ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (14 – 20 Μαρτίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n
Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/chrtantalidou@gmail.com/ facebook address
Πλανητικό Σκηνικό :
14/3 – Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη
20/3 – Ήλιος στον Κριό (έως 19/4)
 
 
feature-aries

Κριός

Με την Αφροδίτη να συναντάει τον πλανήτη Άρη ξεκινάει η εβδομάδα και πιθανόν να παίξετε  σε λοταρία, το άτομο που στέκεται δίπλα σας και δεν πειράζει να τον/την χάσετε;  Μάλλον όχι, γιατί κερδίζετε τις εντυπώσεις και αποτινάζετε το παρελθόν, μια και για πάντα!.  Προχωράτε λοιπόν σε νέες προσωπικές επιλογές που ταιριάζουν στο ανανεωμένο σας προφίλ και αποφεύγετε τις τοξικές δεσμεύσεις που γεμίζουν φόβο και ανασφάλεια.  Συγχρόνως,  ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και μπορείτε να επουλώσετε γρήγορα πληγές, να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και να γράψετε την ιστορία από την αρχή.  Ποτέ δεν είναι αργά.

Λέξεις κλειδιά!

Ξεκαθάρισμα , προσωπικές σχέσεις, εντάσεις, αποχωρισμοί, επαγγελματικά ξεκινήματα, συνεργασίες.

feature-taurus

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε προκλητική όψη με τον Άρη ταρακουνά το έδαφος, παραπλανεί την κρίση σας και οδηγείστε σε λανθασμένες επιλογές. Νικήστε κρίσεις καχυποψίας και συμβουλευτείτε ανθρώπους που ανήκουν στο φιλικό σας κύκλο και νοιάζονται για εσάς! Από την άλλη η ενασχόληση με την πρακτική πλευρά της ζωή σας βοηθάει να απομακρύνετε συναισθήματα και να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Τέλος, ο Ήλιος στον Κριό εισβάλει δυναμικά στο υποσυνείδητο σας και αποχαιρετάτε την βαβούρα της καθημερινότητας. Ήρθε η ώρα να απομονωθείτε και να βγείτε από το παρασκήνιο που περιπλέκει αρκετά τη ζωή σας.

Λέξεις κλειδιά!

Φίλοι, προσδοκίες, ελπίδα, θεραπεία, αλήθεια, μυστικά, παρασκήνιο, φυσική κατάσταση.

feature-gemini

Δίδυμοι

Η προκλητική συνάντηση Αφροδίτης, Άρη,  σημαίνει ότι α) κινείστε στα άκρα, β) διαλέγετε στρατόπεδο και γ) έτοιμοι για τις συνέπειες.. Αξιολογώντας τις υπάρχουσες συνθήκες, έχετε παραδεχτεί την «ήττα» σας και συμβιβαστήκατε αρκετά. Τελικά όμως η τακτική «οπισθοχώρησης» δεν σας ωφέλησε και φαίνεται να πέσατε έξω στις προβλέψεις σας. Θέλετε όμως να τα καταφέρετε και για αυτό ζητήστε βοήθεια από άτομα που ενεργούν μόνο  από ανιδιοτέλεια και δεν έχουν ταμπού. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό χαρίζει ελεύθερο χρόνο για να βγείτε από τον φαύλο κύκλο, δηλαδή να ξεχάσετε τους μπελάδες των επαγγελματικών σας χειρισμών και να χαλαρώσετε.

 Λέξεις κλειδιά!

Καριέρα, φιλοδοξίες, ευεργέτες, αντιπαλότητα, ανταγωνισμούς, φυγή.

feature-cancer

Καρκίνος

Με την υδάτινη Αφροδίτη να παραπλανεί τον πύρινο Άρη,  ξεκινά η εβδομάδα και θέλετε να κάνετε κάτι συναρπαστικό που ξεπερνάει εσάς και τις συντηρητικές ιδέες του περιβάλλοντος σας. Έτσι, «ανάβετε» φωτιές , μπερδεύετε τα λόγια σας και προκαλείτε την τύχη σας και για να μην πλήξετε;  Μην το παρατραβάτε όμως και βρείτε τον χρόνο να αποκρούσετε τα πισώπλατα χτυπήματα που δέχεστε στον εργασιακό χώρο.  Ευτυχώς, και με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά, μπορείτε δηλαδή να αναπτύξετε μια ιδέα, να επεκτείνετε την επιχείρηση σας και να μπείτε στο μάτι το «οχτρού»! Καιρός ήταν.

