ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ( 18 – 24 Απριλίου )

11997447_10207561192246285_235571179_n
Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/ chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address
Πλανητικό Σκηνικό :
18     Απριλίου– Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω έως 26/9
19 Απριλίου – Ήλιος στον Ταύρο έως 20/5
 22 Απριλίου – Πανσέληνος στον Σκορπιό
23 Απριλίου – Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό
24 Απριλίου – Σελήνη στον Τοξότη
 
 

feature-aries

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα αυτοσυντήρησης σας έχει καταβάλλει και θέλετε να τακτοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, να ελέγξετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας ή να ρυθμίσετε τις οφειλές σας με το δημόσιο. Η πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι το χρήμα ήταν ο κύριος ρυθμιστής των προσωπικών σας σχέσεων και αντιλαμβάνεστε ότι πέσατε θύμα των συναισθηματικών σας επιλογών. Ξεπεράστε γρήγορα τις ενοχές σας και αποκτήστε ξανά την κοινωνικότητα σας, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορείτε να δείτε, γνωρίσετε, κάνετε παρέα με σημαντικούς ανθρώπους που έχουν ιδέες, άποψη και κυρίως πραγματικό ενδιαφέρον,  για εσάς και τα όνειρα σας. Μοιραστείτε άφοβα τις σκέψεις σας.

feature-taurus

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά και το παιχνίδι της φαντασίωσης συνεχίζεται και είστε ουσιαστικά παραδομένοι στο νου σας, στις σκέψεις σας και στα όνειρα σας. Θέλετε οπωσδήποτε να βγείτε από τα οικονομικά, προσωπικά αδιέξοδα και να γράψετε την ιστορία από την αρχή. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει  ότι ο φόβος κρυβόταν πίσω από την έλλειψη πρωτοβουλίας σας και ουσιαστικά δεν υπήρξατε ειλικρινής με τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας. Απελευθερωθείτε γρήγορα και βγάλτε στην επιφάνεια, όλα τα μυστικά σας, γιατί πρέπει να αγαπηθείτε για αυτό που πραγματικά είστε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο χαλαρώστε και περάστε χρόνο με ένα πρώην αγαπημένο σας, συζητώντας και για το παρελθόν. Αφήστε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

feature-gemini

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα υπευθυνότητας γεννιέται μέσα σας και θέλετε να βοηθήσετε τους γύρω σας, να προσπαθήσετε να διορθώσετε μια  αδικία  και να παραμερίσετε τον εγωισμό σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι η ανησυχία ήταν η κύρια αιτία της χαμηλής απόδοσης σας ή της εσκεμμένης αδιαφορίας σας και χωρίς να το θέλετε, προκαλέσατε την δυσαρέσκεια του εργασιακού σας κύκλου.  Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αποδείξτε έμπρακτα ότι έχετε όλη την διάθεση να προσπαθήσετε, να γίνετε ακόμα καλύτεροι και προπαντός αρχίστε να σκέφτεστε θετικά , αισιόδοξα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο πετάξτε την γκρίνια από την ζωή σας, μην παραπονιέστε  και ακούστε με προσοχή το περιβάλλον σας. Προσφέρετε ανιδιοτελώς την βοήθεια σας.

feature-cancer

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά και η ανάγκη της συμβίωσης, συνύπαρξης με το άλλο σας μισό μεγαλώνει και είστε ένα βήμα πριν από μεγάλες αποφάσεις. Ενθουσιασμένοι από την άμεση ανταπόκριση του αγαπημένου προσώπου, σίγουρα και παραβλέπετε πρακτικά ζητήματα που χρήζουν όμως άμεσης παρέμβασης σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι η λογική επενέβαινε και έλεγχε τις πράξεις σας και παραλίγο να χάνατε την ευκαιρία να χαρείτε και να απολαύσετε τη ζωή σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θετικές επαγγελματικές εξελίξεις μπλέκουν τα προσωπικά με τα συναισθηματικά σας, πιθανόν δηλαδή να αρχίσετε να εργάζεστε μαζί με τον σύντροφο σας σε δική σας ή σε ξένη επιχείρηση, γλιτώνοντας από σκηνές ζήλειας και ατέλειωτες εξηγήσεις. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

