ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (19-25 Σεπτεμβρίου 2016)

13652378_1463842123641744_836161627_n

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος / chrtantalidou@gmail.com (επικοινωνήστε μαζί μου) / facebook address

Πλανητικό Σκηνικό :
19 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη
21 Σεπτεμβρίου :Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω
22 Σεπτεμβρίου : Ήλιος στον Ζυγό – Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο
23 Σεπτεμβρίου: Αφροδίτη στον Σκορπιό

feature-aries

Κριός

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Κριέ και αυτό σημαίνει ότι έχεις ακόμα χρόνο να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας και μην περιμένεις να γίνουν όλα την τελευταία στιγμή. Καλή η ψυχολογία σου, κυρίως για προσωπικά θέματα, μια που ο Ήλιος θα περάσει απέναντι σου και θα αναδείξει την διάθεση σου να εμπλακείς σε πιο σοβαρές ιστορίες και να αφήσεις πίσω, ότι δεν σου ταιριάζει και το έχεις αποφασίσει; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει χρήμα από τρίτες πηγές, μπορείς να βασίζεσαι περισσότερο στους άλλους (παρά στον εαυτό σου) και καλύπτεις κενά που είχες βέβαια σοβαρά αμελήσει.. Εξαιρετικό κλίμα στην δουλειά, προοπτική ανάδειξης του έργου σου και βαδίζεις με αυτοπεποίθηση. Περίμενε βελτίωση σε όλους τους τομείς!

feature-taurus
Ταύρος

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Ταύρε και αυτό σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να μάθεις τι ζητάς και που μπορείς τελικά να το αναζητήσεις.. Καλή η ψυχολογία σου, κυρίως για ζητήματα που συνέβαιναν στην εργασία σου, μια που ο Ήλιος θα περάσεις στον έκτο ηλιακό σου οίκο και φαίνεται ότι υπερέχεις των συναδέλφων σου και τίποτα πλέον δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και απέναντι σου, φέρνει προτάσεις από συντρόφους που θέλουν να μονιμοποιήσουν την παρουσία τους ή εάν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να επιλέξεις το κατάλληλο άτομο. Εξαιρετικό κλίμα για να προχωρήσεις πέρα από τους φόβους σου, να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε μια νέα απασχόληση ή σχολή και να στοχεύσεις πάλι ψηλά. Περίμενε να ξεχωρίσεις!

feature-gemini
Δίδυμοι

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Δίδυμε και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κλείσεις πληγές του παρελθόντος, να τελειώνεις οριστικά με εκκρεμότητες και να αποδεχτείς την νέα φάση της ζωής σου. Καλή η ψυχολογία σου, κυρίως για ερωτικά παιχνίδια, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και έτοιμος να παίξεις με την φωτιά, με άτομα δηλαδή άκρως ενδιαφέροντα και να χαρείς σαν παιδί; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο, νιώθεις ότι έχεις νικήσει τον ανταγωνισμό και χαλαρώνεις, διώχνοντας την καχυποψία. Εξαιρετικό κλίμα στο σπίτι, προοπτική εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας και εισροή εσόδων. Περίμενε να ασφαλίσεις τα κεκτημένα σου!

feature-cancer
Καρκίνος

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Καρκίνε και αυτό σημαίνει ότι έχεις σχεδόν κατασταλάξει στα σχέδια σου, έχεις αποδεχτεί τις δυσκολίες και ουσιαστικά προσαρμόστηκες, χωρίς αυτό να σε έχει πειράξει; Καλή η ψυχολογία σου, κυρίως για οικογενειακές επανασυνδέσεις, μια ο Ήλιος θα περάσει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και θέλεις να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα και να κάνεις μια νέα αρχή. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει ερωτικά σκιρτήματα, φλερτ, ρομαντικές επαφές και αφήνεσαι χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο.. Εξαιρετικό κλίμα για να πάρεις οικονομική βοήθεια από το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθάει να τακτοποιήσεις ένα συγκεκριμένο χρέος. Περίμενε να διώξεις το άγχος!

