ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1-7 Φεβρουαρίου 2016)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος /  chrtantalidou@gmail.com / facebook address 

Η εβδομάδα αναπτερώνει το ηθικό καθώς δωρίζει ευκαιρίες που προκύπτουν από το πουθενά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, παραβλέποντας πιθανές απώλειες.

feature-ariesΚριός
Με τον Ουρανό πλάι σας βαδίζετε χωρίς σταθερό προορισμό και πάντα είστε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή , ξαφνιάζοντας τους γύρω σας. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό χώρο, αποκαλύπτοντας την υπεροχή σας ώστε να πάρετε τα πάνω σας και να κερδίσετε τη μάχη με το αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Άρης στον Σκορπιό συνεχίζει να αγγίζει την λίμπιντο σας με επικίνδυνο τρόπο και είναι εύκολο να ξεφύγετε, χάνοντας το μέτρο;
Tips :
• Δώστε ότι έχετε και (δεν) έχετε σε μια νέα συνεργασία που αγκαλιάζει την επιθυμία σας να ανεξαρτητοποιηθείτε και καταπολεμήστε το άγχος που προκαλεί ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη.
• Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από πάθη δοκιμασμένα αλλά μη ξεπερασμένα και να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, ώστε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

feature-taurusΤαύρος
Με τον Δία σύμμαχο σας , αν και φαινομενικά ανάδρομος, είστε σε καλή φόρμα, παλεύετε με περηφάνια την καθημερινότητα , υποκύπτοντας σε ρομαντικούς πειρασμούς , χωρίς όμως να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω υπερασπίζει την απόφαση σας να περάσετε καλά και γρήγορα φεύγετε από τα «δρώμενα» με ένα ταξιδάκι αναψυχής που θα φορτίσει τις μπαταρίες σας. Όμως ο Άρης στον Σκορπιό θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει να έρθει –εγκατασταθεί η ειρήνη και θα δείτε τον «εχθρό» με τα μάτια σας.
Tips
• Βγάλτε από το μυαλό ξεχασμένες-σκουριασμένες ιδέες και πειραματιστείτε σε άγνωστα μονοπάτια προσπαθώντας να κερδίσετε γνώση αλλά και εμπειρία.
• Ετοιμαστείτε να κάνετε τα πάντα για τους απέναντι, δηλαδή συντρόφους, συνεργάτες αλλά και αντιπάλους και να αποφύγετε συγκρούσεις με μοιραίο τέλος. Δύσκολο;

feature-gemini

Δίδυμοι
Με τον Κρόνο απέναντι σας, στον Τοξότη, έχετε αλλοιωθεί-μεταμορφωθεί σε ..ενήλικα και ξεχάσατε την αληθινή σας φύση που επιμένει στην παιδικότητα-αθωότητα; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω λύνει τα χέρια σε θέματα οικονομικά, εξομαλύνοντας διαφορές που είχατε με τους γύρω σας και ξέρετε τι ανήκει σε εσάς και τι στους άλλους. Ο Άρης στον Σκορπιό ξεσκεπάζει την ευάλωτη πλευρά σας, «χτυπάει» το νευρικό σας σύστημα, καθώς περπατάτε σε περιβάλλον που μυρίζει μπαρούτι μετά από μάχη.. Συνειδητοποιείτε ότι κανένας δεν καταλαβαίνει τις επίμονες- ανιδιοτελείς προσπάθειες σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, κυρίως στον εργασιακό χώρο και χάνετε την εμπιστοσύνη σας;
Tips
• Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται-αποφύγετε όμως να μπλέξετε τα συναισθήματα με υλικές απολαβές , καθώς τίποτα δεν φαίνεται να διαρκεί για πάντα..
• Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την φυσική σας κατάσταση, θεραπευτείτε από κακές συνήθειες και υιοθετήστε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Τολμήστε μικρές σύντομες αποδράσεις.

feature-cancerΚαρκίνος
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να απαιτεί κάθαρση , έχετε περάσει από κόσκινο κάθε είδους σχέση ώστε να ξέρετε «ποιον/ποια» έχετε δίπλα σας και τι πρέπει να περιμένετε.. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, επίσης στον Αιγόκερω, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες «επικοινωνίας-συνεννόησης» για να εκδηλωθούν αμοιβαία συναισθήματα, δίνοντας χείρα βοηθείας για να αποφύγετε πιθανές κρίσεις μελαγχολίας και τάσεις αποξένωσης. Ο Άρης στον Σκορπιό επενδύει στα κρυφά σας χαρίσματα, την γοητεία που κρύβετε πίσω από την στάση άμυνας και θα περάσετε στην επίθεση. Καιρός ήταν να βγείτε από το καβούκι σας, διεκδικώντας μια θέση στην ερωτική αρένα, ακόμα και αν πληγωθείτε;
Tips
• Κοιτάξτε κατάματα ανάγκες , επιθυμίες –προσπαθήστε να φύγετε από τον μονόδρομο της κριτικής και πείστε ότι θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα..
• Επενδύστε σε προτάσεις που είχαν μείνει στο ..ντουλάπι και αρχίστε αμέσως να επενδύετε στην διαίσθηση σας , γιατί σχεδόν ποτέ δεν πέφτει έξω;

