ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (31 Οκτωβρίου – 06 Νοεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377 E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

Πλανητικό Σκηνικό:
1 Νοεμβρίου : Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα
3 Νοεμβρίου: Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω
5 Νοεμβρίου: Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό
(συνεχίζεται η επιρροή της Ν. Σελήνης στον Σκορπιό)

feature-aries

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ξεπεράσετε με έξυπνες κινήσεις τα μπλοκαρίσματα στις συνεργασίες σας σε σχέση πάντα με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Συνεχίστε έτσι, να πιστεύετε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και προπαντός δώστε χρόνο στους γύρω σας και περιορίστε τις απαιτήσεις σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν προαγωγές, αυξήσεις μισθών και φαίνεται να γλιτώνετε παρά τρίχα τυχόν δυσμενείς μεταθέσεις και μετακινήσεις. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από τις επαφές σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και ανοίξτε τους ορίζοντες σας.

feature-taurus
Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα είστε καλύτερα με τον σύντροφο σας, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να συγκατοικήσετε, δημιουργώντας την δική σας «οικογένεια». Συνεχίστε έτσι, να κατανοείτε τις ανάγκες των γύρω σας, μην περιορίζεστε μόνο σε αυτά που βλέπετε και προπαντός δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα σπουδών, εγγραφές σε Ξένα Ιδρύματα και δημόσιες σχέσεις που ανοίγουν την πόρτα σε ένα νέο κύκλο διασυνδέσεων. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από οικονομικούς διακανονισμούς και είστε πιο ελεύθεροι να επιλέγετε.

feature-gemini
Δίδυμοι

Αυτήν την εβδομάδα είστε σαφώς πιο ενεργητικοί, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να βρείτε ασφαλείς διεξόδους σε αρνητικά συναισθήματα και να ξεπεράσετε κρίσεις άγχους και πανικού. Συνεχίστε έτσι, να προστατεύετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια των γύρω σας και μην δίνετε όλη την προσοχή σας σε τυχόν κακόβουλα σχόλια. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, περιουσιακά αποκτήματα και έτσι κάντε μετρημένες κινήσεις και εκμεταλλευτείτε τους πόρους σας. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από καινούργια γνωριμία αισθηματικής φύσεως και ξεπεράστε προσωπικά διλήμματα.

feature-cancer

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα είστε αρκετά πιο εκφραστικοί, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να δώσετε προτεραιότητα στα ερωτικά σας ζητήματα και να μπείτε δυναμικά στο επικίνδυνο παιχνίδι των φλερτ. Συνεχίστε έτσι, να φλερτάρετε με την τύχη σας, να ρισκάρετε σε νέες γνωριμίες και τολμήστε ό,τι σας ευχαριστεί. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν σχέσεις, στόχους και μελλοντικές συνεργασίες και φαίνεται να ξέρετε τα βήματα που θα ακολουθήσετε. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, μια ευκαιρία για μια καλύτερη θέση, αλλαγή αντικειμένου που θα δώσει πάλι νόημα στην καθημερινότητα σας.

feature-leo

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα είστε πιο χαρούμενοι, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να βρείτε-αποδεχτείτε το καταφύγιο σας, τη βάση μέσα από την οποία μπορείτε να εργαστείτε για τα σχέδια σας και δεν νιώθετε πλέον ανασφάλεια. Συνεχίστε έτσι να εμπιστεύεστε ότι όλα γίνονται για το καλό σας, την προσωπική σας εξέλιξη και μην ανατρέχετε σε «ατυχίες» του παρελθόντος. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα εργασίας, καλύτερες σχέσεις αναπτύσσονται στον χώρο όπου εργάζεστε και αυτό βοηθάει πολύ στην αποδοτικότητά σας. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από χώρους ψυχαγωγίας, διασκέδασης και εκτόνωσης και διώξτε την μονοτονία.

feature-virgo
Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα είστε πιο βολικοί, προσαρμοσμένοι στο τώρα καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να κάνετε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις και να τακτοποιήσετε το πρόγραμμα σας, χωρίς να εξαντλείστε. Συνεχίστε έτσι, να οργανώνετε το χρόνο σας, να σχεδιάζετε το μέλλον σας και μπείτε σε κύκλους που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Σίγουρα, ευνοείστε αν είστε δεσμευμένοι ή στα πρόθυρα ενός γάμου και φαίνεται να λύνετε τα προβλήματα συνύπαρξης που είχατε με το άλλο σας μισό. Μια καλή κατάσταση προκύπτει με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου και θα ανακουφιστείτε με την αύξηση των εσόδων σας.

