ΖΩΔΙΑ

Η αστρολόγος του MySelvi: Χριστίνα Τανταλίδου

11997447_10207561192246285_235571179_n

Το MySelvi.gr καλωσορίζει επίσημα την αστρολόγο του Χριστίνα Τανταλίδου. Η συνάντηση μας μάλλον ήταν καρμική όπως λέει και η ίδια. Μόλις γνώρισε τον κόσμο του myselvi θέλησε να γίνει μέρος αυτής της παρέας και να μας κρατάει κάθε εβδομάδα ενήμερους με τις αστρολογικές της προβλέψεις.

Μια γυναίκα που λατρεύει τον αστρολογικό κόσμο, δεν τα παρατάει εύκολα και ξέρει να αγωνίζεται! Η γνωριμία μου μαζί της σημαδιακή. Μέσα από τα μάτια μου είδε πολλά. Εγώ περιμένω μέσα από τα δικά της να μάθω ακόμα περισσότερα.

Όπως αναφέρει και η ίδια: “Ζούμε σε μια απαιτητική καθημερινότητα και διαρκώς καλούμαστε να σηκώσουμε όλα τα βάρη της γήινης ενσάρκωσης μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε την αισιοδοξία μας, και να οδηγούμαστε σε λάθη- κινήσεις που βλάπτουν την εξέλιξη μας. Το Σύμπαν όμως συντροφεύει ξεχωριστά τον καθένα από εμάς με τον αστρολογικό χάρτη , που είναι το προσωπικό μας αποτύπωμα στο γήινο πεδίο. Η ερμηνεία του αστρολογικού χάρτη και η ακριβής ανάλυση των πλανητικών διελεύσεων ανοίγει τους ορίζοντες , απομακρύνει τις σκοτεινές σκέψεις , απελευθερώνει τη συνείδηση, και φωτίζει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς μας. Είναι μοναδικό όπλο στα χέρια μας!” 

chrtantalidou@gmail.com 

facebook/christina.tantalidou

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top