ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ( 04 – 10 Απριλίου)

11997447_10207561192246285_235571179_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου/αστρολόγος/ chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :

5 έως 30 Απριλίου– η Αφροδίτη στον Κριό  

6 Απριλίου έως  13  Ιουνίου – ο Ερμής στον Ταύρο

7 Απριλίου – Νέα Σελήνη στον Κριό 18ο4’

10 Απριλίου – Ήλιος σύνοδο με Ουρανό

feature-aries

Κριός

Δυναμικά συνεχίζεται μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει και θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα από εσάς εξαρτώνται και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την συμπεριφορά των γύρω σας.  Μπορείτε πλέον να ελπίζετε στον έρωτα, στην εμφάνιση δηλαδή του κατάλληλου προσώπου, σε μια σωστή γνωριμία και να λύσετε προηγούμενους συναισθηματικούς σας προβληματισμούς. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις επαγγελματικές σας επαφές και να προχωρήσετε χέρι με χέρι,  με τους συνεργάτες σας, ώστε να υπάρξει ομόνοια. Το Σαββατοκύριακο, βρίσκεστε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη, γιατί θα προκύψει πρόταση που θα σας κάνει να χαμογελάσετε με σιγουριά και θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Είστε μπροστά σε θετικές εξελίξεις!

feature-taurus

Ταύρος

Εξακολουθείτε να διατηρείτε τη σιγή ιχθύος και να παραμένετε στο παρασκήνιο, γιατί αισθάνεστε ότι μόνο έτσι είστε ασφαλείς και θα γλιτώσετε από τα παρατράγουδα. Μπορείτε λοιπόν και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά,  να υποδυθείτε τον ρόλο του ψυχαναλυτή,  να μιλήσετε αρκετά με τον εαυτό σας, και να ξεμπερδέψετε με πεποιθήσεις που δοκιμασμένα δεν έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη σας. Επίσης, δώστε λίγο προσοχή στην φυσική σας κατάσταση , ξεκινήστε άμεσα μια δραστηριότητα και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, βελτιώνοντας την εικόνα σας. Το Σαββατοκύριακο,  βρίσκεστε μπροστά σε απρόοπτα γεγονότα, μια επίσκεψη ενός φιλικού σας προσώπου, σας βγάζει από την απομόνωση και λέτε τα εσώψυχα σας. Είστε μπροστά σε περίεργες-απίστευτες εξομολογήσεις !

feature-gemini

Δίδυμοι

Διατηρείτε ανεβασμένο το ηθικό σας και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά,  συνεχίζετε μανιωδώς την κοινωνικοποίηση σας,  καθώς έχετε ανταπόκριση και μαζεύετε γύρω σας,  ανθρώπους,  που σας εμπιστεύονται. Μπορείτε λοιπόν να παίξετε το ρόλο του αρχηγού, το πρόσωπο που ενδιαφέρετε δηλαδή πρώτα για τους άλλους και να ηγηθείτε μιας συλλογικής δραστηριότητας. Επίσης, αυτή η ενασχόληση σας με τα κοινά θα λειτουργεί θεραπευτικά και θα σας βγάλει από τη μίζερη θέση του θύματος, με αποτέλεσμα να γιατρέψετε πληγές που παραμένουν ακόμα ματωμένες. Το Σαββατοκύριακο, η τύχη είναι με το μέρος σας και πείτε ναι σε πρόταση να λάβετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση, να παρουσιάσετε τις ιδέες σας που αποτελούν το όνειρο ζωής σας και βλέπετε φως στο τούνελ. Είστε μπροστά στην υλοποίηση!

feature-cancer

Καρκίνος

Πλήρως απενοχοποιημένοι συνεχίζετε μέσα στη εβδομάδα που ξεκινά να αντικρούεται τους αντιπάλους σας, με δυνατά επιχειρήματα και έχετε την πρόθεση να τους βγάλετε επιτέλους από την μέση. Πέρασε λοιπόν η κρίση της ανασφάλειας, νικήσατε το μικρόβιο της ηττοπάθειας και έχετε αρπάξει τη ζωή από τα ..μαλλιά. Μπορείτε πλέον να διακριθείτε στον επαγγελματικό στίβο, αρκεί βέβαια να εργαστείτε περισσότερο και να δουλέψετε μόνο πάνω στις προτάσεις σας, αδιαφορώντας για το παρασκήνιο. Επίσης, τολμήστε να διεκδίκησε την συμπαράσταση των κοντινών σας ανθρώπων, απαιτήστε να κάνουν τα στραβά τα μάτια και προπαντός μην μπλοκάρετε την ψυχολογία σας.  Το Σαββατοκύριακο έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε εργασιακές σχέσεις, καθώς ένα άτομο από το στενό επαγγελματικό σας κύκλο, σας προσεγγίζει με καλή διάθεση και θέλει να συμμαχήσει μαζί σας. Είστε μπροστά στην συμφιλίωση.

