ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι γυναίκες θέλουν περισσότερο sex το καλοκαίρι;

PARALIA

Από τις τέσσερις εποχές του χρόνου οι γυναίκες φαίνεται ότι απογειώνονται σεξουαλικά το καλοκαίρι. Λίγο το κρασί λίγο η θάλασσα και η γυναικεία λίμπιντο εκτοξεύεται στα ύψη.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Perception και πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές του Simon Fraser University οι γυναίκες θεωρούν πιο ελκυστικούς τους άνδρες τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι ειδικοί επιστήμονες απεφάνθησαν ότι το καλοκαίρι όλες οι αισθήσεις είναι πιο οξυμένες και τα ερεθίσματα πιο ενδιαφέροντα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι έντονες μυρωδιές διεγείρουν τις γυναίκες ενώ και η αφή επίσης παίζει μεγάλο ρόλο:

Η ζέστη χαλαρώνει τους μυς και μεγιστοποιεί τις αισθήσεις του δέρματος. Ένα καλοκαιρινό χάδι δεν είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα χειμωνιάτικο, γιατί το θερινό είναι πιο νωχελικό και αισθησιακό τονίζουν κατηγορηματικά οι μελετητές.

Από την άλλη το μπάνιο στη δροσερή θάλασσα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων.

Οι ερευνητές αποκάλυψαν επίσης ότι πολλές γυναίκες έχουν την τάση να θεωρούν υποσυνείδητα ότι οι ηλιοκαμένοι άντρες είναι περισσότερο περιπετειώδεις.

Ταυτόχρονα το καλοκαίρι ο γυναικείος ναρκισσισμός βρίσκει τις καταλληλότερες συνθήκες για να αναπτυχθεί. Τα ρούχα είναι λιγότερα, λεπτά υφάσματα αγκαλιάζουν το σώμα, το οποίο εκτίθεται και αναδεικνύεται περισσότερο. Αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις περισσότερες γυναίκες.

Καθώς οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο ρομαντικές, ένα ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία παρέα με το έτερο ήμισυ αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ερωτικά παιχνίδια.

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top