feature-leoΛέων
Με τον Δια στην Παρθένο, αν και φαινομενικά ανάδρομος, τρίβετε τα χέρια σας από ευτυχία, νιώθετε αρκετά τυχεροί αυτό το διάστημα καθώς επαγγελματικά προβλήματα έχουν επιλυθεί και αυξήθηκαν οι οικονομικές απολαβές; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω διευκολύνει αρκετά ώστε να κερδίσετε πιο γρήγορα τον χαμένο χρόνο και να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ο Άρης στον Σκορπιό επεμβαίνει με τις οικογενειακές φιγούρες, δηλαδή γονείς, ηλικιωμένα άτομα προσπαθούν να διαταράξουν την ησυχία-ηρεμία σας και προσπαθείτε να βρείτε μια μέση λύση , αποφεύγοντας τις επιθέσεις.
Tips
• Μην αμφισβητείτε ότι η Τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς συνάδελφοι, συνεργάτες στέκονται δίπλα σας , απλά και μόνο για να βοηθήσουν να τα καταφέρετε..
• Επιλέξτε να οπισθοχωρήσετε όταν τα πράγματα ζορίζουν στον οικογενειακό περίγυρο και μην αποκαλύψετε πιθανές τάσεις φυγής και απόδρασης.

feature-virgoΠαρθένος
Με τον Κρόνο εγκαταστημένο στον Τοξότη τι είχατε , τι χάσετε , με την έννοια ότι πρέπει να ξεπεράσετε παρελθόν, δοκιμασμένες σχέσεις, πληγωμένα συναισθήματα , βγαίνοντας από το αδιέξοδο.. Φυσικά και βοηθάει ο Δίας στο ζώδιο σας, αν και φαινομενικά ανάδρομος μιλάει για ελπίδα, Πίστη, «με το σταγονόμετρο» μα αρκεί να πιστέψετε μόνο στα λόγια του; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ωθεί να περάσετε σε δράση, μπαίνοντας σε ευχάριστη περιπέτεια , κλείνοντας τα μάτια σε πιθανές ατέλειες και εστιάζοντας μόνο στα θετικά. Ο Άρης στον Σκορπιό σίγουρα θα διαταράξει την καθημερινότητα σας με άσκοπες μετακινήσεις , εκρηκτικούς διαλόγους και αντιπαραθέσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.
Tips
• Ξαναδοκιμάστε παλιές συνταγές επιτυχίας , όπως να συγχωρείτε όποιον/α σας έβλαψε για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς δεκανίκια.
• Μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ποντάροντας σε δημόσιες σχέσεις και σε άτομα που θέλουν να βοηθήσουν ,αρκεί να το ζητήσετε.

 

feature-libraΖυγός
Με τον Ουρανό στο Κριό διακρίνετε την ανταρσία-αναταραχή στο αντίπαλο στρατόπεδο και ενώ θέλετε να διατηρήσετε «ήρεμα» τα πνεύματα, δύσκολο να τα καταφέρετε; Ωστόσο Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθάει στο να δραπετεύσετε από την ένταση των ημερών, επιλέγοντας το σπίτι σας που είναι τελικά το αληθινό κρησφύγετο σας. Ο Άρης στον Σκορπιό πειράζει τον προϋπολογισμό σας, ανεβαίνουν τα έξοδα, μειώνονται τα έσοδα και αυξάνονται οι υποχρεώσεις .. Καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι καθώς στο τέλος θα βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο και με το κεφάλι.. ψηλά!
Tips
• Υπάρχει θεός και το ξέρετε, αλλά μην περιμένετε να «επέμβει» για να λυθούν τα οικονομικά σας μπερδέματα. Ψάξτε για μια νέα πηγή εσόδων που θα λύσει τα χέρια σας.
• Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις γιατί δεν θα διώξουν το άγχος και την κούραση των ημερών και αναζητήστε λύσεις συζητώντας με γνωστά «δοκιμασμένα» άτομα.

 

feature-scorpioΣκορπιός
Με τον Κρόνο στον Τοξότη έχετε προσκολληθεί στο κυνήγι απόκτησης υλικής σταθερότητας γιατί αυτό είναι προσωρινά το αγκάθι στην καρδιά σας, αφήνοντας τον έρωτα για αργότερα; Όμως Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ξυπνά παλιά ξεχασμένα συναισθήματα και έρχεστε σε επαφή με το άλλο σας μισό ..που είχε αποφασίσει να προχωρήσει μόνος/η και χωρίς εσάς; Ο Άρης στο ζώδιο σας ζητάει να πάρετε εκδίκηση και να ανταποδώσετε το χτύπημα την κατάλληλη στιγμή και όχι τώρα..
Tips
• Ενδώστε στο παρόν, χαλαρώστε και αποσύρετε την εμμονή σας να ελέγχετε τα πάντα και τους πάντες. Δεν περνάνε όλα από το χέρι σας.
• Αποδεχτείτε ότι δεν είστε ψυχροί και απροσπέλαστοι όπως θέλετε να δείχνετε και μιλήστε για τα συναισθήματα σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα.