feature-libra

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα είστε πιο ήρεμοι, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να απεγκλωβιστείτε από τα επιπρόσθετα έξοδα της καθημερινότητας και να αρχίσετε να αναζητάτε μια νέα απασχόληση. Συνεχίστε έτσι, να ψάχνετε μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας, να δικτυώνεστε δηλαδή για να προβάλλετε ακόμα περισσότερο το όνειρο σας και τις απεριόριστες δυνατότητες σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας, δυναμώνουν οι δεσμοί μεταξύ σας και έχετε στο πλευρό σας άτομα που σας συμπαραστέκονται. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από σπουδές, το διαδίκτυο, διαφημίσεις και της προβολής σας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

feature-scorpio
Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα είστε ικανοποιημένοι με τις επαφές σας, καθώς η Ν. Σελήνη στο ζώδιο σας βοήθησε στην αναβάθμιση του προφίλ σας, έχετε δηλαδή γνωρίσει τα κατάλληλα άτομα και μπορείτε να επεκτείνετε την δουλειά σας, χωρίς να σκέφτεστε τα έξοδα. Συνεχίστε έτσι, να διώχνετε σκοτεινές σκέψεις, πεποιθήσεις που σας τραβούν πίσω και εμπιστευτείτε ξανά τον περίγυρο σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν ιδέες, εφευρέσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για την οικονομική σας άνθιση. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα μια επαγγελματική πρόταση, που σας τοποθετεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο και φυσικά μην φοβηθείτε να ξεχωρίσετε.

feature-sagittarius
Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα είστε ανανεωμένοι, ψυχικά πιο δυνατοί, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες σας και να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε, αγνοώντας τις συνθήκες. Συνεχίστε έτσι, να φροντίζετε τον εαυτό σας, να αποδέχεστε τις αδυναμίες σας και εκφραστείτε άφοβα, χωρίς να κρίνετε τις πράξεις σας. Σίγουρα ευνοείστε σε θέματα αποδοχών, θα δείτε δηλαδή μια μικρή αύξηση στο εισόδημα ή και στην πελατεία σας, εάν βέβαια είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από τις προσωπικές σχέσεις, υποχωρούν οι εντάσεις και θα νιώσετε, ότι οι κόποι σας ανταμείβονται.

feature-capricorn
Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα είστε σε πιο κοινωνικοί, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να τα βρείτε πάλι με τους φίλους σας, να συγχωρέσετε λάθη και να συμφωνήσετε να λέτε αυτό ακριβώς που σκέφτεστε. Συνεχίστε έτσι, να βλέπετε το περιβάλλον σας καλοπροαίρετα, διώξτε δηλαδή σενάρια που θέλουν να σας εξοντώσουν και φτιάξτε τις σχέσεις σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας, τα ξεκινήματα σας και δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε, γιατί όλα θα γίνονται στην ώρα τους. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα στο οικογενειακό σας κύκλο, συμβουλευτείτε ή δεχτείτε την βοήθεια ενός ηλικιωμένου προσώπου και λύστε αρκετά προβλήματα.

feature-aquarius
Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα είστε πιο ξέγνοιαστοι, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να διαφοροποιηθείτε από το περιβάλλον σας, να επιλέξετε μια νέα απασχόληση που θα σας ψυχαγωγεί και συγχρόνως θα σας κρατά μακριά από τα ανεπιθύμητα βλέμματα. Συνεχίστε έτσι, να ψάχνετε τρόπους που διευκολύνουν την καθημερινότητα σας, για να μην χρειάζεστε να υποχρεώνεστε σε άτομα που δεν επιθυμείτε να είναι πλέον στη ζωή σας. Σίγουρα, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν διαγωνισμούς, συμβόλαια, συμφωνίες και φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις σε φλέγοντα ζητήματα. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και τρέξτε για το συλλογικό καλό.

feature-pisces
Ιχθείς

Αυτήν την εβδομάδα είστε σαφώς πιο απελευθερωμένοι, καθώς η Ν. Σελήνη στον Σκορπιό βοήθησε να κόψετε το πάρε-δώσε με το παρελθόν και να γίνουν νέες επανεκκινήσεις στα προσωπικά σας. Συνεχίστε έτσι να αλλάζετε τη ζωή σας, να κάνετε γενναία βήματα απεξάρτησης και δυναμώστε την θέληση σας. Σίγουρα ευνοείστε σε θέματα εξέλιξης, κυριαρχίας πάνω στους άλλους και βελτίωσης της κοινωνικής σας θέσης. Μια καλή κατάσταση προκύπτει μέσα από τις επαφές σας με πρόσωπα εξουσίας, δηλαδή τον/την σύντροφο σας, το αφεντικό σας ή ακόμα τους γονείς σας και μπορείτε να βάλετε τους όρους σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top