ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (27 Ιουνίου-03 Ιουλίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

·         27 Ιουνίου-Αφροδίτη στον Καρκίνο τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

·         30 Ιουνίου – Άρης ορθή πορεία στον Σκορπιό , Ερμής στον Καρκίνο  

·          1 Ιουλίου – Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

·         3 Ιουλίου- Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα 

 

feature-aries

Κριός

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την πρωτιά σε ερωτικά ζητήματα και πλησιάζεις στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Στα μέσα της εβδομάδας  σταθεροποιούνται τα οικονομικά σου, καθώς η προσωπική εργασία σου θα αμείβεται και καταλαβαίνεις ότι τα δύσκολα έχουν περάσει. Ο Ερμής στον Καρκίνο διευκολύνει να βρεις χρήματα από οικείες πηγές, δηλαδή από συγγενείς, φίλους ή ακόμα και από ξαφνικές κληρονομιές. Έτσι, η προσοχή σου θα στραφεί στις εργασιακές σου διασυνδέσεις  και ποντάρεις ακόμα περισσότερο, στο άνοιγμα του κοινωνικού σου κύκλου, ώστε να ασφαλίσεις την επιτυχία σου. Το Σαββατοκύριακο, πέταξε τις μάσκες και τους άχαρους εγωισμούς και επιτέλους, κάνε πράξη ότι υποσχέθηκες και εκδηλώσου συναισθηματικά. Μια προσωπική σχέση οδηγείται σε μονιμοποίηση.

feature-taurus

Ταύρος

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την σταθερότητα μιας συνεργασίας ή της υπάρχουσας εργασίας σου και εξαφανίζεις το παρασκήνιο. Στα μέσα της εβδομάδας κατασταλάζεις πάνω σε θέματα ζωής, οδηγείσαι σε τελεσίδικες αποφάσεις για το τι θέλεις να ακολουθήσεις και ότι, ο μόνος υπεύθυνος για ότι συμβαίνει, καταλαβαίνεις ότι είσαι εσύ. Ο Ερμής στον Καρκίνο, ανοίγει τις πόρτες για κάθε πιθανή επιμόρφωση σου, σε Πανεπιστήμια ή Ξένα Ιδρύματα και βρίσκεις την ταυτότητα σου. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στο παρόν και στο άμεσο περιβάλλον σου και ποντάροντας στις κρυφές σου δυνάμεις, θα καταφέρεις να απελευθερωθείς  από φόβους και εμμονές. Το Σαββατοκύριακο, δώσε ευκαιρίες σε φίλους που πλησιάζουν για να επανορθώσουν, για προηγούμενους λάθους χειρισμούς και αφέσου στην αγάπη.  Πιθανή μετακόμιση, βελτίωση χώρου κατοικίας .

feature-gemini

Δίδυμοι

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την ηρεμία σου, την προστασία της ιδιωτικής σου ζωής και να μην αφήνεις τους άλλους να επεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Στα μέσα της εβδομάδας αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ζητάς για να λαμβάνεις και αρχίζεις να τα λες έξω από τα δόντια και χωρίς υπεκφυγές. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε γλιτώνει από άτομα που θέλουν να σε στριμώξουν οικονομικά και θα μπορέσεις να κλείσεις ευνοϊκούς διακανονισμούς. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στα προσωπικά σου και κάνοντας μια νέα αρχή, θα διαγράψεις με επιτυχία το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο, ασχολήσου με την περιουσία σου, αξιολόγησε πιθανά ακίνητα και προχώρησε σε πωλήσεις που σε ευνοούν. Πιθανή προαγωγή σε θέση ισχύος και καλύτερες απολαβές.

feature-cancer

Καρκίνος

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς τον ελεύθερο χρόνο σου, να πειραματίζεσαι με κρυφούς, επικίνδυνους έρωτες και θα ξεφύγεις από τα στεγανά σου. Στα μέσα της εβδομάδας, συνειδητοποιείς, ότι η ζωή αποκτά νέο νόημα, κυρίως, όταν λες ναι στο άγνωστο και δεν φοβάσαι, ακόμα και την απόρριψη. Ο Ερμής στο ζώδιο σου, λύνει τη γλώσσα σου, βοηθάει στο να βγεις πιο εύκολα από το καβούκι σου και να κάνεις πράγματα που δεν «ταιριάζουν» στην ιδιοσυγκρασία σου. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στους άλλους ανθρώπους, προσπαθείς να φτιάξεις τις προσωπικές σου σχέσεις και σταματάς να αμύνεσαι. Το Σαββατοκύριακο, δείξε ότι συνθηκολογείς, ότι είσαι έτοιμος να αναλύσεις όλα τα πρέπει και τα μη που είχες βάλει σε μια στενή σου σχέση και να αναθεωρήσεις. Πιθανή επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος.

