Tales

Ο Γιώργος Ματθαίου με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη “Συμμαχία Σερραίων” στο Myselvi.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΣΕΛΒΙΡΑ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές εκλογές ξεκίνησε και ο προεκλογικός πυρετός φτάνει στο κόκκινο. Τι γίνεται όταν ένας νέος άνθρωπος αποφασίσει να συμμαχήσει για το μέλλον! Ο Γιώργος Ματθαίου συμμάχησε με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και τη “Συμμαχία Σερραίων” στην Εκλογική Περιφέρεια των Σερρών. Ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισε να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Σερρών.

Συναντηθήκαμε στην όμορφη κοιλάδα των Σερρών συζητώντας για το αύριο και  το μέλλον του τόπου μας. Γεννήθηκε το 1986 στις Σέρρες, όπου ζει μέχρι και σήμερα.  Είναι γιoς του Δημητρίου Ματθαίου (προϊστάμενου Κ.Π. ΔΕΗ Σερρών) και της Βασιλικής Τζελέπη από τον Θολό Σερρών. Είναι παντρεμένος με την Ποδολόγο Αναστασία Παρζιάλη ιδιοκτήτρια του κέντρου ποδολογίας επί τις οδού Μεραρχίας 41.

“Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισες να ασχοληθείς με την πολιτική; Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;”, τον ρωτάω με περιέργεια.

“Αγαπάω τον τόπο μου, πάντα ήθελα και θέλω να βοηθάω, όπως και όπου μπορώ. Αυτή την φορά νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να βοηθήσω τον κόσμο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θέλω να αγωνιστώ για την τοπική αυτοδιοίκηση και πιστεύω ότι είναι καλό να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Άλλωστε, θεωρώ πως αυτός θα έπρεπε να είναι και ο σκοπός κάθε πολιτικού. Να βοηθάει με τις γνώσεις του τους πολίτες.”, μου εξηγεί.

Είναι απόφοιτος του ιστορικού 1ου ενιαίου Λυκείου Σερρών και από το 2010 Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επεμβάσεις σε υφιστάμενα κτίρια και αστικά σύνολα: ενισχύσεις, επανάχρηση και χωρικές αναπλάσεις». Εργάζεται ως Τοπογράφος από το 2010 και από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο έργο του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P. από την μελέτη μέχρι και την κατασκευή του έργου.

“Με τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές και την εργασιακή μου εμπειρία θέλω να βοηθήσω μαζί με εσάς τον Δήμο μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει. Για εμένα οι συνδημότες και οι συνδημότισσες μας δεν έχουν χρώμα μπλε, κόκκινο, πράσινο. Το μόνο χρώμα που θέλω να φύγει είναι το γκρίζο που “στοιχειώνει” την πόλη μας. “Κόμμα” μου είναι οι Σέρρες και αντίπαλός μου τα προβλήματά του τόπου μας.” συνεχίζει να μου λέει.

Στην στρατιωτική του θητεία Υπηρέτησε στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός 4ου Γραφείου με την ειδικότητα του τοπογράφου-σκαπανέα και αξιωματικού γεφυροποιίας (γεφυρών Rimbon-Belley).

“Τρεις ημέρες πριν τη μεγάλη ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών ποιο είναι το μήνυμα που θες να δώσεις στους πολίτες;”, του λέω.

“Έφτασε η ώρα των εκλογών, η ώρα που ταπεινά ζητάω την ψήφο σας. Με την ψήφο σας δίνεται δύναμη σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στο Δήμο μας. Με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στον συνδυασμό “Συμμαχία Σερραίων” του Αλεξάνδρου Χρυσάφη δίνεται την δυνατότητα στον Δήμο μας να αναπτυχθεί. Δώστε μας την Δύναμη να παλέψουμε για τον Δήμο Σερρών! Δώστε μας την Δύναμη να φτάσουμε τον Δήμο μας στην πρώτη θέση! Θέλουμε-Μπορούμε- και θα τα καταφέρουμε!”, μου λέει και λάμπει το πρόσωπό του.

Εμείς στο Myselvi.gr να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και με την εκλογή του να καταφέρει να ολοκληρώσει όλα όσα ονειρεύεται για τον τόπο μας!

To Top