Λέξεις κλειδιά!

Εναλλακτικές θεραπείες, υγεία, φυσική κατάσταση, συναδελφικές σχέσεις, αγάπη ή μίσος.

feature-leo

Λέων

Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη παρασύρουν να βουτήξετε σε επικίνδυνα νερά, να ψάξετε για χαμένα συναισθήματα, για ανικανοποίητους έρωτες και να δείτε τι πήγε στραβά και χάσατε τον άνθρωπο που τηρούσε τις προϋποθέσεις.  Έτσι μαζεύεστε,  προφυλάσσετε τον εαυτό σας από πρόσφατους-πρόσθετους μπελάδες και ξεχνάτε τον έρωτα και το πάθος. Με τον Ήλιο στον Κριό θα αλλάξει η διάθεση σας, βελτιώνετε η ψυχολογία σας και μπορείτε να νικήσετε κάθε είδους αρνητικά συναισθήματα.  Επιλέξτε νέες γνωριμίες και διαφορετικούς ανθρώπους. Μετακινηθείτε, ταξιδέψτε, μαζέψτε εμπειρίες.

Λέξεις κλειδιά!

Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σπουδές, ανοίγματα, προσωπικές επιλογές, δημόσιες σχέσεις.

feature-virgo

Παρθένος

Η επιθετική στάση του Άρη απέναντι στην Αφροδίτη σημαίνει για εσάς ότι α) ήρθε η ώρα του απολογισμού, β) δεν μπορείτε να ονειροβατείτε και γ) ότι έγινε.. έγινε και δεν διορθώνεται. Υπάρχει βέβαια πάντα και η ελπίδα που «λέει» να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο και να αναπληρώσει το κενό. Εν τω μεταξύ αντιμετωπίζετε και φουρτούνες μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και πρέπει οπωσδήποτε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Με τον Ήλιο στον Κριό δέχεστε οικονομική βοήθεια, μπορείτε να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που έχετε κοινή περιουσία και να βγείτε από την δύσκολη θέση. Αποφύγετε την κοφτερή γλώσσα.

Λέξεις κλειδιά!

Περιουσία, κληρονομιές, ρυθμίσεις, οικονομικές εκκαθαρίσεις, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, διάλογος.

feature-libra

Ζυγός

Η Αφροδίτη σε προκλητική επαφή με τον Άρη φέρνει επιπόλαιες γνωριμίες, συναντήσεις που ξαφνιάζουν ευχάριστα αλλά γεννούν διλήμματα και τελικά είστε το καλό παιδί; Παράλληλα όμως έχετε την προσοχή σας στραμμένη στο τώρα και στην ανεύρεση μιας σταθερής εργασίας που θα λύσει τα χέρια σας.  Με τον Ήλιο στον Κριό και απέναντι σας, συγκεντρώνετε όλα τα προσόντα, εφόδια για να κατακτήσετε νέους σημαντικούς κύκλους, να συνάψετε ενδιαφέρουσες συμφωνίες και να κλείσετε συμβόλαια ζωής. Πολύ φόρα πήρατε..

Λέξεις κλειδιά!

Επαφές με το αντίθετο φύλο, φλερτ, επιπολαιότητα, δημοτικότητα, επιτυχίες, χαλάρωση.

feature-scorpio

Σκορπιός

Με την συνάντηση Αφροδίτης, Άρη πέφτετε από τα σύννεφα και συνειδητοποιείται ότι ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια,  μα είναι πια αργά να επανορθώσετε. Η εμμονή σας να ελέγχετε το έτερον σας ήμισυ οδηγεί σε αδιέξοδο, κλείνει η πόρτα εξόδου και έχετε εγκλωβιστεί στα ίδιο σας το «σπίτι».  Δύσκολα όμως να ξεπεράσετε την κρίση της προσωπικής σας ιστορίας και δώστε απέραντο χρόνο στην άλλη πλευρά, μέχρι να επανέλθουν οι ισορροπίες. Με τον Ήλιο στον Κριό, μπορείτε να κλέψετε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας, να ασχοληθείτε με το σώμα σας, την φυσική σας κατάσταση και να διώξετε την κούραση των ημερών.