feature-leo

Λέων

Φανερά ενθουσιασμένοι από τα κατορθώματά σας, εστιάζετε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά στην προσωπική σας εξέλιξη και θέλετε να κάνετε θαύματα. Η αγάπη σας για οτιδήποτε σας βγάζει από την μετριότητα της ζωής και φαίνεται να είναι διαφορετικό-ξεχωριστό,  μεγαλώνει και αισθάνεστε ότι μόλις τώρα έχετε γεννηθεί. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα εξερευνήσετε άγνωστα μέχρι τώρα μονοπάτια. Επίσης, δοκιμάστε να ασχοληθείτε με το διάβασμα, με φιλοσοφικές αλλά και θρησκευτικές αναζητήσεις και κάντε πνευματικές εργασίες που εμπνέουν και ενδυναμώνουν. Το Σαββατοκύριακο, είστε σε πλεονεκτική θέση γιατί θα ενημερωθείτε σχετικά με την αίσια έκβαση ενός νομικού θέματος που σας προβλημάτιζε και θα νιώσετε ότι είστε ελεύθεροι να αποφασίζετε πλέον για την ζωή σας. Είστε μπροστά στην αυτονομία σας.

feature-virgo

Παρθένος

Λογικά σκεπτόμενοι και αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις σας, δίνετε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά το κίνητρο στους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας. Τα εμπόδια βέβαια που έχετε αντιμετωπίσει, που είναι κυρίως συναισθηματικής φύσεως, σας έχουν οδηγήσει στο να αφοσιωθείτε στην εργασία σας και να ξεχάσετε τα προσωπικά σας. Έτσι,  μπορείτε τώρα να απολαύσετε τα οικονομικά οφέλη,  είτε αυτά που προκύπτουν από συνεργασίες με συγγενικά πρόσωπα, είτε να μοιράσετε κοινές περιουσίες και να έχετε περισσότερα χρήματα. Επίσης, εκμεταλλευτείτε το χρόνο,  ώστε να ελέγξετε την συνείδηση σας, να κάνετε δηλαδή την αυτοκριτική σας,  σχετικά με μια σχέση που φαίνεται να σας έχει ταλαιπωρήσει και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Το Σαββατοκύριακο, όμως, περάστε σε ερωτική διάθεση, πείτε ναι στην ψυχαγωγία και βγείτε έξω να κυνηγήσετε την περιπέτεια. Είστε μπροστά στην ανακάλυψη!

feature-libra

Ζυγός

Με διάθεση να συμφιλιωθείτε και να ξεχάσετε ότι δυσάρεστο έχει συμβεί, εμπνέετε τους γύρω σας στην εβδομάδα που ξεκινά και είστε μέσα στην καλή χαρά! Νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ, δεν έχετε κανένα λόγο να σκέφτεστε το παρελθόν και ότι έγινε, έγινε. Μπορείτε τώρα να δουλέψετε τις ιδέες σας, να κάνετε κάτι δικό σας, μια νέα αρχή που να ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας και πραγματικά θα ξεχωρίσετε. Επίσης και στην περίπτωση που προβληματίζετε για την έκβαση μιας προσωπικής σχέσης, μη διστάσετε να προσεγγίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και τις ανησυχίες σας. Το Σαββατοκύριακο σας περιμένει μια ευχάριστη είδηση, δέχεστε από ένα φιλικό σας πρόσωπο πρόταση να εργαστείτε για φιλανθρωπικό σκοπό και έτσι θα αναδείξετε την αλτρουιστική σας φύση. Είστε μπροστά στην αληθινή σας ταυτότητα!

feature-scorpio

Σκορπιός

Προσηλωμένοι στην εργασία σας και στο πρόγραμμα σας, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, θα δείτε και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Η προσπάθεια σας να κινηθείτε στη μέση, αποφεύγοντας τα άκρα, αξίζει να επιβραβευθεί από το σύμπαν, γιατί έχετε υπερβεί τον εαυτό σας και κατανικήσει τις αδυναμίες σας. Μπορείτε τώρα να αφεθείτε στη ροή της καθημερινότητας, να εμπιστευτείτε δηλαδή την δύναμη της συγχρονικότητας και να μην κουνήσετε, ούτε το δαχτυλάκι σας. Τώρα και στην περίπτωση που θέλετε να εμπλουτίσετε τη μέρα σας, να νικήσετε την ρουτίνα, πείτε ναι σε μια ζωντανή, φυσική δραστηριότητα και ασκηθείτε. Το έχετε πραγματικά ανάγκη. Το Σαββατοκύριακο, στρέφετε την προσοχή σας στην αγάπη, στον άνθρωπο που μοιράζεστε τις σκέψεις, τα συναισθήματα σας και γίνεστε άκρως τρυφεροί και ρομαντικοί. Είστε μπροστά στην πληρότητα!