feature-leo

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά και ο πόθος της αναγνώρισης θεριεύει μέσα σας και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να αφοσιωθείτε στην καριέρα σας , αποδεικνύοντας την υπεροχή σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει  όμως ένα πρόσωπο, μέσα από το στενό οικογενειακό σας κύκλο, που επεμβαίνει στις επιλογές σας, σας φορτώνει τα προβλήματα του και έτσι διαταράσσεται η ισορροπία. Φυσικά και δεν μπορείτε να αγνοήσετε συγγενείς, παιδιά ή ηλικιωμένα άτομα που πραγματικά σας χρειάζονται, αλλά να ξέρετε ότι δεν περνάνε όλα από τα χέρια σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τολμήστε να κάνετε το δικό σας, να πείτε όχι, να ταξιδέψετε και να κανακέψετε τον εαυτό σας. Ελάτε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους και κάντε χαλαρωτικές συζητήσεις που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Ξεπεράστε τα ταμπού σας.

feature-virgo

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα της φυγής κατακλύζει τις σκέψεις σας και θέλετε να γνωρίσετε ένα νέο κόσμο, να αναμιχθείτε με το πλήθος και να χάσετε την ταυτότητα σας. Φορτισμένοι από τις πολλές ευθύνες, έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι η τελειομανία σας οδήγησε στο να παραμένετε σε σχέσεις με ημερομηνία λήξης, σε σπουδές που δεν σας εκφράζουν ή ακόμα και σε αδιάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχετε πολλά να κάνετε, να προετοιμάσετε δηλαδή το σενάριο της φυγής σας και φυσικά να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Εύκολα θα ξεφύγετε από τα σχόλια, κουτσομπολιά των γύρω σας και θα βουτήξετε στο υποσυνείδητο σας για περαιτέρω ψυχο-αναλύσεις. Ένα οικονομικό σας θέμα βαίνει προς το αίσιο τέλος του.

feature-libra

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα του ικανοποίησης σας έχει τονώσει και αντιμετωπίζετε με ενδιαφέρον τις αλλαγές στο επαγγελματικό σας χώρο και είστε έτοιμοι να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό όμως αποκαλύπτει ότι η υπερβολική δραστηριοποίηση σας οδηγεί στο να χάσετε τον μπούσουλα, δηλαδή να βγείτε εκτός  προγράμματος και να τώρα που σας έχουν ξεφύγει όλες οι πρακτικές λεπτομέρειες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε πάλι στο επίκεντρο του κύκλου σας, θα λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση, σε μια καμπάνια ή ακόμα θα μπορέσετε να διαφημιστείτε μέσω των γνωριμιών σας. Έτσι η δημοτικότητα σας σίγουρα ανεβαίνει, αλλά αυτό επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας και καλά θα κάνετε να προσέχετε τα έξοδα σας. Αποφύγετε τις υπερβολικές σπατάλες και τις γενναιόδωρες πράξεις που δεν βρίσκουν αντίκρισμα.

feature-scorpio

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά και η ανάγκη να βάλετε τελεία και παύλα σε όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές με πρώην συνεργάτες, φίλους σας έχει κάνει να αισθάνεστε μόνοι και να μην λέτε ούτε κουβέντα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας αποκαλύπτει ότι η πικρία βρίσκεται πίσω από την απόμακρη συμπεριφορά σας και αποφεύγετε τα πολλά λόγια,  γιατί ξέρετε ότι θα φέρουν οριστικές παρεξηγήσεις.  Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως βρείτε την ευκαιρία να ξεδώσετε, να φύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να νικήσετε τους φανταστικούς εχθρούς σας. Συγχρόνως,  μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει, θα λάβετε σπουδαία μηνύματα για μια νέα συνεργασία που μόλις ξεκινά και σίγουρα θα ανέβει το ηθικό σας. Εν τω μεταξύ, βρείτε χρόνο, να ασχοληθείτε με το σώμα, την υγεία σας και φροντίστε την εμφάνιση σας. Δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς και επινοήστε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας.

