ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης στο κτήμα Γάλβα

mazo

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι πρωτοτυπεί καταθέτοντας μια διαφορετική μουσική πρόταση.

Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε πέρυσι στο Θέατρο Βράχων και στο Κατράκειο, φέτος αποκτά οργανωμένη μορφή σε όλη την Ελλάδα.

Μια μεγάλη συναυλία για πρώτη φορά στο Νομό Σερρών, συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο, στο Κτήμα Γάλβα, την Πέμπτη 14 Ιουλίου. Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.

Μαζί του η Μαλού η οποία ανοίγει το Live με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, δροσερή και δυναμική, προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια απόλυτα εκρηκτική συναυλία.

Το Myselvi θα είναι εκεί για μια απολαυστική και απρόβλεπτη βραδιά. Ελάτε να διασκεδάσουμε και να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί.

Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσον θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία στις 19:30 ηώρα από την Εθνική Τράπεζα, προς και από το κτήμα Γάλβα.

Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση 13€ |Ταμείο :16€

Εισιτήρια προπωλούνται: στα ζαχαροπλαστεία Γάλβα, Βόλτα, Ψητοπωλείο Καλύτερος, Sinatra, Ηλεκτρομάγαζο Αποστολίδης και Cammeo.

Ταμεία Θεάτρου (την ημέρα της συναυλίας).

Τιμη Φιαλης :60e Απλή – 70e Special

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Εταιρία ΓΑΛΒΑΣ- Art Production

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top