ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σοφία Ιωαννίδου συναντάει τον Ηλία Βρεττό

vretos-2016-01

Γράφει η Σοφία Ιωαννίδου / δημοσιογράφος

Ο Ηλίας Βρεττός την Παρασκευή 24 Ιουνίου λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του “απλά ελληνικά” Δράμας, μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση στην πόλη αποκλειστικά στη Σοφία Ιωαννίδου!!!

-Ο Ηλίας Βρεττός για πρώτη φορά στην πόλη της Δράμας!

-Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε και μου έχει ξεφύγει η ΔΡΑΜΑ!! Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα και αρκετές φορές κάποιες πόλεις! Η Δράμα παραδόξως είναι από τις πόλεις η μοναδική ίσως που δεν έχω εμφανιστεί ποτέ! Και είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα είμαι εδώ βρίσκομαι στο άπλα ελληνικά Δράμας και είμαστε λίγο πριν ανέβω στη σκηνή με πάρα πολύ θετική διάθεση και ανυπομονώ να περάσουμε όμορφα με τον κόσμο.

-Το νέο σου τραγούδι που παίζει δυνατά στο ραδιόφωνο είναι το “ιστορία “ένα καλοκαιρινό τραγούδι.

-Το ιστορία, είναι τα καινούρια μας τραγούδι σε μουσική του Κωσταντίνου Παντζη και στίχους του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Νίκου Σουλιώτη! Το καινούργιο αυτό τραγούδι σηματοδοτεί και τη συνεργασία μου την δισκογραφική μεταγραφή μου στην platinum records! Το videoclip του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα γιατί γυρίστηκε σε έξι νησιά, σε έξι προορισμούς και σε ένα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοιο που αξίζει ο καθένας να παρακολουθήσει!! Μια πάρα πολύ καλή δουλειά προσεγμένη Με σκηνοθέτη τον Φράνσις!!!

-Τα καλοκαιρινά σου πλάνα περιλαμβάνουν εμφάνιση στην ελληνική περιφέρεια!

-Φέτος έχω την χαρά και την δύναμη να κάνω την μεγαλύτερη καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 110 σταθμούς! Πήγαμε στον Καναδά, στην Αμερική και θα γυρίσουμε ουσιαστικά όλο τον κόσμο! Θα πάμε στην Αυστραλία, σε όλη την Κύπρο, είμαι ουσιαστικά με μια βαλίτσα στο χέρι 6 μέρες την βδομάδα. Η μόνη μας σταθερή στέγη είναι κάθε Πέμπτη στο Ακάνθους στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδας στο πιο πετυχημένο της Αθήνας. Περνάμε καταπληκτικά οπότε όπως καταλαβαίνεις μόνο δουλειά, καθόλου ξεκούραση, πολλές εμφανίσεις και αλλά και πάρα πολλή αγάπη. Και αποδοχή που εισπράττω από τον κόσμο και αυτό είναι για μένα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ότι πιο όμορφο!!

-Μια ευχή και ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας;

-Πάντα να είστε καλά να σκέφτεστε καλά, είναι όπως λέει και το τραγούδι μου δεν πα να λένε οι άλλοι δεν σκύβω το κεφάλι είναι δική μου η ζωή και αξίζω πιο πολλά! Οπότε να σκεφτόμαστε θετικά και να έχουμε πάνω από όλους και όλα τον εαυτό μας, να χαμογελάμε και να μην μιζεριάζουμε. Και όλα θα πάνε καλύτερα!

Κατάφερε να μας δροσίσει με όλες του τις επιτυχίες με πολύ ζωντάνια και κέφι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top