ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ( 24-30 Οκτωβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Τηλ. επικοινωνίας: 6973-333-377

E-mail: chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου)

 

Πλανητικό Σκηνικό :  

24 Οκτωβρίου: Ερμής στον Σκορπιό έως 12/11

26 Οκτωβρίου : Αφροδίτη στον Τοξότη τετράγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα,  εξάγωνο με Δία

27 Οκτωβρίου: Ήλιος σύνοδο με Ερμή στον Σκορπιό 

29 Οκτωβρίου : Άρης στον Αιγόκερω τετράγωνο με ανάδρομο Ουρανό στον Κριό

30 Οκτωβρίου: Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο, Ερμής τρίγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα, Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 

feature-aries

Κριός

Εβδομάδα με αρκετές εντάσεις, συγκρούσεις με το περιβάλλον και η ανταγωνιστική σας διάθεση μεγαλώνει και θέλετε να κυριαρχήσετε. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σημαίνει ότι πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν, ίσως μάλιστα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και προετοιμάστε ανάλογα την στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θέλετε να έχετε το πρώτο λόγο,  αλλά οι προσπάθειες σας θα πέφτουν πάνω σε «τοίχο» και μην περιμένετε γρήγορες εξελίξεις. Ασχοληθείτε με την Τέχνη, με εναλλακτικές θεραπείες και περπατήστε κοντά στη Φύση

feature-taurus

Ταύρος

Εβδομάδα με ανατροπές, καθυστερήσεις και όχι καλές ειδήσεις σχετικά με νομικά ζητήματα και θέλετε να ξεφύγετε. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε μια πίεση μέσα στις σταθερές σας σχέσεις, ουσιαστικά νιώθετε ότι σας χειραγωγούν και αυτό σίγουρα σας εξωθεί στα άκρα και πολλές φορές θα χάσετε την ψυχραιμία σας.. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα θα κωλύσετε σε γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε τις προθεσμίες για πιθανές αγορές ή χορήγηση δανείων. Ασχοληθείτε με συλλογικές προσπάθειες, εθελοντισμό και δείξτε την αλληλεγγύη σας.

feature-gemini

Δίδυμοι

Εβδομάδα με οικονομικά αδιέξοδα, οφειλές, δάνεια όλα έχουν μαζευτεί δηλαδή και πρέπει να βρείτε τρόπους να επαναφέρετε την τάξη στον «οίκο» σας.  Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό αποκαλύπτει ότι κλείνετε τα μάτια μπροστά στα υπαρκτά προβλήματα σας και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις συνθήκες και αυτό για να μην αγχωθείτε; Στα επαγγελματικά ζητήματα έχετε μπει σε απρόβλεπτα έξοδα και συνειδητοποιείται ότι βρίσκεστε μόνοι σας χωρίς την υποστήριξη των συνεργατών σας. Ασχοληθείτε με την εικόνα σας και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους κανόνες της αγοράς για να αποκτήσετε τη θέση που σας αξίζει.

feature-cancer

Καρκίνος

Εβδομάδα με συγκρούσεις, έντονους διαλόγους και δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το περιβάλλον σας που σας φέρνει συνεχώς σε δύσκολη θέση. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό δίνει τουλάχιστον μια διέξοδο στο συναίσθημά σας και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που θαυμάζετε ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Στα επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσετε μετέωροι, καθώς πολλά πράγματα που έχετε συμφωνήσει να γίνουν, δεν θα τηρηθούν από τους συνεταίρους σας. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, κάντε ότι μπορείτε για να ξεφύγετε από τις αρνητικές σκέψεις.

feature-leo

Λέων

Εβδομάδα με εξιδανικεύσεις, ονειροπολήσεις και στο τέλος απογοητεύσεις, καθώς προσγειώνεστε στην πραγματικότητα, δηλαδή στην καθημερινότητα και πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σας κλείνει περισσότερο στο σπίτι, να αφοσιωθείτε στα του οίκου σας και δεν θα έχετε πολλές διεξόδους. Στα επαγγελματικά σας, υπάρχει φασαρία, με την έννοια ότι δεν μπορείτε να βοηθηθείτε από το περιβάλλον, που συνεχώς σας ανταγωνίζεται και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ασχοληθείτε με την εσωτερική πλευρά του εαυτού σας, ξεψαχνίστε τα εσώψυχα σας και βγάλτε συμπεράσματα.

feature-virgo

Παρθένος

Εβδομάδα χωρίς πολλές εξελίξεις, μονοτονία, πλήξη και θα μπείτε σε σοβαρά θέματα, χωρίς να έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε, έστω και για λίγο. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει οικογενειακές συναντήσεις, τα γνωστά «συμβούλια» που όταν υπάρχει λόγος, όλοι μαζεύονται και θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους και θα ψάχνετε δικαιολογίες για να τα αποφύγετε. Στα επαγγελματικά σας, είστε σε σχετικά καλή φάση, καθώς βλέπετε ότι η μόρφωση σας, η εξειδίκευση σας και γενικά το βιογραφικό σας βοηθούν στην αποκατάσταση σας. Ασχοληθείτε με την οργάνωση των προτεραιοτήτων σας και μην λοξοδρομείτε.

