ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Νταίζη Τσοχατζίδου ψυχολόγος: “Η αγάπη δεν απαγορεύτηκε”

Ακόμη κι αν δεν μπορώ να σου σφίξω το χέρι ή να σε κρατήσω τρυφερά στην αγκαλιά μου, ακόμη κι αν δεν μπορώ να σου χαμογελάσω ενθαρρυντικά πίσω από την μάσκα μου, ακόμη κι αν χρειάζεται να μείνω μακριά σου για να σε προστατεύσω, μπορώ πάντα να βρίσκω τρόπους να σου δείχνω ότι νοιάζομαι.

Η αγάπη δεν απαγορεύτηκε. Η τρυφερότητα δεν απαγορεύτηκε.

Το να ακούω τους φόβους σου δεν απαγορεύτηκε. Το να είμαι εδώ για σένα δεν απαγορεύτηκε.

Την αγκαλιά που σου στερώ για να σε κρατήσω ασφαλή θα την έχω πάντα ανοιχτή και θα σε χωράει ολόκληρο και για όσο χρειαστεί θα φροντίζω να το ξέρεις κάνοντας όλα αυτά που μπορώ επειδή σε αγαπώ…..

Βιογραφικό σημείωμα: Η Νταίζη Τσοχατζίδου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. Έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Προσέγγιση, την Ομαδική Διαπροσωπική Θεραπεία και την Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση (Appreciative Inquiry Systemic Approach). Έχει εργαστεί ως στέλεχος πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας στις Σέρρες και στην Αθήνα και έχει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων, στον σχεδιασμό παρεμβάσεων στη σχολική κοινότητα και στον συντονισμό βιωματικών ομάδων ενδυνάμωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Έχει εργαστεί, επίσης, με ευάλωτους πληθυσμούς στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων. Από τον Ιούνιο 2020 εργάζεται ιδιωτικά στις Σέρρες.

To Top