feature-leo

Λέων

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την επαγγελματική σου καταξίωση και παρά τον έντονο ανταγωνισμό, έφτασε η στιγμή να φανεί το έργο σου. Στα μέσα της εβδομάδας, περνάς από κόσκινο, φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, συνεργάτες, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι η αλήθεια και η αποκάλυψη  των πραγματικών ενόχων. Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, βοηθάει στο να ξεδιαλύνει η ατμόσφαιρα, να φύγει η θολούρα από την σκέψη και ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις. Η προσοχή σου τώρα θα στρέφεται στον εαυτό σου, φροντίζεις την διατροφή σου, αποβάλεις τοξικές συνήθειες και υιοθετείς ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Το Σαββατοκύριακο ξέρεις ότι η οικογένεια σε χρειάζεται και πάνω απ΄ όλα έχεις τους δικούς σου ανθρώπους και αρχίζεις τα πήγαινε-έλα, αποδεικνύοντας, ότι πραγματικά νοιάζεσαι. Ενασχόληση με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, γιόγκα, διαλογισμός.

feature-virgo

Παρθένος

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την προσωπική σου προβολή, την ενίσχυση του προφίλ σου μέσα από καθημερινές επιλογές, οι οποίες όμως θα αποδεικνύουν ότι είσαι επαγγελματίας σε ότι και αν κάνεις. Στα μέσα της εβδομάδας, ξεφεύγεις από τα τετριμμένα, βλέπεις την ανατρεπτική μορφή του έρωτα, μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον και απελευθερώνεσαι από ταμπού και ετικέτες. Ο Ερμής, στο ζώδιο του Καρκίνου, βελτιώνει τις φιλικές σου σχέσεις, μπορείς να μιλάς, χωρίς να φοβάσαι ότι σε κριτικάρουν και λαμβάνεις σημαντική υποστήριξη. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στα ιδανικά σου, σε ότι μπορεί να γεμίζει συναισθηματικά την ύπαρξη σου και ανακαλύπτεις την πραγματική χαρά. Το Σαββατοκύριακο, αφήνεσαι σε ρομαντικές, τρυφερές αγκαλιές και αποφεύγεις την παγίδα της αυτό-ανάλυσης. Ένταξη σε ομαδικές δραστηριότητες, ενασχόληση με τα κοινά.

feature-libra

Ζυγός

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την οικονομική σου ανεξαρτησία και κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις. Στα μέσα της εβδομάδας απομακρύνεις με το γάντι τα πρόσωπα εξουσίας, γονείς, αφεντικά αλλά και απαιτητικούς συζύγους και ορίζεις τις κόκκινες γραμμές σου για να κινείσαι ελεύθερα και χωρίς ανταλλάγματα. Ο Ερμής στον Καρκίνο συμβάλει στην απελευθέρωση σου, καθώς το χρήμα θα ρέει άφθονο, αρκεί να κινηθείς έξυπνα και με σχέδιο. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί σε εσωτερικά ζητήματα, ξεμπερδεύεις από περίεργες σχέσεις που κλέβουν ενέργεια και ίσως αποφασίσεις να μείνεις για λίγο ελεύθερος και ωραίος. Το Σαββατοκύριακο, αφιερώνεις χρόνο, χρήμα στην εμφάνιση σου, θέλεις δηλαδή να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου και σίγουρα θα το καταφέρεις. Κοσμικές εκδηλώσεις, πιθανή νέα γνωριμία.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς το δίκιο σου και επιτίθεσαι σε όποιον προσπαθεί να σε κουκουλώσει και θα βγεις από αυτήν την μάχη, τελείως απελευθερωμένος. Στα μέσα της εβδομάδας, ξέρεις ότι ο έρωτας είναι βασικό κομμάτι της ζωής σου και αν είσαι μόνος/η πρέπει να ψάξεις γρήγορα για νέο ταίρι.  Ο Ερμής στον Καρκίνο, απεγκλωβίζει από κάποιες βασικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορούν να γίνουν και αργότερα και ταξίδεψε για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στην εξέλιξη σου, ώστε να κατασταλάξεις πάνω σε σχέδια για το μέλλον και φυσικά πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Το Σαββατοκύριακο κάνε ότι περνάει από το χέρι σου, ώστε να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των αγαπημένων προσώπων και χωρίς δικαιολογίες , αφιέρωσε χρόνο σε απλά καθημερινά πράγματα. Νέος έρωτας, καλές επαφές με παιδιά.