feature-leo
Λέων

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι έχεις ψάξει όλες τις πιθανές πηγές εισοδήματος, αποκτώντας, πλέον, συνολική εικόνα της οικονομικής σου κατάστασης και μπήκες σε πρόγραμμα; Καλή η ψυχολογία σου για ταξιδάκια, επαφές με φίλους, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και μετακινείσαι συνεχώς, ψάχνοντας συγχρόνως το νέο περιβάλλον σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει τα κατάλληλα άτομα στη ζωή σου, για να νιώσεις επιτέλους, υποστήριξη και συμπαράσταση για ότι και αν έχεις αποφασίσει να κάνεις και αυτό σε ενθαρρύνει- σου δίνει δύναμη. Εξαιρετικό κλίμα για να αποκτήσεις μια σταθερή πηγή εσόδων, από την νέα σου εργασία που φαίνεται να ταιριάζει με τα θέλω σου. Περίμενε ωραίες εξελίξεις!

feature-virgo
Παρθένος

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, στο ζώδιο σου, Παρθένε και τα ψέματα τελειώσανε και δεν μπορείς άλλο να προσποιείσαι ότι συμφωνείς με όλους και δεν έχεις αντιρρήσεις; Καλή η ψυχολογία σου για να νιώσεις και πάλι ασφαλής, μια ο Ήλιος θα περάσει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και έτοιμος να αρπάξεις την πρόταση για μια νέα θέση εργασίας που θα σου χαρίσει και την ελευθερία σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επανασυνδέσεις με το φιλικό σου περιβάλλον, βελτιώνονται οι επαφές με συγγενείς που εκδηλώνονται πια φανερά υπέρ σου και είσαι πολύ ικανοποιημένος. Εξαιρετικό κλίμα για να ευχαριστηθείς ώρες ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου και να ξεφύγεις από υποχρεωτικές καταστάσεις. Περίμενε να ανοίξει η τύχη σου!

feature-libra
Ζυγός

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Ζυγέ και σταματάς πλέον να κοιτάς πίσω σου, να ρίχνεις δηλαδή κρυφές ματιές, μήπως και σε παρακολουθούνε, αφήνοντας πια όλους/ες έκπληκτους για το θάρρος-θράσος σου; Καλή η ψυχολογία σου για να πάρεις τα πάνω σου, να κάνεις νέα ξεκινήματα, μια που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σου και ότι θελήσεις τώρα μπορείς να το διεκδικήσεις, χωρίς να βιώνεις εμπόδια και καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει επιπλέον χρήμα αλλά και αναγνώριση από το περιβάλλον σου και λάμπεις συνέχεια, καθώς όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το προσωπικό σου σχέδιο. Εξαιρετικό κλίμα για να σταματήσεις τις κακές γλώσσες, να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και να ελευθερωθείς ουσιαστικά από προηγούμενα δεσμά. Περίμενε να ανέβει η «αξία» σου!

feature-scorpio
Σκορπιός

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Σκορπιέ και ξέρεις πλέον ποιον/α θα συμπεριλάβεις στα σχέδια σου και στην καινούργια σου ζωή που τώρα ανοίγεται, αφήνοντας πίσω τους ψυχρούς και αδιάφορους; Καλή η ψυχολογία σου για να νικήσεις το άγχος, τις σκοτεινές σκέψεις, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και θα φωτίσει όλα τα ταλέντα και τις ικανότητες σου και θα διώξει την αμφιβολία για πάντα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου φέρνει τύχη, εύνοια σε όλους τους τομείς, βολικά έρχονται τα πράγματα και δεν έχεις να παλέψεις με αντιπάλους, υπαρκτούς ή μη. Εξαιρετικό κλίμα για να διορθώσεις το πλάνο των στόχων σου, να οργανωθείς, να μπεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι και να δεις αποτελέσματα. Περίμενε νέες συνεργασίες!