 

feature-sagittariusΤοξότης
Με την παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σας έχετε πάρει τη ζωή στα σοβαρά , απορρίπτοντας τη ριψοκίνδυνη φύση σας και υιοθετήσατε ένα σοβαρό , υπεύθυνο προφίλ για να πείσετε ότι αλλάξατε; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω υπόσχεται να ανταμείψει την προσπάθεια σας να σοβαρευτείτε με δώρα ύψιστης αξίας , όπως προώθηση των σχεδίων σας με υψηλές απολαβές. όμως Ο Άρης στον Σκορπιό συνεχίζει να συμπεριφέρεται εχθρικά , σαμποτάρει τα βήματά σας , πιέζοντας τον ψυχικό σας κόσμο, και θα νιώσετε ότι ίσως και δεν θα τα καταφέρετε;
Tips
• Δώστε όλη την προσοχή σας σε μια καινούργια συμφωνία και εμπιστευτείτε την θεά Τύχη που είναι τελικά με το μέρος σας.
• Αγαπήστε την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σας , αντικρίστε κατάματα τις αδυναμίες σας και προχωρήστε χωρίς το μικρόβιο της κριτικής. Κανείς δεν είναι τέλειος.

 
 

feature-capricornΑιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας έχει μεταμορφώσει την εικόνα σας, έχετε συναντηθεί με τα πιο κρυφά κομμάτια της ύπαρξης σας και συνεχίζετε ακούραστοι να «μοχθείτε» για την αναγέννηση σας.. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μαζί σας ώστε να απομακρύνει εμπόδια, να λύσει προβλήματα επικοινωνίας με συνεργάτες και να βρείτε τη φόρμα σας; Εν τω μεταξύ ο Άρης στον Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντο με αποτέλεσμα να πέσετε σε εσωτερικές αντιφάσεις , τολμώντας έναν απαγορευμένο έρωτα χωρίς όρια και κανόνες;
Tips
• Αποφύγετε τις σκηνές απείρου κάλλους με «μόνιμους» συντρόφους, καθώς έχουν καταλάβει τις προθέσεις σας και κινδυνεύετε να χάσετε τα «δεδομένα» σας.
• Ενισχύστε τη θέση στη εργασία σας , με έξυπνες κινήσεις συμφιλίωσης –υποχώρησης και αποδείξτε ότι σκέφτεστε ομαδικά.

 

feature-aquariusΥδροχόος
Με τον Ουρανό στον Κριό ξέρετε ότι δεν μπορείτε να απαιτείτε την μονιμότητα σε κάθε είδους σχέσεις καθώς όλα είναι ρευστά και φαντάζουν επικίνδυνα; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω καθησυχάζει , βελτιώνει την ψυχολογία σας και χαίρεστε που δεν στέκεστε μόνοι. Φίλοι και συγγενικά άτομα πραγματικά βρίσκονται δίπλα σας ώστε να βοηθήσουν να ξεπεράστε πιθανές «προσωπικές» κρίσεις-ήττες.. Ο Άρης στον Σκορπιό ταράζει το επαγγελματικό σκηνικό , αποσπά την προσοχή σας για να βρείτε πάλι τον εαυτό σας και να νικήσετε το συναίσθημα της ηττοπάθειας.

Tips

• Απομακρυνθείτε από την εμπόλεμη ζώνη, λάβετε με ευγνωμοσύνη τη χείρα βοηθείας από το κοντινό σας περιβάλλον, αποφεύγοντας βεβιασμένες κινήσεις.
• Φανείτε συνεπείς , συνετοί στις υποχρεώσεις σας για να μειώσετε τον ανταγωνισμό που λειτουργεί «κεκλεισμένων» των θυρών.

feature-piscesΙχθείς
Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας γνωρίζετε ότι κινδυνεύετε να πέσετε θύμα «πλάνης-αυταπάτης» καθώς έχετε θολή εικόνα για τους γύρω σας και δεν λειτουργείτε με το νου; Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω παρασύρει σε περίεργες επαφές , αμφίβολης διάρκειας και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το απαγορευμένο, χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Ο Άρης στον Σκορπιό διαταράσσει τα πιστεύω σας, σπέρνει το μικρόβιο της …απιστίας και θα νιώσετε ότι είστε φυλακισμένοι σε ένα χρυσό κλουβί;
Tips
• Συνειδητοποιήστε τι θέλετε ερωτικά και αφήστε τους επικίνδυνους πειραματισμούς για αργότερα , όταν θα είστε σίγουροι για τις προσωπικές σας επιλογές.
• Μπείτε σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα, και εργαστείτε για το σύνολο , ικανοποιώντας τη «φιλοδοξία» σας να προσφέρετε με ανιδιοτέλεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top