feature-sagittarius

Τοξότης

Αφοσιωμένοι να δουλεύετε πάνω στον σκοπό της ζωής σας, που είναι βέβαια να ευτυχίσετε και με φοβερή αυτοπεποίθηση, ελκύετε τύχη και αφθονία, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά και θα νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες να αλλάξετε, να πετάξετε από πάνω σας δυσλειτουργικές πεποιθήσεις και ενοχές και να έρθετε σε πλήρη επαφή με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες που θα σας μεταμορφώσουν εσωτερικά και θα διώξουν τους κακούς οιωνούς που φωλιάζουν μόνο στο μυαλό σας. Επίσης, και στην περίπτωση που είστε γονιός, δώστε χώρο και χρόνο στα παιδιά σας, ακούστε τα προβλήματα τους και πείτε ναι στην διάθεση τους να αυτονομηθούν. Το Σαββατοκύριακο θέλετε να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε και θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε φίλους, να οργανώσετε μια σύντομη εκδρομή ή να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Είστε μπροστά στην χαρά!

feature-capricorn

Αιγόκερως

Προστατευτικοί και συνάμα διεκδικητικοί έχετε αφοσιωθεί σε μια σχέση και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το άγχος σας, όμως, να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, δημιούργησε παρεξηγήσεις και ήρθε η στιγμή να επανορθώσετε και να δείξετε ότι είστε και πάλι διαθέσιμος. Μπορείτε τώρα να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, να πείτε ξεκάθαρα τι σκέφτεστε και να ζητήσετε την συγκατοίκηση, γιατί κακά τα ψέματα, δεν θέλετε να είστε μόνοι. Επίσης και στην περίπτωση που έχετε εκκρεμή θέματα, με την ακίνητη περιουσία σας, για μια κατοικία που μοιράζεστε με συγγενικά πρόσωπα, καλό είναι να ζητήστε το μερίδιο σας και να αποχωρίσετε. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε έντονα συναισθήματα, θα καταφέρετε να συνθηκολογήσετε και θα διαπιστώσετε ότι όλα τα προβλήματα και δια μαγείας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχουν πλήρως επιλυθεί. Είστε μπροστά στην σταθερότητα!

feature-aquarius

Υδροχόος

Προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα και με πλήρη επίγνωση των επιλογών σας ακολουθείτε το ένστικτο σας και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, βλέπετε και τα πρώτα αποτελέσματα. Το συνεχές τρέξιμο και η βιασύνη σας να τα προλάβετε όλα σταματά και αντιλαμβάνεστε ότι δεν περνούν όλα από το χέρι σας και πειραματιστείτε με την τύχη σας. Μπορείτε τώρα να επιστρέψετε σε γνωστά λημέρια, να κάνετε μικρές εξορμήσεις με αγαπημένους φίλους για να πάρετε το χρόνο σας και να χαλαρώσετε. Επίσης και στην περίπτωση που σκέφτεστε να αναβαθμίστε το επαγγελματικό σας βιογραφικό, αναζητήστε την κατάλληλη σχολή για να το πετύχετε και να ξεχωρίσετε. Το Σαββατοκύριακο αξιοποιήστε την δύναμη του διαδικτύου ως μέσο προώθησης του εαυτού σας και προβάλλετε τα προσόντα σας. Θα δείτε μαγική ανταπόκριση. Είστε μπροστά στο καινούργιο!

feature-pisces

Ιχθύες

Πεισμωμένοι από τα εμπόδια και με διάθεση να κατακτήσετε την υλική σας ασφάλεια, έχετε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά την συμπαράσταση των γύρω σας. Η αλλαγή της προσωπικότητας σας, η στροφή που επιλέξατε να κάνετε, να γίνετε δηλαδή πιο προσγειωμένοι και ρεαλιστές, σας έχει βγάλει από το στόχαστρο. Το περιβάλλον σας βρίσκεται δίπλα σας και θέλει πραγματικά να σας βοηθήσει σε ότι και αν επιλέξετε. Μπορείτε τώρα να επιχειρήσετε ένα άνοιγμα επαγγελματικής φύσεως, να δουλέψετε πάνω σε μια δική σας ιδέα ή να μη φοβηθείτε και να αναλάβετε υπεύθυνη θέση μέσα στην υπάρχουσα εργασία σας. Επίσης και για να εμπλουτίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, ελάτε σε επαφή με την Τέχνη, πάρτε μέρος σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και στη περίπτωση που ασχολείστε με το Θέατρο, πείτε ναι και αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είστε μπροστά σε Θαύματα!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top