ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης έρχεται στις Σέρρες

tzouganakis_myselvi

Η Κρητική Αδελφότητα Ν. Σερρών “Το ΑΡΚΑΔΙ” σε συνεργασία με το CITYZEN……..παρουσιάζουν……………..

Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album “Ζωντανή ηχογράφηση – Θέατρο Ερωφίλη”, του νέου τραγουδιού “Αντέχω” και εν αναμονή του ολοκληρωμένου του album, θα εμφανιστεί σε μια σειρά από επιλεγμένους χώρους ανά την Ελλάδα.

Έτσι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου επισκέπτεται τις Σέρρες, στο Cityzen, στις 21:00 ηώρα.

Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο. Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Μαζί του θα εμφανιστεί και ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, όπου θα παρουσιάσει με τη σειρά του ένα μέρος από τα καινούργια του τραγούδια. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επί σκηνής και στο νέο τραγούδι που ηχογράφησαν πρόσφατα, με τίτλο “Ποιο είναι το χρώμα που αγαπάς”.

Διοργάνωση: Art Production…..

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top