feature-sagittarius

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε έχει εντείνει τις προσπάθειες σας και κινείστε προς όλες τις κατευθύνσεις,  χωρίς να σαμποτάρετε τις πράξεις σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι το παρελθόν σας έμπαινε εμπόδιο στο μονοπάτι της τωρινής σας εξέλιξης και συνεχώς φοβόσασταν τις συνέπειες των πράξεων σας και δεν προσπαθούσατε αρκετά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως θα αλλάξετε γνώμη για το σενάριο της ζωής σας, θα δείτε ότι το σύμπαν στέκεται δίπλα σας, οι φίλοι σας είναι και πάλι κοντά σας και δεν χρειάζεστε να ντρέπεστε ή να δειλιάζετε. Εκτός από την επαγγελματική επιτυχία που είναι βέβαια στο τσεπάκι σας, μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα να πλησιάζει με γνώριμη φιγούρα από τα πρώτα χρονιά της ενηλικίωσης σας και θα πάρετε και το αίμα σας πίσω. Είστε αποφασισμένοι να γευτείτε την νέα σας ζωή;

feature-capricorn

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα της δυσφορία ξαφνιάζει γιατί ναι, καλά τα πηγαίνατε, αλλά τώρα υπάρχουν καθυστερήσεις, αργοπορίες, ή ακόμα και τελειωμένες συνεργασίες. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι η μη διάκριση έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή σας, δηλαδή πιθανόν να εμπιστευτήκατε το πιο δυναμικό σχέδια σας σε λάθος χέρια και τώρα έχετε πανικοβληθεί. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσετε το θυμό σας, τα λάθη σας και κατ’ αρχή θα συγχωρέσετε τον εαυτό σας. Επίσης, η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί, θα λάβετε δηλαδή σταθερό εισόδημα από κληρονομιά, ακίνητο, πατρική περιουσία και δεν χρειάζεται να κάνετε άλλες υποχωρήσεις στο επαγγελματικό σας χώρο. Θα κινηθείτε πιο ελεύθερα και θα επαναπροσδιορίσετε τον ρόλο σας μέσα στα άμεσα σχέδια σας. Μπορείτε να συνεχίσετε και μόνοι σας.

feature-aquarius

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα της χαλάρωσης, ισορροπίας αποκλείει κάθε πιθανότητα να χαλάσει η ψυχολογία σας και συνειδητοποιείτε ότι όλα από εσάς εξαρτώνται και σταματήστε να υποχωρείτε. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αποκαλύπτει τις κλειστές πόρτες, τους αντιπάλους και όλα τα πρόσωπα που έπαιζαν, χόρευαν πίσω από την πλάτη σας και χωρίς να το γνωρίσετε. Είστε τώρα λοιπόν πιο δυναμικοί, γνωρίζετε τι συμβαίνει δίπλα σας και φυσικά δεν περιμένετε να έρθει η καταστροφή του κόσμου, για να δράσετε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάντε κίνηση να φύγετε, να ξεφύγετε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και να ετοιμάσετε το σχέδιο β’ . Συγχρόνως, επιτρέπεται να παραστρατήσετε, να φλερτάρετε με τον έρωτα και να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Περιμένετε αξιόλογες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

feature-pisces

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά και το αίσθημα του ανικανοποίητου οδηγεί σε νέα μονοπάτια, σε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές κατευθύνσεις και θέλετε να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό ανοίγει πνευματικούς ορίζοντες, βάζετε τα θεμέλια για ένα νέο κύκλο σπουδών, την ενασχόληση σας με την φιλοσοφία ή με διαφορετικούς κόσμους. Σίγουρα αφήνετε το παλιό να σας προσπεράσει, είστε δηλαδή πιο απελευθερωμένοι και έτοιμοι να δοκιμαστείτε σε κάτι καινούργιο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μιλήσετε με αγαπημένους σας ανθρώπους σχετικά για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε και βρείτε τον τρόπο να τους πείσετε να έρθουν μαζί σας. Είναι η ευκαιρία σας να ανανεώσετε σημαντικές σχέσεις και να αποδείξετε έμπρακτα την αγάπη σας. Θέλει θυσίες ο έρωτας και αυτό το γνωρίζετε!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top