ΟΜΟΡΦΙΑ

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος με τις νέες θεραπείες!

ζαπαρας_myselvi.gr

Καλοκαιρινές διακοπές τέλος και κάποιοι ξεφύγαμε λίγο παραπάνω στα μεσημεριανά ουζάκια, στα απίστευτα cocktail στην παραλία, στις καλοκαιρινές λιχουδιές και ατασθαλίες! Άλλωστε το καλοκαίρι είμαστε όλοι λίγο πιο ξέγνοιαστοι, λίγο πιο ανέμελοι!

Όμως τώρα επιστρέψαμε στην καθημερινότητα και τα πράγματα “στένεψαν”!! Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας, γιατί υπάρχει λύση και ειδικά για το τοπικό πάχος! Εγώ τη λύση την βρήκα στη θεραπεία με το Cooltech Cryolipolysis!

Στο Δερματολογικό Κέντρο του Νικόλαου Ζαπάρα, Εθνικής Αντιστάσεως 3, στις Σέρρες μετά από μία συμβουλευτική ενημέρωση από το γιατρό και τις απαραίτητες μετρήσεις μου εξήγησε ότι η θεραπεία του Cooltech Cryolipolysis απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν το επίμονο τοπικό πάχος.

1

Η θεραπεία του Cooltech Cryolipolysis, αλλιώς Κρυολιπόλυση αποτελεί την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε διάστημα 1,5 – 2 μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

20170705_155512

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν το επίμονο τοπικό πάχος, αποτελεί στην ουσία μία μη επεμβατική μείωση του λίπους από τα επίμαχα σημεία. Δεν αποτελεί λύση στην παχυσαρκία. Αφορά ποσότητες ανενεργού λίπους, το οποίο ανθίσταται σε διατροφή και άσκηση. Ακόμη και σε περιοχές με συνυπάρχοντα προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα και η δερματική χαλάρωση.

8

Υπάρχει όμως και μια άλλη θεραπεία του Cocoon Duo Technology, η οποία καταπολεμάει το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση στο σώμα αλλά και το πρόσωπο. Συνδυάζει τις τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες, RF).

Ένα ραντεβού και μια συζήτηση με τον γιατρό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την θεραπεία που σας ταιριάζει περισσότερο! Εγώ την βρήκα!! Εσείς;

20170705_160105(0)

ΖΑΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Εθνικής Αντιστάσεως 3, Σέρρες
Τηλέφωνο: 2321066453
facebook: Δερματολογικό Κέντρο Νικόλαος Ζαπάρας

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top