feature-libra

Ζυγός

Εβδομάδα κλειστή, είστε αρκετά πιο εσωστρεφής, μια που έχετε κουραστεί να τρέχετε μέσα και έξω και ζητάτε την ηρεμία σας και την απομόνωση σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σας βάζουν σε μια κατάσταση ενδοσκόπησης, δηλαδή θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι, να μην χρειάζεται να χαμογελάτε και να είστε ο αληθινός εαυτός σας. Στα επαγγελματικά σας έχετε καταφέρει αρκετά, πηγαίνετε σχετικά καλά και ουσιαστικά έχετε δρομολογήσει τις εξελίξεις μέσα από τις σωστές επιλογές σας. Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, εκτονωθείτε, περπατήστε, τρέξτε, με λίγα λόγια, γυμναστείτε.

feature-scorpio

Σκορπιός

Εβδομάδα ταλαιπωρίας, πανικός για να δώσετε, πάρετε χαρτιά, να υπογράψετε συμφωνίες και να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αμελήσει την προηγούμενη περίοδο. Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο σας, δίνει το προβάδισμα σε σχέση με επαφές, γνωριμίες αλλά δεν είστε τόσο ανοιχτοί για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Στα επαγγελματικά σας αυτό που τώρα προέχει,  είναι οι οικονομικές σας απολαβές και όχι πλέον η καταξίωση, γιατί στο τέλος θα αναρωτιέστε αν θα μπορείτε να συντηρείτε τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, ένα χόμπι και ίσως φλερτάρετε για να νικήσετε την «κλεισούρα» που νιώθετε.

feature-sagittarius

Τοξότης

Εβδομάδα με οπισθοχωρήσεις, καθυστερήσεις, αναβολές και ότι είναι ικανό να σας εξωθεί στα άκρα και σε κατάσταση αμφιβολίας και δυσαρέσκειας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει και τα απωθημένα σας, λέτε δηλαδή συνέχεια τα παράπονα σας, δεξιά και αριστερά και με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι. Στα επαγγελματικά σας, είστε σε ουδέτερη ζώνη, έχετε βγει από το πρόσφατο αδιέξοδο, βγάζετε κάποια χρήματα, αλλά ακόμα είστε σε αρχικό στάδιο. Ασχοληθείτε με το χώρο σας, διακοσμήστε το υπνοδωμάτιο σας ανάλογα και μάθετε γιόγκα.

feature-capricorn

Αιγόκερως

Εβδομάδα με θυμό, εντάσεις, φασαρίες και καυγαδίζετε με το παραμικρό, μια που όλοι σας φταίνε και εσείς δεν είστε υπεύθυνοι για τίποτα; Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό βγάζει τα απωθημένα σας, ότι δηλαδή είχατε μαζέψει, επειδή δεν σας είχαν συμπεριφερθεί ανάλογα και θα μιλήσετε ανοιχτά και απότομα. Στα επαγγελματικά σας, παίζετε όμως το μεγαλύτερο «δράμα» γιατί πιστεύετε ότι σας έχουν υποτιμήσει, καθυστερούν κάποιες απαντήσεις και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Ασχοληθείτε με το διάβασμα, εξόδους με φίλους και ξοδέψτε το χρόνο σας στο διαδίκτυο. Μην υποκύπτετε στα συναισθήματα σας.

feature-aquarius

Υδροχόος

Εβδομάδα με εσωτερικό στρες, άγχος και κούραση ,κυρίως λόγω των υποχρεώσεων που προκύπτουν μέσα στην οικογένεια και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, κάποιος/α ή όλοι σας φταίνε.. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό πιέζουν ωστόσο, για να διεκδικείτε τα θέλω σας, να φανεί ότι προσφέρετε και τρέξτε περισσότερο κάποια πράγματα και ας φανεί ότι γίνεστε ανταγωνιστικοί. Στα επαγγελματικά είστε σε φάση αλλαγών, θέλετε δηλαδή να βρείτε πάλι το ενδιαφέρον σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ασχοληθείτε-αξιολογήστε τον τρόπο που βγάζετε τα χρήματά σας.

feature-pisces

Ιχθείς

Εβδομάδα χωρίς μεγάλη ελευθερία, ακολουθείτε τη ροή,  χωρίς να έχετε το δικαίωμα της επιλογής και φυσικά δεν μπορείτε να κάνετε ότι σας αρέσει. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό σας κάνει να ανακρίνετε μετά μανίας τους άλλους, προσπαθείτε δηλαδή να βρείτε ανύπαρκτους λόγους, για να διαφωνήσετε και να ξεπεράσετε τις δεσμεύσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, έχετε σκύψει το κεφάλι, λέτε συνέχεια ναι μέχρι να ασφαλίσετε τη θέση σας, γιατί τώρα όλα είναι ρευστά. Ασχοληθείτε με την σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα προσωπικά σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top