feature-sagittarius
Τοξότης

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Τοξότη και ο ανταγωνισμός δεν φαίνεται να σε έχει τρομάξει ή σαμποτάρει και είσαι ακόμα δυνατός, στέκεσαι δηλαδή στα πόδια σου, έτοιμος να κινηθείς ανοδικά; Καλή η ψυχολογία σου για να αποκτήσεις ξανά την εξωστρέφεια σου, την αισιοδοξία σου μια που ο Ήλιος θα περάσει στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και εύκολα συμμετέχεις ενεργά σε μια ομάδα, για να ακούγεται η φωνή σου και να φαίνεται αυτό που κάνεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει παλιές αγάπες στο προσκήνιο ή τονώνει μυστικές σχέσεις και μπορείς να χαρείς το απαγορευμένο, χωρίς να σκέφτεσαι την δέσμευση. Εξαιρετικό κλίμα για να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που θα αναδείξουν το πόσο μοναδικός είσαι. Περίμενε να φανείς!

feature-capricorn
Αιγόκερως

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Αιγόκερε και δεν λες να κάτσεις σπίτι σου να ξεκουραστείς, είσαι συνέχεια στη ..γύρα και σε αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης, κατοικίας και καινούργιων στόχων; Καλή η ψυχολογία σου για να πείσεις τους γύρω σου, να προωθήσεις τις ιδέες σου, τα όνειρα σου, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και έχεις πλέον όλα τα εφόδια να σπρώξεις την δουλειά σου με δυνατά, τολμηρά επιχειρήματα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει υποστήριξη, άνοιγμα κοινωνικού κύκλου, φίλοι, θαυμαστές, γνωστοί και άγνωστοι σε πλησιάζουν και φαίνεται ότι σιγά σιγά οι σκέψεις σου θα γίνουν πραγματικότητα. Εξαιρετικό κλίμα για να εκδηλώσεις ταλέντα, ικανότητες και να κερδίσεις τα πρωτεία. Περίμενε την επιτυχία!

feature-aquarius
Υδροχόος

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή, Υδροχόε και αντιμετωπίζεις θαρραλέα τις κρίσεις ανασφάλειας , αμφισβήτησης, άγχους που σε είχαν περικυκλώσει, με αποτέλεσμα να φοβάσαι; Καλή η ψυχολογία σου για να δεις πιο δυναμικά το μέλλον σου, να διαγράψεις τα κακώς κείμενα, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον ένατο ηλιακό σου οίκο και να ξεκινήσεις να ζεις την ζωή σου, όπως σου αρέσει και όχι όπως θέλουν οι άλλοι.. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει καλά νέα σε επαγγελματικά ζητήματα, συζητιέται να αναλάβεις κάτι ξεχωριστό που θα σε βγάλει από την ρουτίνα και θα ανοίξει νέες πόρτες. Εξαιρετικό κλίμα για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς και να τους «εξαφανίσεις» από το οπτικό σου πεδίο. Περίμενε την δικαίωση.

feature-pisces
Ιχθύες

Περπατάς την τελευταία εβδομάδα του Ερμή, Ιχθύ και φεύγει η κούραση και το άγχος, καθώς έδωσες προτεραιότητα στην δουλειά, καριέρα σου και τώρα βιάζεσαι (επιλέγεις) να ξαποστάσεις, επιστρέφοντας στους κανονικούς σου ρυθμούς; Καλή η ψυχολογία σου για να πιάσεις και τα οικονομικά σου, που καίνε, μια που ο Ήλιος θα περάσει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο, φωτίζοντας έσοδα αλλά και «σταθερά» έξοδα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει καλές ειδήσεις, σε σχέση με νομικά ζητήματα που τώρα μπορείς να δουλέψεις και να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που είχαν διαταράξει την ηρεμία σου. Εξαιρετικό κλίμα για να προωθήσεις ένα εγχείρημα, να μοιράσεις υποχρεώσεις και να ξεκουραστείς παρέα με το έτερον σου ήμισυ. Περίμενε να χαλαρώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top