feature-sagittarius

Τοξότης

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς τον δικό σου χώρο και φυσικά είσαι πολύ κοντά στην απόκτηση της δικής σου επαγγελματικής στέγης. Στα μέσα της εβδομάδας, το χρήμα γίνεται αυτοσκοπός, σταματάς δηλαδή τις αγαθοεργίες και εργάζεσαι, μόνο όταν αμείβεσαι. Ο Ερμής στον Καρκίνο, διευκολύνει τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα, απελευθερώνεσαι από κάποιες οφειλές και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στην πρακτική πλευρά της ζωής, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες συνθήκες για εσένα και την οικογένεια σου. Το Σαββατοκύριακο, παίξε με τους φόβους σου, πειραματίσου με τις ανησυχίες σου και συνθηκολόγησε με άτομα, τα οποία και μπορεί να σε έχουν πικράνει, αλλά τώρα βλέπεις ότι το έχουν μετανιώσει. Ανανέωση χώρου εργασίας, οικίας.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς την δημοτικότητα σου, «το φαίνεσθαι» και είσαι έτοιμος να μαζέψεις κόσμο γύρω σου, αδιαφορώντας για τον συντηρητικό περίγυρο σου. Στα μέσα της εβδομάδας, αντιλαμβάνεσαι την δύναμη σου, συνειδητοποιείς ότι έχεις κερδίσεις τις εντυπώσεις και επαναπαύεσαι. Ο Ερμής στον Καρκίνο, ανοίγει πόρτες, απομακρύνει εμπόδια, λύνει ασταθείς συνεργασίες και φαίνεται το Φως στο τούνελ. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στην ενδυνάμωση των επαφών σου με το κοντινό σου περιβάλλον και θα επαναφέρεις την τάξη και την ασφάλεια. Το Σαββατοκύριακο, όμως, βρίσκεις ευκαιρία για να αποδράσεις από το παρόν και να έρθεις σε επαφή με άτομα ικανά να σε ενθαρρύνουν, για να μην χάνεις την αισιοδοξία σου και να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι.. Ξαφνικές γνωριμίες, νέες ιδέες, οράματα.

feature-aquarius

Υδροχόος

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς  την αληθινή αγάπη, τον άνθρωπο που σε κάνει να ξεχνάς τα δύσκολα και συνεχίζεις να ελπίζεις. Στα μέσα της εβδομάδας νιώθεις ότι βρίσκεσαι όλο και πιο κοντά στην ευτυχία και ξεπερνάς το παρελθόν και ότι σε έχει πληγώσει.. Ο Ερμής στον Καρκίνο μιλάει για θέματα εργασιακά, βελτιώνεται η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σου χώρο και βλέπεις ότι επικρατεί σύμπνοια και ομαδικό πνεύμα. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στα αισθηματικά σου ζητήματα, θα προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή και θα περιορίσεις τις απαιτήσεις σου; Το Σαββατοκύριακο έχεις την δυνατότητα να μιλήσεις για νέες επαγγελματικές προτάσεις και είσαι αρκετά ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη σου. Νέες συνεργασίες, τόνωση σχέσεων.

feature-pisces

 Ιχθύες

Με τον Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έχεις κάθε λόγο να διεκδικείς τα όνειρα σου και το δικαίωμα σου να αποχωρείς από ζημιογόνες συνεργασίες και επιβλαβείς για τον ψυχισμό σου, καταστάσεις. Στα μέσα της εβδομάδας έχεις καταφέρει να πεις τη γνώμη σου, να θέσεις τους όρους σου και να ξεμπερδέψεις από άτομα που δεν σε καταλαβαίνουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο χαρίζει χαρά, ξεγνοιασιά και στην περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις τον έρωτα, τώρα έχεις αρκετές επιλογές και διάλεξε ποιον/ποια θέλεις. Η προσοχή σου τώρα θα στραφεί στις επιθυμίες σου και θέλεις να γευτείς την ικανοποίηση σε όλους τους τομείς. Το Σαββατοκύριακο θα αρνηθείς τα πρέπει σου και θα ακολουθήσεις την παρέα σου σε μακρινές αποδράσεις, για να χαρείς την ελευθερία σου. Ταξίδια, διακοπές, ευχάριστες στιγμές.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top