Λέξεις κλειδιά!

Έσοδα, έξοδα, συναισθηματική-υλική ασφάλεια, περιορισμός, έλεγχος, αναβολή.

feature-sagittarius

Τοξότης

Η συνάντηση Αφροδίτης, Άρη παραμένει ένα «μυστήριο» για εσάς,  καθώς έχετε στριμωχτεί στη «γωνία» για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να συμβιβαστείτε, όμως δεν βλέπετε ανταπόκριση. Πιεσμένοι λοιπόν, είτε από τις οικογενειακές φιγούρες που ζητούν την απόλυτη αφοσίωση σας, είτε από τη στάση συνεργατών που βάζουν τρικλοποδιές για να έχουν τα πρωτεία, μένετε τελικά μόνοι και αμφισβητείτε τις επιλογές. Ο Ήλιος στον Κριό όμως ενθαρρύνει να σηκώσετε κεφάλι, να σταματήσετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και  περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ανταποδώσετε χτυπήματα. Μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας.

Λέξεις κλειδιά!

Φυσική εκτόνωση, έρωτας, παιδιά, κυνήγι επιδιώξεων, υπομονή, ανοχή.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Η προκλητική στάση της Αφροδίτης απέναντι στον Άρη σημαίνει α) να ξεπεράσετε παλιές ιδέες, β) να αδιαφορήσετε για την γνώμη των «ειδικών» και γ) να κάνετε του κεφαλιού σας. Βέβαια και δεν σας αρέσει να εναντιώνεστε στη σχέση σας, αλλά έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με το να συνθηκολογείτε και σταματήστε να κινείστε μέσα σε ασφαλή όρια. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας με ασκήσεις θάρρους, επανεξετάστε τα λάθη σας και κάνετε όλες τις διορθωτικές κινήσεις για να αποδείξετε την ισχύ-δύναμή σας. Με τον Ήλιο στον Κριό ευνοείστε από άτομα του οικογενειακού σας κύκλου, συζητάτε θέματα ακίνητης περιουσίας και ρυθμίζετε τα του οίκου σας.

Λέξεις κλειδιά

Καθημερινότητα, συγγενείς, επαφές μέσω διαδικτύου, επανεξέταση στόχων.

feature-aquarius

Υδροχόος

Η συνάντηση Αφροδίτης, Άρη, περιπλέκει τα πράγματα, παρεκκλίνατε από την πορεία σας και δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι έχει συμβεί και χάσατε τον προσανατολισμό σας. Μην προσπαθείτε να βάλετε τους όρους σας σε μια σχέση που έχει ημερομηνία λήξης  και μην χαλάτε την ψυχολογία σας, πέφτοντας σε αντιφάσεις. Πείτε όχι σε μελοδραματισμούς, αποφύγετε τις εντάσεις και παραμείνετε ψύχραιμοι, ότι και αν συμβεί.. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό ανοίγει το κεφάλαιο,  «ένταξη στην νέα τάξη πραγμάτων» και επιδιώκετε νέες επαφές.  Ενισχύετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και αλλάζει ο κόσμος σας.

Λέξεις κλειδιά!

Μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές με φίλους, επικοινωνιακό πάρε-δώσε.

feature-pisces

Ιχθύες

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας προσδίδει γοητεία, ενώ ο Άρης, ψηλά στο μεσουράνημα σας απαιτεί την απόλυτη αφοσίωση σας,  σε επαγγελματικά σχέδια και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Έτσι κάθε προσπάθεια σας να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, πέφτει στο κενό και μένετε κολλημένοι στην ίδια ιστορία και προστατέψετε γρήγορα την εικόνα σας. Με τον Ήλιο στον Κριό απαλύνουν οι διαφορές, εύκολα διώχνετε αρνητικά συναισθήματα και δώστε τόπο στην «οργή».  Ακολουθήστε τους «κανόνες» και μην παραπονιέστε.

Λέξεις κλειδιά

Πρωτοβουλία, μαχητικότητα, επιμονή, ένταξη, κοινωνική επιβεβαίωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top