ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Άλλαξε τη ζωή σου τώρα!

Γράφει η Χρύσα Ματζιάρη / lifeloverpegasus_LARGE_t_209761_105619321

Όλοι κάποιες στιγμές της ζωής μας νιώθουμε μοναχικοί, περιθωριοποιημένοι και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που είμαστε, έτσι η μοναχικότητα γίνεται η αντανάκλαση από αυτά που νιώθουμε μέσα μας. Αναμφίβολα, στην πορεία της ζωής μας θα υπάρχουν στιγμές αποτυχίας, αυτό όμως δεν είναι αιτία για να βάζουμε διάφορες ταμπέλες στη ζωή μας, ορίζουν την αξία μας.

Μήπως έχει έρθει ο καιρός να σταματήσουμε να αισθανόμαστε έτσι; Για να υλοποιηθεί αυτό θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να εκτιμάμε αυτό που πραγματικά είμαστε!!!

  • Μάθε να κερδίζεις τον σεβασμό και την αγάπη των άλλων, αφού πρώτα σεβαστείς και αγαπήσεις πραγματικά αυτό που είσαι! Μόνο έτσι και οι άλλοι θα σε σέβονται πραγματικά!
  • Θυμήσου πως η αγάπη και η ευτυχία πηγάζουν από μέσα μας! Άνοιξε τα μάτια σου και απόλαυσε πραγματικά τις χαρές της ζωής!
  • Πίστεψε στον εαυτό σου και με αποφασιστικότητα συγκεντρώσου στις θετικές αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην καθημερινότητά σου!
  • Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση! Σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχική σου! Ακόμη και αν δεν είσαι λάτρης των σπορ και της γυμναστικής, κινητοποιήσου και βγες από το σπίτι. Τρέξε, κολύμπησε, χόρεψε, βγες για περπάτημα! Μόνο οφέλη θα έχεις!
  • Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου! Πήγαινε για ψώνια, άλλαξε τα μαλλιά σου, περιποιήσου τον εαυτό σου και γενικά κάνε πράγματα που θα συμβάλλουν στην καλή ψυχική σου υγεία!
  • Μην αφήσεις ξανά τίποτα το αρνητικό να μπει στη ζωή σου! Διατήρησε τον έλεγχο της ζωής σου και απομακρύνσου από αυτούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο της δικής σου ζωής!

Εν κατακλείδι, η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει καθημερινά να παλεύουμε γι’ αυτήν! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να κρατάμε μακριά μας όλους εκείνους που μας πληγώνουν, μας μειώνουν, μας υποτιμούν και μας υποβαθμίζουν!!!

Άλλαξε τη ζωή σου τώρα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top