

gamosmyselvi.gr

Ένας γάμος τον χειμώνα είναι μία διαφορετική περίπτωση και όπως ο καλοκαιρινός γάμος έχει ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα. Προτού βιαστείτε λοιπόν, εξετάστε το ενδεχόμενο μίας γαμήλιας τελετής σε μια γυάλινη αίθουσα με θέα το χιονισμένο τοπίο ή το γαμήλιο ταξίδι να έχει προορισμό ένα σαλέ σε μια μαγευτική, λευκή κορυφή! Και σίγουρα θα μπορέσετε ευκολότερα να κλείσετε εκκλησία και κέντρο δεξίωσης λόγω μικρότερου αριθμού επίσημων δεξιώσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι το ενδεχόμενο κάποιας μεγάλης κακοκαιρίας που με την σειρά της μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Όμως με την καλή και προσεκτικά σχεδιασμένη οργάνωση, ο χειμωνιάτικος γάμος είναι μια εξίσου καλή πρόταση.

Τέλος, το να προγραμματίσετε τον γάμο σας μία μέρα που έχει συμβολική αξία ή είναι γιορτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο γάμος σας λοιπόν μπορεί να μετατραπεί στο καλύτερο δώρο για την ημέρα των γενεθλίων σας ή την μέρα της γνωριμίας με το έτερον σας ήμισυ! Το καλύτερο δώρο και για την γιορτή των ερωτευμένων, του αγίου Βαλεντίνου, που με την ρομαντική και γλυκιά ατμόσφαιρα θα σημαδέψει τη επίσημη μέρα. Ή ακόμα και το καλύτερο ρεβεγιόν που θα μπορούσατε να οργανώσετε την πρώτη μέρα του νέου χρόνου για την πρώτη μέρα του έγγαμου βίου σας…

Η μέρα του γάμου σας είναι μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής σας. Αξέχαστη και πολύτιμη, είναι μία από τις μέρες που όποια ημερομηνία και να διαλέξετε, θα την κάνει μοναδική!

ΠΗΓΗ: provagamou.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top