ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο σύγχρονος πρίγκιπας που όλες περιμένουμε!

prigipasmyselvi.gr

Γράφει η Μαρία Βέλλιου / addicted to cooking

Όταν ήμουν μικρή άκουγα πάντα στα παραμύθια της μαμάς για παλάτια, πρίγκιπες με λευκά άλογα, πριγκίπισσες, μεγάλες αγάπες και Happy End. Ε, όλα αυτά θέλοντας και μη σε επηρεάζουν, κι έτσι δεν θα έλεγα και όχι αν ερχόταν ένας τέτοιος πρίγκιπας….ούτε εσείς ε;

Όχι ότι περιμένω τον πρίγκιπα να έρθει στα γόνατα και να μου ζητήσει να πάμε μαζί στο χορό (μπορεί ευχαρίστως να το κάνει φυσικά), αλλά η ιδέα μιας μεγάλης και παντοτινής αγάπης, όπως της σταχτοπούτας ή της χιονάτης δεν με αφήνει και αδιάφορη.

Πόσο ωραίο είναι όμως οι σημερινοί άντρες να έχουν χαρακτηριστικά από πρίγκιπες των παραμυθιών…

Εδώ έχω 10 πράγματα που κάνουν τον αγαπημένο σου……..πρίγκιπα!

1. Μπορείς πάντα να υπολογίζεις σ’αυτόν
Στα παραμύθια δεν υπάρχουν αν και αλλά, ούτε και αθλητικές ειδήσεις φυσικά που να κλέβουν το χρόνο του φίλου σου από σένα. Ο πρίγκιπας, ο φίλος σου τέλος πάντων είναι πάντα εκεί, όποτε κι αν τον χρειαστείς.

2. Ναι, είναι ο πρίγκιπάς σου!
Λατρεύει να σου κάνει κομπλιμέντα και να σου ανεβάζει το ηθικό για το πόσο σου πάει το καινούριο σου φόρεμα, για το πόσο καλή είσαι στη δουλειά σου ή για το πόσο καλή μάνα είσαι.

3. Υπάρχει ακόμη: ο Gentleman
Σου ανοίγει την πόρτα βγαίνοντας από την άμαξα, ε από το αυτοκίνητο εννοώ, σε βοηθάει με το παλτό ή σου γεμίζει το ποτήρι με κρασί- yes, please.

4. Για σένα θα σκότωνε και δράκους
Εντάξει, όχι και κανονικούς δράκους, αλλά πάντα υπάρχει ένας κακός εργοδότης, μία γλωσσού διαχειρίστρια ή μία
εκνευριστική υπάλληλος στην εφορία. Πάντα μπορεί να σε στηρίζει σε τέτοιου είδους δοκιμασίες και να σε χαλαρώνει μετά από κάτι τέτοιο φυσικά.

5. Για πάντα
Αγάπη στα παραμύθια σημαίνει για πάντα και εις τους αιώνες. Τι ωραία που ο αγαπημένος σου κι εσύ ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να ζείτε σε παραμύθι για να είστε για πάντα μαζί.

6. Αγάπη που ξεπερνάει δοκιμασίες
Η μία και μοναδική αγάπη όπως στα παραμύθια; Ναι, παρακαλώ. Για να είναι μαζί ξεπερνούν όλες τις δοκιμασίες που τους έχουν βάλει. Σήμερα οι δοκιμασίες δεν είναι τέρατα ή κακές μάγισσες, αλλά εμπόδια όπως σχέση από απόσταση, άγχος και παρεξηγήσεις. Αλλά ούτε τέτοια μπορούν να σε χωρίσουν από τον πρίγκιπά σου.

7. Το καλό κερδίζει, το κακό χάνει
Πάντα στα παραμύθια η καλή πριγκίπισσα παντρεύεται τον πρίγκιπα. Την κακιά του παραμυθιού, που σκέφτεται μόνο τον εαυτό της την αφήνει ο πρίγκιπας στην άκρη. Σωστός ο πρίγκιπας αφού βρήκε εσένα για πριγκίπισσά του και όχι κάποια άλλη.

8. Κάτι παραπάνω από ομορφιά
Ο πρίγκιπας δεν σε αγαπάει μόνο για τα όμορφά σου μάτια και τα μακριά κατάξανθα μαλλιά σου. Σε αγαπάει για την αστεία γκριμάτσα που κάνεις όταν βάζεις μάσκαρα μπροστά στον καθρέφτη και για το πόσο θυμώνεις όταν θίγουν ανθρώπους που αγαπάς.

9. Το καλύτερο
Ο πρίγκιπας δεν μένει μαζί σου μέχρι η ενδορφίνη και τα ροζ συννεφάκια φύγουν ή όταν περάσει η επόμενη ξανθιά πριγκίπισσα. Όχι, μένει γιατί ξέρει ότι εσύ είσαι ό,τι καλυτερο μπορούσε να του συμβεί.

10. Στα γόνατα
Πώς αλλιώς αναγνωρίζεις τον πρίγκιπά σου; Πολύ απλό. Όταν θελήσει να σε παντρευτεί θα πέσει στα γόνατα. Ε μα ναι!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top